кой какъв стил слуша
Модератори: err0r, alpina-ma6inata
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Сори, брачед не съм искал да обиждам, наистина съм се изразил глупаво. Имах предвид че на мен не ми харесват.
Въпреки че примерно Rainbow - I surrender много ме кефи има и още много такива.
Всеки да си слуша каквото му харесва, нали така, аз нямам нищо против никой и нищо
Пиис брадърс

Всеки да си слуша каквото му харесва, нали така, аз нямам нищо против никой и нищо

Пиис брадърс

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- KAIL_77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
b2 написа:Сори, брачед не съм искал да обиждам, наистина съм се изразил глупаво. Имах предвид че на мен не ми харесват.
Всеки да си слуша каквото му харесва, нали така, аз нямам нищо против никой и нищо![]()
Пиис брадърс![]()
![]()
PEACE!

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
KAIL_77 написа:rado_rf написа:Яко Дрийм Тиътър в колата. Друго не признавам
Опаааа, ето го моят човек!
DREAM THEATER![]()
Човече, имам цялата дискография на Дрийм Тиътър и техните концерти на ДВД. По-запален от мен надали има.

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 01 Май 2021, 17:12, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
rado_rf написа:KAIL_77 написа:rado_rf написа:Яко Дрийм Тиътър в колата. Друго не признавам
Опаааа, ето го моят човек!
DREAM THEATER![]()
Човече, имам цялата дискография на Дрийм Тиътър и техните концерти на ДВД. По-запален от мен надали има.
Има, има...

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ми да се включа и аз:
В колата - Металица и сие.
У назе - пак същото, но с много повече децибели
, щото в колата обикновено карам и децата (които между другото си мислят, че по правило се кара в ляво, но това е друга тема).
От останалите типове музики слушам, макар и рядко, почти всичко без чалга. Кой каквото ще да разправя, ма не й отива на тая музика да се разнася от BMW - мое мнение. Иначе каките са готини, спор няма, та ако имах DVD в колата, може и чалга, но с волуме на мют
А пък за трррррр-так-так-пръки-зъки-щрак-пак не коментирам
В колата - Металица и сие.

У назе - пак същото, но с много повече децибели

От останалите типове музики слушам, макар и рядко, почти всичко без чалга. Кой каквото ще да разправя, ма не й отива на тая музика да се разнася от BMW - мое мнение. Иначе каките са готини, спор няма, та ако имах DVD в колата, може и чалга, но с волуме на мют

А пък за трррррр-так-так-пръки-зъки-щрак-пак не коментирам

- OIL DRINKER
- Потребител
-
!!Hard Rock and Heavy Metal Forever!!!
!!!AC-DC,Black Sabbath,Judas Priest,W.A.S.P. Forever!!!
!!!AC-DC,Black Sabbath,Judas Priest,W.A.S.P. Forever!!!

.::NO SPEED LIMIT::.
.::BMW FOREVER::.
Назад към Музикални предпочитания