Помогнете ми, проблем с компютъра !!!
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: Помогнете ми, проблем с компютъра !!!
Не тъй приятелю
. Отиваш на Windows Logs, System и там виждаш червени хиксове, жълти удивителни и такива работи. Щракаш на съответния проблем и виждаш описанието. Виж пробвай решението от онзи линк.

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Elesar74 написа:Във Event Viewer имаш ли някакви съобщения за грешки в раздел System? И ако има такива, засягащи дисковата подсистема, сложи и тяхна снимка.
P.S. Може да погледнеш и тук, виж второто мнение: http://www.sevenforums.com/general-disc ... etter.html
ето го и моя Regedit, но не разбирам какво точно прави човека от sevenforums.com за да си помогна натам

- Kambe
- старши ентусиаст
-
k_remi написа:Acronis Disk Director Suite 10.0.2239 - в замунда я има и има функцията която ти трябва.Acronis Disk Director Suite 10.0 това е инструмент за възстановяване на дялове - възстановява изгубени или случайно изтрити дялове;
Аз съм я ползвала на ХР и съм доволна
а не трябва ли преди това да съм направил снимка на диска с тази програма ?

Да ти кажа честно идея си нямам за какво ти е снимка - дръпни си програмата , инсталирай я и виж какво се вижда през нея.Поне става за 7 със сигурност и има функцията която ти трябва в тая ситуация.Със сигурност няма да навреди като я инсталнеш , пък ако не си сигурен след това да буташ нещо друго просто изчакай утре vld ... аз не мога да помогна с повече , че не съм и в бг и в момента не мога дори да я дръпна за да я разгледам по-добре.Иначе в нета на доста места прочетох оплаквания от ПМ на уиндоус 7,не е ъпдейтван повече от 5г. и за това не става за нещо над ХР .
- Kambe
- старши ентусиаст
-
k_remi написа:Да ти кажа честно идея си нямам за какво ти е снимка - дръпни си програмата , инсталирай я и виж какво се вижда през нея.Поне става за 7 със сигурност и има функцията която ти трябва в тая ситуация.Със сигурност няма да навреди като я инсталнеш , пък ако не си сигурен след това да буташ нещо друго просто изчакай утре vld ... аз не мога да помогна с повече , че не съм и в бг и в момента не мога дори да я дръпна за да я разгледам по-добре.Иначе в нета на доста места прочетох оплаквания от ПМ на уиндоус 7,не е ъпдейтван повече от 5г. и за това не става за нещо над ХР .
пробвах вече, трябвало е да я инсталирам преди да стане каквото е станало, но благодаря все пак за идеите, ще видя и vld утре какво ще каже, ако и така не стане, форматирам и създавам всичко наново

Ако нищо не помогне, инсталирай си ontrack easyrecovery (в дата.бг я има) . Възстановява изгубени файлове дори и след формат
Проблема е че ще трябва да си сложиш още един празен диск (и по-голяма флашка върши работа) където да ти възстанови изгубените снимки. И никакъв партишън меджик
На акронис диск дайректор-а е 100 пъти по-добра

НЕ слагай Acronis-a.
Ако си имаш доверие, виж какво са писали пичовете за native disk management-a на Vista, на 7 си мисля, че е сходен, но не ми се пуска виртуалната машина да проверявам.
http://www.vista4beginners.com/How-to-m ... ement-tool
Ако не го измислите с Владо, пиши едно ЛС да видя дали мога да ударя едно рамо.
Ако си имаш доверие, виж какво са писали пичовете за native disk management-a на Vista, на 7 си мисля, че е сходен, но не ми се пуска виртуалната машина да проверявам.
http://www.vista4beginners.com/How-to-m ... ement-tool
Ако не го измислите с Владо, пиши едно ЛС да видя дали мога да ударя едно рамо.
- Kambe
- старши ентусиаст
-
ще изчакам и ако нестане, днес ще я форматирам с мениджмънта на 7цата и сичко наново... 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Да, задължително си сложи disk director на Acronis - това е истината! Програмата е страхотна и ми е оправлява точно такъв проблем като твоя и множество други. Дори успя да форматира харддиск, с отчупено едно пин-че на буксата (IDE харддиск)
Недей да форматираш! Partition magic-а е бъгав, махни си го от компютъра.
Редакция: С disk director-а нямаш нужда от предварително създаден image на диска. Той е аналог на partition magic, но просто по-добър.

Недей да форматираш! Partition magic-а е бъгав, махни си го от компютъра.
Редакция: С disk director-а нямаш нужда от предварително създаден image на диска. Той е аналог на partition magic, но просто по-добър.
BMW only!
- Kambe
- старши ентусиаст
-
ми аз пробвах с Акронис-а и нищо не стана, винаги искаше имидж 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Eх, така на ум трудно ми е да ти дам инструкции, да беше от София щях да помогна. Точно disk director ли ползваш? Че има и други продукти на тази фирма, които са различни. Идеята не е да ползваш някакво recovery или backup функция, защото нямаш имидж, идеята е да ползваш просто disk management-а, та да си отвориш партицията - разпознае ли ти D:-то, можеш да го оразмериш както си опитал преди това и като изпълни операцията ще оправи и грешките, които са натрупани. Всъщност, според мен данните ти в d: физически са налични, не са унищожени, но имаш грешка във FAT таблиците на диска, тоест диска си МИСЛИ, че има проблем с данните, защото partition magic-а го е програмирал грешно (не е успял).
BMW only!
- Kambe
- старши ентусиаст
-
значи ей сега ще пробвам с Диск Директор, преди верно ползвах само Бекъп и Рековъри-то 

- Kambe
- старши ентусиаст
-
и тази програма показва че не намира unallocated част на харда 

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Ти не търсиш unallocated, а lost volume. Нещо такова беше.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Kambe
- старши ентусиаст
-
значи сложих буква на устройството, но натам незнам коя функция да избера от падащото меню...

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3