Сергей Станишев обяви новото правителство

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 29 Юли 2005, 0:56

Аз казах, че и другите не са стока... Жалкото е, че стигнахме дотам, че няма за кой да се гласува. Единия застроил половината море, друг продаде цяла България, трети се прави на Хитлер...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 29 Юли 2005, 2:03

не атака няма да спечели щото са неграмотници и невежи изпадат в крайности и не се владеят, не ги харесвам ,но съм доволен че ги има както вълка е полезен в гората така и АТАКА в парламента

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 29 Юли 2005, 2:46

атака се показаха най големите нештастници някога да стъпят в парламента.

добре ви излъгаха. а българите се показаха като най големите расисти в света. то така и в африка.. белите не, и ги изгониха. сега тънят в мизерия.

това племе не, па после като сърбия тънат в войни и мизерия.

а вие луди ли сте да искате същото или просто моите бивши скинари съоченици вече пораснаха и имат право на глас? като деца ви бихме ама сега какво да ви правим?

:evil:

омръзна ми от тази бананова република и политиката и. такава глупост няма другаде.

Потребител
Аватар

Мнение от akulata » 29 Юли 2005, 2:55

evans написа:
!!Asen_X написа:TheBoss

Иво, аз нямам нищо против турците но България е на БЪЛГАРИТЕ!!!
То май в България не останаха БЪЛГАРИ,повечето избягаха в чужбина и са си прави.Но на едно нещо ме е яд ,че не гласувах за АТАКА евалата на тази партия.Даже съм сигурен ,че ако има предсрочни избори АТАКА ще спечели.

И мен ме беше яд,че не гласувах за тях,ама сега като им гледам сеира на всичките хич и не съжалявам. И точно Волен Сидеров ли,който преди години пишеше,че национализмът бил чумата на 21 век,а днес виж го ти и него. Всичките са на където задуха вятъра...!!! Ама това да използваш болката на народа,за да се докопаш до властта незнам дали трябва да му прави чест...И той стана май Болен Лидеров :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от akulata » 29 Юли 2005, 3:04

Tod написа:
F-14 написа:а честито....
от тука нататък освен успех да пожелая не виждам кво ми остава ...

Приятелю, от писанията ти относно България не личи на този етап от живота да ти пука по някъкъв начин за тази държава!
Звучиш лицемерно!
Не те познавам, незнам какво ти е сторила България, сигурно имаш основание да се държиш по този начин!
Запази си чувствата за себеси, мисля че ти стана ясно че в този форум не се толерират, анти-български откровения!
Относно темата и политическата ситуация в страната, имам чувството че ще вървим трудно и бавно в правилна посока, заради разделението на този парламент, а това за момента е най-вредно за страната!
Най -добрия вариант за България на този етап, бе пълно мнозинство на левите, по простата причина че дясното пространство е ... в своеобразен катарзис да го кажа, пълна неразбория. Имат нужда от поне още един мандат в опозиция да заработят конструктивно!
Няма нищо страшно на този етап да ни оправляват социалисти-те също имат нужда от самоопредиление, при тях също не е ясно кой кой е, мокар да изглеждат доста консенсусни, власта ще ги накара да си покажат рогата, друго нещо народа трябва от време на време да "диша"!
От две години насам, пенсионерите са подложени на геноцид - извадени са от списъка на здравната каса съдо разширяващите медикаменти, от рода на Бетасерк, Кавинтон(спомагат мозъчното оросяване) и др!
Това са 2 000 000(два милиона) човека на които главите не функционират нормално без тези лекарства! :evil:
Трябва да се редуват дясно управление с ляво, за да има баланс, така е в повечето европеиски държави!
За Царя не ми се говори,имаше и добро, и доста недомислици и случайни... неща!!!

:yes: :yes: :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 29 Юли 2005, 6:05

Всичко много хубаво ,ама как може да има толкова заслепени хора ,който да подкрепят Атака...не мога да разбера :help:
Те такива говеда са ги събрали ,всичките разни еуспели политици, че още в самото начало почнаха да се отцепват и да се карат и да се бият :help: Тази партия сама ще се унишожи...А за другите...да крадат... Ама да си и вършат работата :mhihi:
But does a human form display to those who dwell in realms of day

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 29 Юли 2005, 6:47

правителството не мина :) сега и второто също няма да мине най-вероятно... третия мандат ще е същия като първия - да се надяваме, че и той няма да мине ! гответе се за избори :) очакванията са:
1. ДПС да не успеят да организират автобусите (поне не на същото ниво) ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ ДА НЕ УСПЕЯТ
2. доста хора като видяха ква глупост стана ще идат да гласуват... от тия дето гласуват за сини и жълти и правителството ще е жълто, синьо или синьо-жълто, надявам се да е жълто (а плюйте ме ся :mhihi: )
3. на последните избори се избазикахме доста сериозно с политиците.. ледахме им сеира един месец :mhihi: :mhihi: ... да се надяваме че на следващите няма да го направим пак че може да не издържат на напъна втори път :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW fan » 29 Юли 2005, 6:54

Ако така расъждаваш ти досега да си се махнал 50 пъти.Добре кажи ми кой политик според теб е кадърен,че 15години никой не може да ни оправи.АТАКА били фашисти и тем подобни глупости,а тука чета някакви глупави мнения турците това ,циганите на сапун.Значи какво излиза че половината от този форум са фашисти.

Е сигурно има един двама ама...
А за АТАКА - не са ли ? Е може би съм се объркал за тях!?
:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 29 Юли 2005, 8:05

TheBoss написа:Малко късно се включвам в темата, но не се сдържах. Абе хора, вие да не живеете в средата на 19ти век. Вярно, че 500 год. сме били в границите на Османската империя (не пиша турска, защото това е официалното и название), вярно че доста българи са били избити през този период. Но се замислете, че такава е била конюктурата. Погледнете Германия и Франция. Ами че те са се пердашили през 10-15 години в продължение на векове. И само през Първата световна война са дали повече жертви отколкото са избитите българи. За втората да не говориме. И какво? Точно те двете са в основата на Общия европейски дом. Даже, ако забелязахте германският канцлер присъства на честванията на Ди-дей. Та за какво пиша тия неща? Повечето от вас изпадат в истерия когато чуят думата "турчин". А повечето от вас не познават и един турчин. Но пропагандата е страшна работа. А българските турци са не по-различни от българите. Даже в някои отношения са и по-добри. Я си сложете ръка на сърцето и кажете колко от вас ще седят на село където няма ток, течаща вода, канализация. Ще обработват чукарите и ще садят тютюн, който може и да не ти го изкупят. И няма даже да дойдат до София за да протестират. Аз мисля, че никой от вас няма да иска да е на тяхно място. В болшинството си тези хора са мачкани при Живков, мачкат ги и сега. А те си мълчат и работят като пчелички. На всичкото отгоре вече са около 20 процента от населението (през 2001 год. на преброяването населението беше 7 928 901(българската етнческа група е 6 655 210), от тогава сигурно е намаляло с поне милион. А турците бяха към 0,75 милиона, но да не забравяме, че те раждат деца за разлика от нас) и при последното гласуване ДПС е събрало 467 400 гласа. Е, та не разбрах, защо сте против тези хора да са във власта. Защото не са като Костов (чиято съпруга е била партиен секретар), като Анастасия Мозер (интересно как ДС са я пуснали в Щатите след разтрела на баща и), като Надежда Михайлова (чийто съпруг участва в "масовата" скрита приватизация), като Симеон Сакскобургготски (дори и не е българин, а се изживява като цар в една парламентарна република и няма нищо против да се обръщат към него с "ваше величество" докат в същото време е премиер), като Волен Сидеров (защо ли ми напомня за един нереализиран австрийски художник от еврейски произход). Та хайде стига с тая ксенофобия. Защото мрънкате когато от ЕС се чуват мнения, че не ни искат по тази или онази причина,но най-вече защото сме българи, сиреч диваци (в един италиански речник срещу думата "булгарос" беше написано дивак, варварин или нещо подобно), а когато чуете думата "турци" сте готови едва ли не да се хванете за ножовете(поне на думи, за делата не съм убеден).

П.С. И преди да ми се нахвърлите, не съм защитник на турската етническа група. Просто ме дразнят крайните мнения. Щом тези хора живеят в България и приемат и спазват Конституцията те са БЪЛГАРИ без значение от етническото им съзнание.

Моите уважения, ама това за мен е изключително странна, нелепа и неразбираема позиция.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 29 Юли 2005, 8:39

b2 написа:
Моите уважения, ама това за мен е изключително странна, нелепа и неразбираема позиция.

......ами може би е неразбираема само за теб...........
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 29 Юли 2005, 10:36

BAYRON написа:не атака няма да спечели щото са неграмотници и невежи изпадат в крайности и не се владеят, не ги харесвам ,но съм доволен че ги има както вълка е полезен в гората така и АТАКА в парламента
Мислиш ли ,гледай телевизияСКАТи по точно предаването на Волен Сидеров,после ще си говорим.Хората му вярват и съм сигорен че ще оправи тази държава.Даже съм решил да му се обадя и да го поздравя,защото е кадърен и мисли за народа.

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 29 Юли 2005, 11:39

Разговор между баща и син:
- Тате, трябва да правя специално проучване за нашето
училище. Мога ли да ти задам един въпрос ?
- Разбира се сине. Кажи ?
- Какво е политик ?
- Ами сине, как да ти кажа ... Нека да вземем да пример
нашата къща. Аз нося парите - един вид, аз все едно съм
"Ръководство"-то. Майка ти казва к`во да правим с парите
- значи тя ще е "Правителството". Ние се грижим за теб и
твоите нужди, така че нека ти си "Народа".
Прислужницата ще я наречем "Работническа класа", а
твоят по-малък брат - "Бъдещето". Разбра ли ме?
- ъ-ъ-ъ, нещо не схванах много добре. Нека да помисля ...

През ноща момчето се събужда от плача на по-малкото
братче и отива да види какво става. Видял, че малкия се
наакал здраво, решил да каже на родителите си. Когато
влязъл в тяхната стая намерил само майка си, спяща
непробудно на седмото небе. Решил да се обади на
прислужницата. Почукал няколко пъти на вратата, но
никой не се обадил. Тогава погледнал през ключалката и
видял баща си и прислужницата заедно в леглото.

На следващата сутрин:
- Тате, мисля че разрбрах какво са политиците.
- Браво, сине! Обясни ми с твои думи, какво точно си
разбрал.
- Ами докато "Ръководството" се ебава с "Работническата
класа", "Правителството" - спи, "Народът" никой не го
поглежда, а "Бъдещето" е цялото в лайна.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 29 Юли 2005, 15:30

:D Як виц! :mhihi: :mhihi: :mhihi: и напълно в тон с истината :yes:
Да караш Peugeot е страст!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 29 Юли 2005, 16:03

evans написа:
BAYRON написа:не атака няма да спечели щото са неграмотници и невежи изпадат в крайности и не се владеят, не ги харесвам ,но съм доволен че ги има както вълка е полезен в гората така и АТАКА в парламента
Мислиш ли ,гледай телевизияСКАТи по точно предаването на Волен Сидеров,после ще си говорим.Хората му вярват и съм сигорен че ще оправи тази държава.Даже съм решил да му се обадя и да го поздравя,защото е кадърен и мисли за народа.

Осъзнай се. Свесни политици няма, пък ти им се обаждай и ги поздравявай. Особено партията на Болен Сидеров показа какви сме овце всички. Утре ще изляза и ще им кажа, че правя бензина по 50ст. и ще ме изберат и милиони микроби ще измрат :D
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 29 Юли 2005, 17:48

rado_rf написа:Разговор между баща и син:
- Тате, трябва да правя специално проучване за нашето
училище. Мога ли да ти задам един въпрос ?
- Разбира се сине. Кажи ?
- Какво е политик ?
- Ами сине, как да ти кажа ... Нека да вземем да пример
нашата къща. Аз нося парите - един вид, аз все едно съм
"Ръководство"-то. Майка ти казва к`во да правим с парите
- значи тя ще е "Правителството". Ние се грижим за теб и
твоите нужди, така че нека ти си "Народа".
Прислужницата ще я наречем "Работническа класа", а
твоят по-малък брат - "Бъдещето". Разбра ли ме?
- ъ-ъ-ъ, нещо не схванах много добре. Нека да помисля ...

През ноща момчето се събужда от плача на по-малкото
братче и отива да види какво става. Видял, че малкия се
наакал здраво, решил да каже на родителите си. Когато
влязъл в тяхната стая намерил само майка си, спяща
непробудно на седмото небе. Решил да се обади на
прислужницата. Почукал няколко пъти на вратата, но
никой не се обадил. Тогава погледнал през ключалката и
видял баща си и прислужницата заедно в леглото.

На следващата сутрин:
- Тате, мисля че разрбрах какво са политиците.
- Браво, сине! Обясни ми с твои думи, какво точно си
разбрал.
- Ами докато "Ръководството" се ебава с "Работническата
класа", "Правителството" - спи, "Народът" никой не го
поглежда, а "Бъдещето" е цялото в лайна.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата