+ доста градуса ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Re: + доста градуса ...

Мнение от EBEEMVACIA » 24 Дек 2009, 11:37

e36_Fanatik написа:Завиждам ви колеги аз последните 15 дена плюсова температура виждам само в къщи, снощи пак си беше -10 градуса :cry:

+++(---) :ok: :bowdown:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 24 Дек 2009, 11:51

Климата на Земята се е променял и преди.Имало е затоплене на климата,имало е и застудяване(малката ледникова епоха).Земята си преминава през тези цикли(климатичен минимум и климатичен максимум) и сега и преди.Наистина фактора човек-природа сега оказва влияние на климата,но то едва ли е толкова фатално колкото го говорят,просто "ускоряваме"процеса.Слънцето също е фактор за климата и промените му,така наречените слънчеви петна които са се появявали преди и са били основен фактор за изстиването на планетата.Има едно "преекспониране" на ситуацията от което ще се търси естественно материална изгода.Това е климата на 21век (както каза колегата по-горе)има го фактора "човек-природа-пари".Ако седна да пиша за промените в климата през вековете ще трябва да си сменям клавиатурата,изчезвали са цивилизаций поради такива климатични промени тъй като това е водело до глад и т.н.Според мен и според много учени навлизаме в период на климатични промени и каквото и да сторим можем евентуално да го забавим с някоя година,но да го избегнем-не ми се вярва,безвъзвратно вървим натам както са вървяли и нашите предшественици.Но както знаете човека е оцелял през всичките тези катаклизми и пак ще оцелее,въпроса е само един-компаниите как да продължат да печелят главоломно.Весели празници на всички!

п.п.Озоновата дупка на земята се смалила тази година с 30%
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 24 Дек 2009, 12:08

martin_g60 написа:
Любо Мегов написа:нищо учудващо, просто свиквайте с новия климат на 21-ви век...

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Елата ми на гости , да видите къде глобалното затопляне не важи :mhihi: През 40те години са регистрирани най-големите студове и същевременно най-големите жеги - прибавете и ВСВ и ще видите какво е наистина апокалиптична картина ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 24 Дек 2009, 15:42

а пък при нас целогодишно не пада под 24 градуса през зимата и30,35лятото и на всеки 1ви януари си ходим на плаж за изтрезняване :smoke:
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 24 Дек 2009, 17:52

vin_diesel написа:а пък при нас целогодишно не пада под 24 градуса през зимата и30,35лятото и на всеки 1ви януари си ходим на плаж за изтрезняване :smoke:

там е рая за мотористите
Изображение

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 24 Дек 2009, 19:22

да не говорим че ако недай си боже падне снежец не му дават да остане по улиците :mhihi:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 25 Дек 2009, 2:12

а усетихте ли температурната инверсия миналата неделя???Събота вечерта валя страхотен сняг,който към 22-23 часа се бепе стопил почти,сутринта в неделя е валяло дъжд,по обед темп.бяха минус 10 и надолу а към 2 на обяд беше +2 градуса като след това паднаха трайно за няколко дена под нулата :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 25 Дек 2009, 2:45

exotique написа:а усетихте ли температурната инверсия миналата неделя???Събота вечерта валя страхотен сняг,който към 22-23 часа се бепе стопил почти,сутринта в неделя е валяло дъжд,по обед темп.бяха минус 10 и надолу а към 2 на обяд беше +2 градуса като след това паднаха трайно за няколко дена под нулата :dunno:

Студени и топли въздушни маси които се движат доста бързо и затова се получават такива динамични и големи амплитуди,нищо нередно.Зависи къде си.Ако си в периферията на студения фронт застудяването ще е кратко и след това следва затопляне и ако след това навлиза фронтално студен въздушен фронт и не си смени посоката ще си "изчакаш" преминаването му което е евентуално няколко дена(зависи).
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 25 Дек 2009, 2:55

vin_diesel написа:а пък при нас целогодишно не пада под 24 градуса през зимата и30,35лятото и на всеки 1ви януари си ходим на плаж за изтрезняване :smoke:

Ей на на такова място искам да живеяяяяяя... Супееер, вечно лято!!! Тая зима не знам как ще я издържа... :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 25 Дек 2009, 3:25

Apassionata написа:

Ей на на такова място искам да живеяяяяяя... Супееер, вечно лято!!! Тая зима не знам как ще я издържа... :confused:

И това омръзва(личен опит).
Колеги,единствено Минчо Празников може да даде категорично мнение за по нататъшното развитие на климата,но къде се покри тоз виртуоз :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 27 Дек 2009, 11:00

Кво се възмущавате, все едно карате електромобили :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 27 Дек 2009, 11:26

Apassionata написа:

То вярно ,че на жена и е студено ако е под 39 градуса , но какво толкова му харесваш на лятото , осоено като спечат юлските жеги (puke) . . . постоянно се потиш и търсиш климатик или сянка , когато пък намериш климатик , трябва да внимаваш да не хванеш минингит . Няма да забравя когато в Плевен беше 43 градуса и аз бях 2 часа в колата на 19 гр , като излязох как щях да припадна :paranoid: Пролетта или есента - да , но лятот просто е прекалено горещо ... почваш да пиеш , чак към 23:00 когато позахладне :mhihi:
Аз и зимата си я обичам - в Норвегия казват - няма студено време - има неподходящи дрехи ;) Пък и когато е -5 или -10 въздуха е супер чист и свеж ...

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 27 Дек 2009, 11:53

acho.rs написа:
Apassionata написа:

То вярно ,че на жена и е студено ако е под 39 градуса , но какво толкова му харесваш на лятото , осоено като спечат юлските жеги (puke) . . . постоянно се потиш и търсиш климатик или сянка , когато пък намериш климатик , трябва да внимаваш да не хванеш минингит . Няма да забравя когато в Плевен беше 43 градуса и аз бях 2 часа в колата на 19 гр , като излязох как щях да припадна :paranoid: Пролетта или есента - да , но лятот просто е прекалено горещо ... почваш да пиеш , чак към 23:00 когато позахладне :mhihi:
Аз и зимата си я обичам - в Норвегия казват - няма студено време - има неподходящи дрехи ;) Пък и когато е -5 или -10 въздуха е супер чист и свеж ...

зимата е екстра,лятото пот мърсотия ужас и не става за пиене :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 27 Дек 2009, 15:20

аве друго си е сега си пиеш бира сас сардина на плажа а мацките по бански и по роилери да минават покраи теб кои не вярва да заповяда
Последна промяна vin_diesel на 27 Дек 2009, 15:24, променена общо 1 път
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 27 Дек 2009, 15:21

vin_diesel написа:аве друго си е сега си пиеш бира сас сардина на плажа а мацките по бански и по роилери да минават покраи теб кои не вярва да заповяда

Прати ми билет и идвамммм :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата