+ доста градуса ...
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Re: + доста градуса ...
e36_Fanatik написа:Завиждам ви колеги аз последните 15 дена плюсова температура виждам само в къщи, снощи пак си беше -10 градуса
+++(---)

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Климата на Земята се е променял и преди.Имало е затоплене на климата,имало е и застудяване(малката ледникова епоха).Земята си преминава през тези цикли(климатичен минимум и климатичен максимум) и сега и преди.Наистина фактора човек-природа сега оказва влияние на климата,но то едва ли е толкова фатално колкото го говорят,просто "ускоряваме"процеса.Слънцето също е фактор за климата и промените му,така наречените слънчеви петна които са се появявали преди и са били основен фактор за изстиването на планетата.Има едно "преекспониране" на ситуацията от което ще се търси естественно материална изгода.Това е климата на 21век (както каза колегата по-горе)има го фактора "човек-природа-пари".Ако седна да пиша за промените в климата през вековете ще трябва да си сменям клавиатурата,изчезвали са цивилизаций поради такива климатични промени тъй като това е водело до глад и т.н.Според мен и според много учени навлизаме в период на климатични промени и каквото и да сторим можем евентуално да го забавим с някоя година,но да го избегнем-не ми се вярва,безвъзвратно вървим натам както са вървяли и нашите предшественици.Но както знаете човека е оцелял през всичките тези катаклизми и пак ще оцелее,въпроса е само един-компаниите как да продължат да печелят главоломно.Весели празници на всички!
п.п.Озоновата дупка на земята се смалила тази година с 30%
п.п.Озоновата дупка на земята се смалила тази година с 30%
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
martin_g60 написа:Любо Мегов написа:нищо учудващо, просто свиквайте с новия климат на 21-ви век...
![]()
![]()
Елата ми на гости , да видите къде глобалното затопляне не важи

- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
а пък при нас целогодишно не пада под 24 градуса през зимата и30,35лятото и на всеки 1ви януари си ходим на плаж за изтрезняване 

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
vin_diesel написа:а пък при нас целогодишно не пада под 24 градуса през зимата и30,35лятото и на всеки 1ви януари си ходим на плаж за изтрезняване
там е рая за мотористите
да не говорим че ако недай си боже падне снежец не му дават да остане по улиците 

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
а усетихте ли температурната инверсия миналата неделя???Събота вечерта валя страхотен сняг,който към 22-23 часа се бепе стопил почти,сутринта в неделя е валяло дъжд,по обед темп.бяха минус 10 и надолу а към 2 на обяд беше +2 градуса като след това паднаха трайно за няколко дена под нулата 

- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
exotique написа:а усетихте ли температурната инверсия миналата неделя???Събота вечерта валя страхотен сняг,който към 22-23 часа се бепе стопил почти,сутринта в неделя е валяло дъжд,по обед темп.бяха минус 10 и надолу а към 2 на обяд беше +2 градуса като след това паднаха трайно за няколко дена под нулата
Студени и топли въздушни маси които се движат доста бързо и затова се получават такива динамични и големи амплитуди,нищо нередно.Зависи къде си.Ако си в периферията на студения фронт застудяването ще е кратко и след това следва затопляне и ако след това навлиза фронтално студен въздушен фронт и не си смени посоката ще си "изчакаш" преминаването му което е евентуално няколко дена(зависи).
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
vin_diesel написа:а пък при нас целогодишно не пада под 24 градуса през зимата и30,35лятото и на всеки 1ви януари си ходим на плаж за изтрезняване
Ей на на такова място искам да живеяяяяяя... Супееер, вечно лято!!! Тая зима не знам как ще я издържа...

- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Apassionata написа:vin_diesel написа:а пък при нас целогодишно не пада под 24 градуса през зимата и30,35лятото и на всеки 1ви януари си ходим на плаж за изтрезняване
Ей на на такова място искам да живеяяяяяя... Супееер, вечно лято!!! Тая зима не знам как ще я издържа...
И това омръзва(личен опит).
Колеги,единствено Минчо Празников може да даде категорично мнение за по нататъшното развитие на климата,но къде се покри тоз виртуоз

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Apassionata написа:vin_diesel написа:а пък при нас целогодишно не пада под 24 градуса през зимата и30,35лятото и на всеки 1ви януари си ходим на плаж за изтрезняване
То вярно ,че на жена и е студено ако е под 39 градуса , но какво толкова му харесваш на лятото , осоено като спечат юлските жеги (puke) . . . постоянно се потиш и търсиш климатик или сянка , когато пък намериш климатик , трябва да внимаваш да не хванеш минингит . Няма да забравя когато в Плевен беше 43 градуса и аз бях 2 часа в колата на 19 гр , като излязох как щях да припадна

Аз и зимата си я обичам - в Норвегия казват - няма студено време - има неподходящи дрехи

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
acho.rs написа:Apassionata написа:vin_diesel написа:а пък при нас целогодишно не пада под 24 градуса през зимата и30,35лятото и на всеки 1ви януари си ходим на плаж за изтрезняване
То вярно ,че на жена и е студено ако е под 39 градуса , но какво толкова му харесваш на лятото , осоено като спечат юлските жеги (puke) . . . постоянно се потиш и търсиш климатик или сянка , когато пък намериш климатик , трябва да внимаваш да не хванеш минингит . Няма да забравя когато в Плевен беше 43 градуса и аз бях 2 часа в колата на 19 гр , като излязох как щях да припаднаПролетта или есента - да , но лятот просто е прекалено горещо ... почваш да пиеш , чак към 23:00 когато позахладне
![]()
Аз и зимата си я обичам - в Норвегия казват - няма студено време - има неподходящи дрехиПък и когато е -5 или -10 въздуха е супер чист и свеж ...
зимата е екстра,лятото пот мърсотия ужас и не става за пиене

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
аве друго си е сега си пиеш бира сас сардина на плажа а мацките по бански и по роилери да минават покраи теб кои не вярва да заповяда
Последна промяна vin_diesel на 27 Дек 2009, 15:24, променена общо 1 път
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
vin_diesel написа:аве друго си е сега си пиеш бира сас сардина на плажа а мацките по бански и по роилери да минават покраи теб кои не вярва да заповяда
Прати ми билет и идвамммм

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4