накладки за 320д 136к.с.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
накладки за 320д 136к.с.
Здравейте колеги!
Честита Нова Година! Живи и здрави да си караме колиците и да им се кефим още доста време! И без инциденти!
Оплакването ми е следното - вчера ми светна лампата за спирачките и е време да сменям накладките. Докато рових в каталога на Дару Кар ми направи впечетление че предните накладки са Jurid а задните Текстар.
Въпросът ми е възможно ли е колата да излиза с различни предни и задни накладки и ако да има ли проблем да сложа на всичките Текстар а не както е излязла от завода.
Честита Нова Година! Живи и здрави да си караме колиците и да им се кефим още доста време! И без инциденти!
Оплакването ми е следното - вчера ми светна лампата за спирачките и е време да сменям накладките. Докато рових в каталога на Дару Кар ми направи впечетление че предните накладки са Jurid а задните Текстар.
Въпросът ми е възможно ли е колата да излиза с различни предни и задни накладки и ако да има ли проблем да сложа на всичките Текстар а не както е излязла от завода.
- adko001
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d '03
- Мечтае да кара: E90 V10 Hartge
Re: накладки за 320д 136к.с.
+1 Textar
Последна промяна adko001 на 17 Яну 2010, 18:52, променена общо 1 път
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Textar е доста читава марка (аз съм с такива) - слагай без да му мислиш много 

Si non confectus, non reficiat.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Значи доста фирми предлагат накладки за Е46 -текстар, ате, джурит, паджит ......
Е46ците излизат от завода с накладки джурид (без М3) , такива са и оригиналните накладки които предлагат дилърите.
Иначе Текстар са доста сериозна фирма и накладките са им добри (аз предни сложих такива).
Ти сам си избираш какво да купиш - оригинални (около 100-120 лв.) , текстар (70-80), ате , джурит (малко по-долу) , но с никои от изброените няма да сбъркаш, стига да не са грубо менте.
ПП: цените са за преден комплект (задните са горе-долу на същата цена)
Е46ците излизат от завода с накладки джурид (без М3) , такива са и оригиналните накладки които предлагат дилърите.
Иначе Текстар са доста сериозна фирма и накладките са им добри (аз предни сложих такива).
Ти сам си избираш какво да купиш - оригинални (около 100-120 лв.) , текстар (70-80), ате , джурит (малко по-долу) , но с никои от изброените няма да сбъркаш, стига да не са грубо менте.
ПП: цените са за преден комплект (задните са горе-долу на същата цена)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

Мерси за отговорите!
Поразрових се в сайта на Текстар и видях че един от дилърите е Ауто +.
Един от колегите беше написал че и течност за чистачки няма да си купи от там. Възможно ли е официален дилър на дадена марка да пробутва ментета от нея.
Поразрових се в сайта на Текстар и видях че един от дилърите е Ауто +.
Един от колегите беше написал че и течност за чистачки няма да си купи от там. Възможно ли е официален дилър на дадена марка да пробутва ментета от нея.
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
вземи си директно от представителя в Манастиркси ливади се намират в една къща като караш по Черни връх минаваш хладилника и малко преди светофара с околовръстното в дясно завиваш по една уличка там от ляво се намира една голяма къща и може по евтино да си намериш Текстар иначе аз сменях с Джурид ама направо дискове с накладки и съм доволен иначе 67лв са там последно лятото като сменях на една е 36ца
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Текстар представител В&Д ауто ул Борис Вълчев 39 тел. 8193939 сега видях че си пазя записани кординатите 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- ясен николов
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: само бмв та
- Детайли за колата: много бърза
Re: re
vladu написа:Някои да каже колко горе долу струват комплекта предни и задни и от кои дилар да ги взема:)
техтар предни+ задни накладки+ датчици + смяната им 200 лв ,100% че са оригинал,0888777117 ясен

11 мнения
• Страница 1 от 1