окрадоха ме
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: окрадоха ме
Много бързи станаха..
И на един приятел му отвориха 3-ката в тоя раьон и му взеха последен модел Пайнер с ДВД.
И на един приятел му отвориха 3-ката в тоя раьон и му взеха последен модел Пайнер с ДВД.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Знам,че можеби тук не е най-подходящия раздел ,но... http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2677891
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Колега, аларма имаше ли колата. Интересно ми е как са я прескочили - след като има каско трябва и аларама да е имала.
ПС: В Арм**ц повече никога, аз пък понеже ударих едно куче и смених предня броня, сега ме водят "причинител на ПТП" и няма да ти казвам каква ми е застрахователната премия - само знаят да лапат, а като дойде време да плащат и гледат как да ти го сложат. Да го ду*ат мама им **** * * ** * ******* ***.
ПС: В Арм**ц повече никога, аз пък понеже ударих едно куче и смених предня броня, сега ме водят "причинител на ПТП" и няма да ти казвам каква ми е застрахователната премия - само знаят да лапат, а като дойде време да плащат и гледат как да ти го сложат. Да го ду*ат мама им **** * * ** * ******* ***.
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
бухалка само бухалка ще ги оправи има за по 70-80 лева такива хубави бухалки направени от сащия материал като полицейските палки удряш яко боли много неостава белези ама троши кости яко тва е колеги друга оправия няма пистолета не е много добро решение,че онова дирекнтно трепе въпреки,че си го заслужават само тупаници колеги аз съм от смолянско тука в нашия град няма такива работи,но ви съчувствам как може да пипат имуществото на хората за да имат какво да ядът мързи ги да хванат работа да си изкарват прехраната и тарсят лесния начин да крадът и продават, междо другото крадци и шефове на гробници,автоморги, автокъщи са навързани за това огън удряйте без да гледате къде предимно в главата са целете с бухалката!!!!

- sigman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 96г 520i M52 Б20
bili1 написа:оправия няма пистолета не е много добро решение,че онова дирекнтно трепе въпреки,че си го заслужават
...

..това заслужават дрогите .....

Bayerische Motoren Werke
Айде сега казаха че след акция Наглите ще има акция Апашите която ще се занимава точно с автоджамбази и такива дето тарашат коли
Нещо пак ни замазват очите ама да видим може да понамалее тая мизерия

- sigman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 96г 520i M52 Б20
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Да видим пак 2-3 години дела в съдилищата и после никой осъден
ЧНГ на всички! И много безавариини км.

ЧНГ на всички! И много безавариини км.

- kbarterov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525 DA Touring 01г
mandorg написа:Айде сега казаха че след акция Наглите ще има акция Апашите която ще се занимава точно с автоджамбази и такива дето тарашат колиНещо пак ни замазват очите ама да видим може да понамалее тая мизерия
Ще съдействаме с каквото може за да изтребваме тая ГАД

- FLEX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 540ia Е65 745i
колеги чета и не се учудвам защото аз живея там и 2-пъти ми разбиват колата и ми взеха СТОП-ПАЛКАТА и едни скапани белезници гадното беше че ми бяха изкъртили рамката на вратата с щанга и се наложи да сменям цялата врата, та някой ако иска да правиме хайка да казва няма проблем работя в мвр и цялата кола ми е в стикери само буркан нямам ама не ги спира нищо тия изроди...
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
kreatin написа:колеги пазете си колите. ксенона замина,както и ключалката и касетофона.каското не покрива нищо включително и ключалката,за която ми казаха в армеец - ми тя не е счупена просто патрона го нямапо принцип колата ми стои на паркинг,но ме отарашиха за 15-20мин в люлин пред един блок посред бял ден.на оживена улица с магазини и както винаги никой нищо не е видял
![]()
МАМКА ИМ И КОПЕЛЕТА МРЪСНИ ДА ИМ ИЗСЪХНАТ РЪЦЕТЕ![]()
![]()
Аз също имах подобно премеждие преди Коледа. Разбиха ми ключалката, вероятно с така наречената "меча лапа". Но в Армеец ми уважиха щетата. Патроба може да го няма, но останалата част, която също е разбита си е там. Няма как да се извъртят за да не плащат.Пък и по пласмасата си стоят следите.
Завиждам на колегите с по-здраво телосложение, шото аз съм малко хилавичък

- Torbalan008
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530D 2002 touring
BMW-E39 написа:колега виж тази тема, може пък да си познаеш ксенона и да има ебане
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5&t=182808
като му гледам мненията, само продава младежа ...... супер съмнително е:)
- kbarterov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525 DA Touring 01г
Интересното в случая е, че след като един познат му отнесоха половината баварец на части, по -голяма част ги купихме от някакви врачани.Като гледам колко от частите които се крадат от колите ни се продават от тия врачани , почвам да мисля че прескачат до София, защото там нема от къде да ги намерят тия Е39ки, и то всички с ксенон, М-кови волани, огледала, стъкла, брони и тн. и тн.
, обаче ............... скоро ще пишат по вестниците за някой намерен истинал квартален апаш
В тая Надежда не спират гадовете, продължават да кръжат и да отнасят по нещо!

В тая Надежда не спират гадовете, продължават да кръжат и да отнасят по нещо!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
mandorg написа:Айде сега казаха че след акция Наглите ще има акция Апашите която ще се занимава точно с автоджамбази и такива дето тарашат колиНещо пак ни замазват очите ама да видим може да понамалее тая мизерия
Нали знаете, че тези акции се правят само, за да им кажат на кого вече трябва да се отчитат... В България има борба само срещу случайните бандити, организираните са си източник на приходи...
Never mistake motion for action...