Защо така господин депутат?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Защо така господин депутат?

Мнение от flame » 05 Яну 2010, 19:58

GVT написа:От тая тема се установиха две неща.
1.Сите у тоя форум са командоси :mhihi:
2.Нема некой пак от форума който да нема авер в НСО :mhihi:

:yes: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 05 Яну 2010, 20:02

Ryapoff написа:Колеги, някой от вас си нямат идея за какво говорят, но обсъждат темата, колкото да са в играта. Служителите от НСО били селянчета, който за друго не стават - ми иди ти и им дай пример бе? Ама по-лесно е от разстояние. А дали е лесно да си първа кола в ескорта и да знаешм че ако не разчистиш пътя, може да ти се освободи работното място? Или викате - да си чакат чинно. Ми не може - когато има някакво извънредно събитие(депутати често ходят при катастрофи) или нещо важно, за което трябва да се бърза - настъпваш и не ти пука за колите. Важен е предмета, който ескортираш, бил той 100 кила злато или депутатски гъз. Били некултурни - това са едни от най-внимателните шофьори. Ако някой ден се качите в първа ескортираща кола, тогава коментирайте държанието на служителите. Забелязвам, че във форума има няколко потребителя, компетентни по абсолютно всяка тема.

Колега ти май не схващаш какво говориме.Лесна работа няма,това го знае всяко хлапе,но ти съгласен ли си защото гражданина Х бърза,ти си тръгнал да се прибираш с жена си и малкото си дете и да те паникьосат,избутат,натрошат?!?Ако си съгласен ОК,ние сме кривите!!!Но аз несъм съгласен да ми застрашават живота на мен,на близките ми и т.н.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Мнение от stasko5 » 05 Яну 2010, 20:07

ми иди ти и им дай пример бе? Ама по-лесно е от разстояние. А дали е лесно да си първа кола в ескорта и да знаешм че ако не разчистиш пътя, може да ти се освободи работното място

Познавам доста хора, които искат да не им е лесно и да не е от разстояние точно заради привилегиите, своеволията и далаверите на тези от НСО и мога да ти кажа че не е хич лесно да се влезне там. Наистина ако има за какво да бързат, да пуснат сирените и да карат така, но в 90% от случаите го правят защото не им се чака като обикновените хора, знаят че ще останат безнаказани от некой катаджия и така. Вие ако имахте буркан и знаете че катаджията няма ад ви спре..и вие ще си го пуснете и ще подгоните хората отпред. Всеки иска власт, хората в НСО я имат, пък обикновените хорица да отбиват.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 05 Яну 2010, 20:12

А ти да си видял загинал при катастрофа, причинена от кола на НСО? Аз бих се паникьосал повече, ако два турски ТИР-а се изпреварват срещу мен и знам, че няма да могат да си довършат маневрата. Че няма лесна работа го знаем, но повечето от тези момчета могат да бъдат частни охранители и да печелят повече. Имат потенциал. В белите страни казвате - ми в САЩ как е? Ако не отбиеш на конвой дали няма леекинко да те накарат? Ама там и на полицая да се изрепчиш, ще ядеш мнного бой(това лекия вариант). Тука през седмица тема, как някой теглил една майна на полицая и си заминал, после много от тези хора искат да живеят в нормална държава. Няма да е толкова лесно, Ганьо.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 05 Яну 2010, 20:14

stasko5 написа:
ми иди ти и им дай пример бе? Ама по-лесно е от разстояние. А дали е лесно да си първа кола в ескорта и да знаешм че ако не разчистиш пътя, може да ти се освободи работното място
Вие ако имахте буркан и знаете че катаджията няма ад ви спре..и вие ще си го пуснете и ще подгоните хората отпред.

Изказваш се неподготвен.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от galant » 05 Яну 2010, 20:16

Ryapoff написа:А ти да си видял загинал при катастрофа, причинена от кола на НСО? Няма да е толкова лесно, Ганьо.

А ти да си видял и чул държавата да е виновна за нещо,а да си чул за убития наскоро човек с Москвича от депутата?Ами не си чул разбира се,защото ако загиналия беше депутата още щеше да слушаш!!!Повече не ми се пише,много лично го приемата нещо!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Мнение от stasko5 » 05 Яну 2010, 20:18

И кое ми е неподготвеното. Знаеш ли колко пъти по бул българия сме правили тоя номер с буркана, защото моя приятел с буркан и полицейска жилетка, (той не е полицай но вуйчо му е доста голям в КАТ), се смята за безнаказан. Келешка постъпка признавам си, но знам за какво става дума. А и тези от НСО не ги жали за пари момчетата. Колкото до казаното по-горе от теб съм съгласен, нямаме респект към закона и това не е правилно, но как да имаме като полицайте ни са такива, а пък те как да са други като няма пари, всичко е навързано и много сложно и не виждам как ще се оправим скоро.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 05 Яну 2010, 20:25

Не бе човек - за е т'ва говорим - на чичо на племенника му на снахата леля и е голяма еди-къде си и се смята за безнаказан. Е заради това сме така - никой не уважава системата на МВР. А за депутата - аз съм си изказал мнението - ако ще премиер да е - да лежи. Има и утежняващи вината обстоятелства според мен. Да иде в затвора, там ще го "обгрижат". Дали щях да слушкам, ако загиналият беше депутата - ми ако беше виновен, щях същото мнение да имам. Не съм лицемер, нито лизач на силните. Колкото до НСО - не им се чакало. Вярно е, но който плаща - поръчва музиката. Защо се обвиняват най-дребните зъбни колела в системата, идея си нямам. Сега имали много права полицайте - нещата отпреди година ще са много по-зле от нещата след година. Преди, като се биеха мутрите на центъра и полицаите изкарваха минувачите, за да не пострадат, по-добре ли беше?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от galant » 05 Яну 2010, 20:53

Колега почваме да разводняваме темата,аз и по-горе няколко пъти споменах че не толерирам НЕспазването на закона,но закона(сигурно се 10 пъти го писах вече)е за всички колега,не е само за мен,за теб и да застрашаваш живота на невинен човек на пътя според мен няма оправдание,камо ли че можело да му истине мястото или на депутата манджата.Ако някой УМИШЛЕНО(макар че е субективно) им пречи ОК,стоп,банкета и книжката на трупчета,защото там някъде в закона е писано че трябва да им се дава път.Има неща и действия на службите които си противоречат със закона,но разликата е че мен ме наказват а въпросните не,сам помисли дали е правилно,все пак става въпрос за безопасност по пътищата!

п.п.Не казвам че шофьорите са виновни,не съм в колата незнам,може би отзад седящите така нареждат,но който и да е други обират пешкира.А относно работата им,далеч съм от мисълта че им е лесно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 05 Яну 2010, 21:04

То самата идея да се возят някакви мазни задници насам натам в луксозни коли, при положение, че два милиона граждани на тази държава живеят под прага на бедността е абсурдна.Този имунитет и тези привилегии, които имат депутатите са безумни, а НСО са точно толкова сбъркани, колкото и цялото МВР, но кучето скача според тоягата.Не са виновни дивите селяни, дето се мислят за Рамбо, а са виновни тези от които зависи да им се потърси сметка.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 05 Яну 2010, 21:24

Виждам, че е зададен въпрос "Ако вие имахте буркан и знаехте, че няма да ви накажат, нямаше ли да правите така?"
Моят отговор - Не, показал съм че нямам такива желания.
За това, че депутатите не трябва да се возят в коли, който струват колкото нормален апартамент извън столицата - Напълно подкрепям!
Само едно не разбрах - защо тук всеки казва, че служителите на Национална служба за охрана и едва-ли не служителите в МВР са "диви селяни". Колко процента от служителите в НСО познавате? А от МВР? А вие не карате ли със 160-170 по двулентов път, за да "изрежете" колоната по пътя към морето? Ама единствената разлика е, че вие го правите за кеф.
Закона е за всички - За всички е. За Маргини, за съседа от третия етаж, за мен, за вас, за депутатите, за колоездачите, за ВСИЧКИ. Просто държавата ни не може да направи така, че отведнъж да започне да се спазва от всички.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 05 Яну 2010, 21:44

Държавата и не се опитва да направи така, че закона да се спазва от всички и това е проблема от който произтича всичко останало.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Яну 2010, 21:44

ivan1590 написа:То самата идея да се возят някакви мазни задници насам натам в луксозни коли, при положение, че два милиона граждани на тази държава живеят под прага на бедността е абсурдна.Този имунитет и тези привилегии, които имат депутатите са безумни, а НСО са точно толкова сбъркани, колкото и цялото МВР, но кучето скача според тоягата.Не са виновни дивите селяни, дето се мислят за Рамбо, а са виновни тези от които зависи да им се потърси сметка.
министри в най-развити и богати държави ходят на работа с трамвай и колело... ;) -какво повече да се коментира...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 06 Яну 2010, 0:37

(bubsa) написа:Направо съжалявам че писах по темата :confused: Нито искам да им съчувства някой нито нищо,просто изразявам респект към тези хора,защото малко биха издържали това натоварване и още по-малко са годни изобщо за подобна работа.
Както казах до скоро и аз бих ги псувал повече и от тебе,но до голяма степен си промених мнението.
И както казах и в началото всяко стадо си има и мърша!

ако не си усетил, още чакаме да ни запознаеш - с това, какво знаеш за тях, на какви ужасни неща :mhihi: са подложени и т.н. .....като си толкова запознат, стига писа от 5 страници недомлъвки, айде дай няколко конкретни примера, които реално да оправдаят и защитят подобен стил адски рисковано шофиране!

работата им била да опазват? да предвиждат? и всяка една ли кола я предвиждат като потенциално пълна с терористи, жадни за кръвта на треторазрядния мазен депутат, който ескорират? ти изобщо правиш ли разлика между техните правомощия, с които очевидно си мега-светнат, между това, което реално правят, и между това, което би трябвало? и не ми сравнявай черна лимузина на нсо с лампите с линейка - да си виждал три линейки да засекат и изхвърлят към банкета кола?

да ти кажа ли нещо - пряко гледах как работят нсо - един от тях чукаше братовчедка ми едно лято, та с тоя ядяхме и пиехме волю-неволю бая пъти..... че има налагат уж няква дисциплина - може да се каже, обаче там едно 80% са банда напомпани и крайно безмозъчни същества, грубо и системно злоупотребяващи със служебно положение - мога да ти дам десетки примери, които съм видял, и стотици, които въпросния човек ми е разказвал......

не ми ги защитавай тези, въобще не ме интересува на какво 'са подложени' и т.н. - никой не ги бие по главата да са там, не са насила там, повечето ходят, щото искат да надушат някоя кирийка, но основно заради това, че са 'до големците', карат лимузинки, с които плющят путките, и се дуят и пукат от тестостерон след всеки избит комплекс по сехмата, приложена на колегата бум-бум.... това е тъжната истина, и я знам от конкретни неща, не от тва кво ми разправят в кварталното кръчме..... и заради това и те питах - ти изобщо правиш ли разлика между техните правомощия, с които очевидно си мега-светнат, между това, което реално правят, и между това, което би трябвало? едва ли имаш представа колко катастрофиса предизвикали и направили тия лумпени.... само за едно лято преди години бяха 3 във Варненско......и не ти говоря за чукнат мигач примерно.....темата е дълга...... това са едни мутри-wannabe-та, изживяващи се като хора над закона, с лиценз за убиване и титла 'шеф на пътя' ......
същото нещо го има навсякъде - нали знаете в някоя дискотека, като идва певачката-чалгарка да врещи на миркофона, как няколко примати ръгат с лакти де що видят клиенти, да направят коридор за пластмасовите цици на фолкфурията..... - е те това е съвременна българщина от 21-век, било от нсо на пътя, гардове в дискотеки или министри в министерства...... ненужно и безпричинно тоя с малко повече власт просто избутва другия и така..... welcome to the jungle
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 06 Яну 2010, 1:45

Механджията написа:...
:yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата