Въпрос за психотест

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Въпрос за психотест

Мнение от feel » 05 Яну 2010, 16:18

Колеги някой може ли да ми каже какво представлява психотеста за връщане на книжката-категория Б.
Примерни въпроси или задачи и подобни неща,благодаря предварително.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Re: Въпрос за психотест

Мнение от ditko1 » 05 Яну 2010, 16:21

ми задачите са елементарни, да откриваш едни и същи фигурки, всичко е за определено време, не се плаши не е кой знае какво. Първият път може и да те скъсат нарочно, може и не, Зависи как пуснат машината.
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 05 Яну 2010, 23:47

За категория Б искат ли психотест (за връщане?). Аз мислех, че само за професионален шофьор (C, D) и за такси.
Така или иначе, психотеста има 2 основни модула - задачи и въпроси с отговор "да" "не" и "не съм сигурен" (или нещо от рода). Задачките ако внимаваш и побързаш ще ги решиш сигурно без проблем, както и машината за реакции не е трудна, но тези с "да" и "не", личностния тест е по-мизерен, на него може да те скъсат. Но няма готова формула за решаване, пиши каквото ти дойде и стискай палци :)
BMW only!

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 05 Яну 2010, 23:52

искат ако са ти я взели за алкохол :paranoid: :smoke:
bedrock city racing

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 05 Яну 2010, 23:58

///ivanE30 написа:искат ако са ти я взели за алкохол :paranoid: :smoke:

За каквото и да са ти я взели искат да минеш на психо :!:

А иначе първо влизаш да решаваш тест и задачи и след това отиваш на машината.90% първият път те късат за да ти вземат 2 парите :confused:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 06 Яну 2010, 0:00

Преди години се състоеше от фигурки които разглеждаш и наместваш или откриваш, после тест и накрая машина на която всеткат определени лампи и натискаш съответните копчета, а имаше и звуци. На теста знам, че има въпроси на които ако отговориш грешно се анулира и те късат. Единият е: "Лъгали ли сте някога?". Мисля че отговорът е ясен.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 06 Яну 2010, 0:03

Мордехай написа:Преди години се състоеше от фигурки които разглеждаш и наместваш или откриваш, после тест и накрая машина на която всеткат определени лампи и натискаш съответните копчета, а имаше и звуци. На теста знам, че има въпроси на които ако отговориш грешно се анулира и те късат. Единият е: "Лъгали ли сте някога?". Мисля че отговорът е ясен.

Според мен чалъма на теста с въпросите е да отговориш еднозначно на 1 въпрос които е зададен няколко пъти сред много безмислени въпроси които са с цел да те объркат.

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 06 Яну 2010, 0:09

Честно казано съм ходил над пет пъти и винаги го вземах. Първо за "С", после за "Е", после като ми изтичаше, защото ДАИ постоянно го търсеха, а има валидност май пет години. Но отдавна не съм ходил.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 06 Яну 2010, 0:11

Мордехай написа:Честно казано съм ходил над пет пъти и винаги го вземах. Първо за "С", после за "Е", после като ми изтичаше, защото ДАИ постоянно го търсеха, а има валидност май пет години. Но отдавна не съм ходил.

Вече не го искат освен ако не започваш нова работа(за С,Е,Д)моито талонче даже не помня къде е :lol:
:OT: ПС Ти ли го караш това Волво?

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: опел

Мнение от Spoony » 06 Яну 2010, 0:12

Психотеста е доста объркващ и може лесно да те скъсат. Примерно има изброени 5 професии (учител, лекар, шофьор на камион, архитект, охранител) и те питат коя от тях би избрал. Ти казваш примерно архитект. И после има въпрос: кое предпочитате: рисуване, музика, пеене, физически активности. И там даваш музика.
И веднага те изкарват че си с раздвоение на личността, защото първо си писал че искаш да си архитект (т.е. художник) а после си писал че предпочиташ музиката.
Вече другото е по-лесно. Има машина с педали и ръчколяци, които трябва да натискаш при определен звук или сигнал, има и модул с логически задачи, които са лесни. Но внимавай на въпросите за професии, интереси и т.н. как ще отговаряш, че е много заплетено.
.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 06 Яну 2010, 0:13

Spoony написа:Психотеста е доста объркващ и може лесно да те скъсат. Примерно има изброени 5 професии (учител, лекар, шофьор на камион, архитект, охранител) и те питат коя от тях би избрал. Ти казваш примерно архитект. И после има въпрос: кое предпочитате: рисуване, музика, пеене, физически активности. И там даваш музика.
И веднага те изкарват че си с раздвоение на личността, защото първо си писал че искаш да си архитект (т.е. художник) а после си писал че предпочиташ музиката.
Вече другото е по-лесно. Има машина с педали и ръчколяци, които трябва да натискаш при определен звук или сигнал, има и модул с логически задачи, които са лесни. Но внимавай на въпросите за професии, интереси и т.н. как ще отговаряш, че е много заплетено.

:yes: Точно за това говорех!Схванеш ли това няма как да те скъсат,другите въпроси са за парлама.

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 06 Яну 2010, 15:59

Благодаря ви колеги,вече поне знам горе-долу какво да очаквам.

Потребител
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от ludiq1987 » 14 Яну 2011, 16:25

feel написа:Благодаря ви колеги,вече поне знам горе-долу какво да очаквам.

Използвам темата на колегата, за да не пускам нова. Намерих я в търсачката.

Към днешна дата, колко пари е теста и има ли някакви промени при въпроси, машина и т.н.?
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Berboo » 16 Яну 2011, 20:49

Общо 25 лв. мисля, че се плащаше за психото плюс там таксите за банката...

Иначе аз като го карах преди няколко месеца, имаше едно момче, което го скъсаха още на въпросниците с мотива, че е прекалено агресивен :mhihi:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 16 Яну 2011, 21:08

Ако (по-скоро КАТО) ви скъсат питате първият срещнат бакшиш къде да отидете да тренирате- психото за бакшиш е същото...
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата