Опреснителен шофьорски курс и задължителен изпит за всички!!
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
Re: Опреснителен шофьорски курс и задължителен изпит за всички!!
Весело беше днес, наистина- поне за тези, които не попаднахме в задръстванията
.
Да, и на мен ми беше много яко. Мислех да мина точно през кулата, но се отказах и минах през околовръстното - еми не беше почистено но беше много готино и нямаше почти никакви коли, а само няколко буса и тук там някоя баничарка

Били пуснали 200 снегорина - ама ги пуснали в 8ч.-9ч. в час пик - евала, жестоки са![]()
, вместо да метнат пясъка и лугата в 6-7 - тъпаци
!
Колега, аз тръгнах в 7 часа от Младост и нямаше никаква снежинка, нито по колата нито по пътя. Постепенно на околовръстното около 7 и малко вече си валеше доста доволно, така че в 8часа ако са ги пуснали е добре, но аз не видях нито един снегорин цял ден.

- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Не е нормално от слатина до дружба 1 да стигна за 40 минути нали? е да ма днес за толкова стигнах!!!!........ не се коментира чистенето и пичовете с "всесезонните" гуми!!!!
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Просто в такова време, ако е много наложително колата тогава бих я изкарал, иначе по-добре да ходя да измръзна, но после пари за калници и капаци, заради некадърници не ми се занимава.
Преди имах едно голфче 2-ка, 1.3 карбуратор - беше със зимни гуми Debica чисто нови, значи нарочно съм се бутал в най-големите преспи да видя дали ще излезна, е няма проблем - като Touareg излиза
.За това си мисля, че предно или задно, няма значение(за мене задното е много по-добро), някой хора харесвам предно, други задно, а трети да са най-сигурно 4х4.Но за мене задното през зимата, това си е фън, гледаш други хора как се мъчат да тръгнат на сфетофара, а ти в същото време излизаш напред с вратите и вътре си се смееш сам. 
Преди имах едно голфче 2-ка, 1.3 карбуратор - беше със зимни гуми Debica чисто нови, значи нарочно съм се бутал в най-големите преспи да видя дали ще излезна, е няма проблем - като Touareg излиза

На моменти си мисля да си взема едно Голфче или единичка или двойка на метан за 1500лв. и да я почвам destruction derby-то 

Сега се сетих един колега, който живя във Австрия и в Германия какво ми разправя. Завалява вечерта примерно в 23 часа сняг и си ляга и като стане в 6 часа вече е разчистено до асвалт. И това ставало абсолютно винаги като има снеговалеж, той не си спомня веднъж да е карал на сняг, който изобщо не е пипван.
А тук пада 5 сантиметра сняг и вече кризата...снегът пак ни изненада, е как така по 2,3 пъти всяка година само в България снегът ни изненадва?
А тук пада 5 сантиметра сняг и вече кризата...снегът пак ни изненада, е как така по 2,3 пъти всяка година само в България снегът ни изненадва?
.
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Днес сутринта София наистина беше много зле, ама снеговалежът беше обилен и беше точно в час-пик. След 5 часа всички улици бяха изчистени, нямаше и задръствания (17:30-18:30). Няма как винаги да е изчистено всичко.
А по темата - споко, ша са опрайм

А по темата - споко, ша са опрайм

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Spoony написа:Сега се сетих един колега, който живя във Австрия и в Германия какво ми разправя. Завалява вечерта примерно в 23 часа сняг и си ляга и като стане в 6 часа вече е разчистено до асвалт. И това ставало абсолютно винаги като има снеговалеж, той не си спомня веднъж да е карал на сняг, който изобщо не е пипван.
Защо във всяка тема само се мрънка

Хайде предложи как да стане пътищата да са сухи когато снега завали с пълна сила в 7-7:30 сутринта?!?
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Maverick_VS написа:N.Mihaylovski написа:Дам,неска сутринта слизам по колата 1 сант сняг викам си екстра нема да чиста качвам се тръгвам по навик чуквам спирачката и тръгвам с вратите викам си екстраааа ще е весело и неска,доста от шофьорите бяха неадекватни,видях закъсали хора не могат да тръгнат,аз защо ли можех![]()
Тъпото е,че страшно много коли не са подготвени,един е с летни гуми и вика ма те имат грайфер кво им е друг вика аз съм със зимни ама ги карам и лятото,абе българска му работа,що хората който сме си купили нови гуми или такива който не са карани през лятото нямаме проблеми?
![]()
. Разбрах, че на кулата е било ад - иначе зам-кмета, чета в интернет, писал 4-ка на снегопочистването в столицата
- представям си просто за 2-ка какво би било
! Били пуснали 200 снегорина - ама ги пуснали в 8ч.-9ч. в час пик - евала, жестоки са
![]()
!
Пп. Поздрави на пича с Е46-цата, 2299, ако чете форума! Седим си на светофара на арсеналски и петко тодоров за наляво към гоце делчев 1-ва и 2-ра кола и само си викам - "тоя сега ще го вземе с вратите"
- и не се излъгах...от там айде и аз след него и те така
! Като го изпреварих ми махна и аз на него
- хубав завършек на деня, затова и реших да го споделя тук
Ти изби рибата!!!
Даи предложение в общината да почнат да опесъчават още от август

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
boost написа:...
Проблема не е липсата на закони ,проблема е че никой не ги спазва и липсата на елементарна житейска култура!
Проблема е, че никой не налага законите. Щото ако на всяка буксуваща или заседнала кола й напишат акт, при следващият снеговалеж, неподготвените коли ще са в пъти по-малко.
А ако налагаха и санкции за непочистен път, картинката щеше да е друга, ама там навлизаме в научната фантастика вече

- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: докато може
На калпав х*й вълната му пречи
Колегите от столицата при всеки сняг баучете 10 км 2 часа...тоз със зимни гуми ,онзи с летни
Аз мога ...ти не можеш да караш
Аз съм
а ти сеуянин нещастен...
Абе ползвайте градския транспорт или бакшишите.Между другото Вашата община е най-богатата,с най-много техника и възможности.Просто няма как да се чисти по улиците когато са излезли 200-300000 автомобила.Сменяйте кметицата

Колегите от столицата при всеки сняг баучете 10 км 2 часа...тоз със зимни гуми ,онзи с летни

Абе ползвайте градския транспорт или бакшишите.Между другото Вашата община е най-богатата,с най-много техника и възможности.Просто няма как да се чисти по улиците когато са излезли 200-300000 автомобила.Сменяйте кметицата

От всички педали най-много харесвам на газ-та!
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Spoony написа:Айде сега все предното задвижване ви е в устата
В устите им е предното на колегите защото, шофиращите на предно масово ругаят всички със задно и също така се мислят за голяма работа, че няма закъсване с предно, а това много да си повярваш в такива условия винаги води до лоши последици, поради същата причина, че се имат за голяма работа карайки предно и мислейки се за големи шофери не слагат и зимни гуми.
Докато, както каза един колега преди мен(съгласявам се с него) шофиращите коли със задно обръщат повече внимание на добрите зимни гуми

E34, E38
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Жална ви майка колеги от София, с тази организация, 10 см сняг да блокира града, това е просто не смешно, а трагично. Почистващите фирми са едно, но некадърниците дето с предно слагат нови зимни отпред, а предните отзад не са един и двама, както и обратното. Спестени пари, тенекиджиийте да са живи и здрави. Няма да се научим скоро. И тука има такива филми, ама сме глуха провинция, пък там столица.....немам думи.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
N.Mihaylovski написа:Дам,неска сутринта слизам по колата 1 сант сняг викам си екстра нема да чиста качвам се тръгвам по навик чуквам спирачката и тръгвам с вратите викам си екстраааа ще е весело и неска,доста от шофьорите бяха неадекватни,видях закъсали хора не могат да тръгнат,аз защо ли можех![]()
Тъпото е,че страшно много коли не са подготвени,един е с летни гуми и вика ма те имат грайфер кво им е друг вика аз съм със зимни ама ги карам и лятото,абе българска му работа,що хората който сме си купили нови гуми или такива който не са карани през лятото нямаме проблеми?
общо взето и при мен беше така.одеве ходих до Явор и по Борис в лявата карат с 30 а в дясната с 40 и наникъде

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
aureus_gold написа:Абе ползвайте градския транспорт или бакшишите.Между другото Вашата община е най-богатата,с най-много техника и възможности.Просто няма как да се чисти по улиците когато са излезли 200-300000 автомобила.Сменяйте кметицата![]()
Не знам кой е калпав, ама най-обичам разни "иностранци" да са напълно адекватно наясно с нещата, без дори да са присъствали... ти видя ли колко снегорина изобщо вървяха из града, че коментираш? Не? Ми тогава кво се обаждаш... аз за 2 часа видях 2 снегорина.... на една и съща улица.... като гледам още някой също ги е видял, ама на друго място....така за цяла София толкоз.... и после улиците това, улиците онова...
Освен това кат си толкова нясно с бакшишите и градския, ела ти да ме возиш като бакшиш по 2 часа, или да висиш с мен по 2 часа по гр. транспорт... на едно място... щото е лесно да "лаете", ма отдалеч....
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
(bubsa) написа:Maverick_VS написа:N.Mihaylovski написа:Дам,неска сутринта слизам по колата 1 сант сняг викам си екстра нема да чиста качвам се тръгвам по навик чуквам спирачката и тръгвам с вратите викам си екстраааа ще е весело и неска,доста от шофьорите бяха неадекватни,видях закъсали хора не могат да тръгнат,аз защо ли можех![]()
![]()
. Разбрах, че на кулата е било ад - иначе зам-кмета, чета в интернет, писал 4-ка на снегопочистването в столицата
- представям си просто за 2-ка какво би било
! Били пуснали 200 снегорина - ама ги пуснали в 8ч.-9ч. в час пик - евала, жестоки са
![]()
!
Пп. Поздрави на пича с Е46-цата, 2299, ако чете форума! Седим си на светофара на арсеналски и петко тодоров за наляво към гоце делчев 1-ва и 2-ра кола и само си викам - "тоя сега ще го вземе с вратите"
- и не се излъгах...от там айде и аз след него и те така
! Като го изпреварих ми махна и аз на него
- хубав завършек на деня, затова и реших да го споделя тук
Ти изби рибата!!!
Даи предложение в общината да почнат да опесъчават още от август![]()
![]()
Хахха те и от август да почнат пак ще ги изненада зимата

Все ми е тая, аз не мрънкам - на мен си ми беше фън така и на непочистеното, няма да си късам нервите с глупаците във властта - ама не на всички е било така - на 800 коли (поне), които са се ударили едва ли им е било забавно

Пп. а ти ще спреш ли да наставляваш хората във форума и да се изявяваш като няк'в защитник на тия с властта - гледам и в темата за НСО си се развихрил нещо

Последна промяна Maverick_VS на 06 Яну 2010, 0:49, променена общо 3 пъти
69 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5