доволни ли сте от интернета си
Модератор: Общи модератори
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
доволни ли сте от интернета си
Понеже с идването на Новата Година ми увеличиха скоростта на интернета (както на всеки 6 месеца),ми стана интересно дали сте доволни от интернет доставчиците си и обслужването като цяло,и отинтернет връзката.Спира ли ви интернета често,имате ли проблеми с доставчиците
Аз,преди 2 години и половина,като си пусках интернета,тука имаше малко свесни доставчици !
Понеже си купих компютъра от интернет доставчика (без да знам) и като отидох да си го взема ми предложиха да се вкюча към тях,и за 90 лева имах 3 месеца пълен интернет пакет + телевизия (иначе е 3 такси по 35 лева + 30 лева за включване
)
В началото докато минаха тия 3 месеца всичко беше нарееед,само че след това почна да ми спира интернета по никое време,да има проблеми по 1-2 пъти в седмицата,беше ми прекалено ниска скоростта в сравнение с другите фирми...абе ужас.След около 1 година почнаха да качват скоростта на всеки 6 месеца и вече е 5 мегабаита в секунда....което е доста добра скорост (до вчера ми беше наполовина)
Проблеми нямам отдавна,и съм доволен като цяло.От време на време се появявят некви проблеми,ма предполагам щото им е стара инсталацията и трябва да се прави профилактика.Налагало ми се е да ги викам няколко пъти,и нито са ми взимали пари нито нищо
Абе доволен съм горе-долу!Я кажете сега и вие 

Аз,преди 2 години и половина,като си пусках интернета,тука имаше малко свесни доставчици !
Понеже си купих компютъра от интернет доставчика (без да знам) и като отидох да си го взема ми предложиха да се вкюча към тях,и за 90 лева имах 3 месеца пълен интернет пакет + телевизия (иначе е 3 такси по 35 лева + 30 лева за включване

В началото докато минаха тия 3 месеца всичко беше нарееед,само че след това почна да ми спира интернета по никое време,да има проблеми по 1-2 пъти в седмицата,беше ми прекалено ниска скоростта в сравнение с другите фирми...абе ужас.След около 1 година почнаха да качват скоростта на всеки 6 месеца и вече е 5 мегабаита в секунда....което е доста добра скорост (до вчера ми беше наполовина)

- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
Re: доволни ли сте от интернета си
Не се оплаквам
За връзка нета ми е перфе не спира. Постоянна скорост през деня ми е над 4мб а вечер съм стигал до 8мб. Много съм доволен от доставчика и цената не е лоша 25 на месец 

- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
БТК от 3 години почти без 4-5 месеца
Не спира викал съм ги точно един път и то защото ми избуши модема оплакване от тях нямам !! Вярно скороста е 700 800 кб/с но пък не спира през 5 минути 

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
сега си погледнах регистрирани повреди и последната е от 11.2008, та от тогава не е спирал. сиреч- доволен. за 15 точки 6мб градско, устройва ме
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
БТК как да съм доволен... свалям с 1200 но качвам с 110... Напоследък и насича и има висок пинг. Но така е в провинцията няма избор..
- крив кюнец
-
Имам 30 мегабита БГ пиъринг, 7 мегабита международен + цифрова телевизия (1 приемник) а на останалите аналогова телевизия = 33 лева на месец. Доволен съм.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
15 кинта плащам на 2 лаптопа.как да не сам доволен.
реклама няма да и правя на доставчиците на нета.
реклама няма да и правя на доставчиците на нета.

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
на моменти е бавен, но щом успявам да се включа в спама, съм доволен! 

Мегалан, доволен съм и са коректни. Не помня за три години някога да е прекъсвала връзката, освен когато няма ток де
.

Оптика в дома за една година не е спирал нито веднъж няма бури няма снегове 

Пилев написа:Мегалан, доволен съм и са коректни. Не помня за три години някога да е прекъсвала връзката, освен когато няма ток де.
Същото..

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Wireless for free!!!
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
- ME4KY