доволни ли сте от интернета си

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

да
121
74%
не
42
26%

Общо гласове : 163
младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 06 Яну 2010, 2:35

Понеже с идването на Новата Година ми увеличиха скоростта на интернета (както на всеки 6 месеца),ми стана интересно дали сте доволни от интернет доставчиците си и обслужването като цяло,и отинтернет връзката.Спира ли ви интернета често,имате ли проблеми с доставчиците :dunno:
Аз,преди 2 години и половина,като си пусках интернета,тука имаше малко свесни доставчици !
Понеже си купих компютъра от интернет доставчика (без да знам) и като отидох да си го взема ми предложиха да се вкюча към тях,и за 90 лева имах 3 месеца пълен интернет пакет + телевизия (иначе е 3 такси по 35 лева + 30 лева за включване :censored: )
В началото докато минаха тия 3 месеца всичко беше нарееед,само че след това почна да ми спира интернета по никое време,да има проблеми по 1-2 пъти в седмицата,беше ми прекалено ниска скоростта в сравнение с другите фирми...абе ужас.След около 1 година почнаха да качват скоростта на всеки 6 месеца и вече е 5 мегабаита в секунда....което е доста добра скорост (до вчера ми беше наполовина) :ok: Проблеми нямам отдавна,и съм доволен като цяло.От време на време се появявят некви проблеми,ма предполагам щото им е стара инсталацията и трябва да се прави профилактика.Налагало ми се е да ги викам няколко пъти,и нито са ми взимали пари нито нищо :dunno: Абе доволен съм горе-долу!Я кажете сега и вие :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ci

Re: доволни ли сте от интернета си

Мнение от zigo » 06 Яну 2010, 2:48

Не се оплаквам :) За връзка нета ми е перфе не спира. Постоянна скорост през деня ми е над 4мб а вечер съм стигал до 8мб. Много съм доволен от доставчика и цената не е лоша 25 на месец :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 06 Яну 2010, 2:50

БТК от 3 години почти без 4-5 месеца ;) Не спира викал съм ги точно един път и то защото ми избуши модема оплакване от тях нямам !! Вярно скороста е 700 800 кб/с но пък не спира през 5 минути :)
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 06 Яну 2010, 3:04

сега си погледнах регистрирани повреди и последната е от 11.2008, та от тогава не е спирал. сиреч- доволен. за 15 точки 6мб градско, устройва ме

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 06 Яну 2010, 3:20

БТК как да съм доволен... свалям с 1200 но качвам с 110... Напоследък и насича и има висок пинг. Но така е в провинцията няма избор..
Изображение

крив кюнец
Аватар

Мнение от крив кюнец » 06 Яну 2010, 8:53

Имам 30 мегабита БГ пиъринг, 7 мегабита международен + цифрова телевизия (1 приемник) а на останалите аналогова телевизия = 33 лева на месец. Доволен съм.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 06 Яну 2010, 9:22

15 кинта плащам на 2 лаптопа.как да не сам доволен.
реклама няма да и правя на доставчиците на нета.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 06 Яну 2010, 9:33

на моменти е бавен, но щом успявам да се включа в спама, съм доволен! :D

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 06 Яну 2010, 11:22

Мегалан, доволен съм и са коректни. Не помня за три години някога да е прекъсвала връзката, освен когато няма ток де :) .

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 06 Яну 2010, 11:52

Оптика в дома за една година не е спирал нито веднъж няма бури няма снегове :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 06 Яну 2010, 11:55

Пилев написа:Мегалан, доволен съм и са коректни. Не помня за три години някога да е прекъсвала връзката, освен когато няма ток де :) .

Същото.. :yes:

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 06 Яну 2010, 12:03

Wireless for free!!!
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 06 Яну 2010, 12:05

Е тва е преди минута от мизерниците БТК
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 06 Яну 2010, 12:29

Аз съм на спиди-нет и също съм доволен :yes: - няма прекъсвания, няма проблеми, дори като забравя да си платя сметката ми пускат едно съобщение по нета за удължаване на срока с още 5 дни, а не спират връзката :winky:

скоростта към бг-пиъринг: Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 06 Яну 2010, 12:40

GVT написа:Е тва е преди минута от мизерниците БТК
Изображение

:mhihi: :mhihi: Тия тестове са нереални :winky: :!: По-добре си направете по една снимка на скоростта с която сваляте от някой торент клиент :dunno:
Maverick_VS написа:Аз съм на спиди-нет и също съм доволен :yes: - няма прекъсвания, няма проблеми, дори като забравя да си платя сметката ми пускат едно съобщение по нета за удължаване на срока с още 5 дни, а не спират връзката :winky:
:shock: :shock: искам и ааааааз :mhihi:

скоростта към бг-пиъринг: Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата