Добър Ветеринар

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Добър Ветеринар

Мнение от feel » 10 Яну 2010, 15:51

Колеги трябва ми добър ветеринар.Имам в предвид наистина добър,някой който знае какво прави и как да го прави.От 2-3 години обикалям по различни ветеринари за кучето ми и всеки казва,че ще го оправи и големи обещания и различни диагнози и лечения и накрая нищо......
Та ако някой знае,наистина добър ветеринар нека сподели.
За района на София предимно,но ако има някой който си заслужава да се посети извън София няма проблем.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: Добър Ветеринар

Мнение от saleen » 10 Яну 2010, 16:08

Колега, би ли споделил какво му е на кучето (до преди 3 години работех като ветеринар, може и да налучкам диагнозата).
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 10 Яну 2010, 16:09

В клиника Свети Антим/мисля така беше/ ходил ли си?
В пряката непосредствено преди пешеходния светофар на Сливница след опълченска посока Люлин.
Ако не си, пробвай там ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 330 xd , 2003
Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL

Мнение от Bella » 10 Яну 2010, 16:10

Клиника Син кръст.Страшно добри специлисти .Разполагат и с всякаква апаратура необходима за изследванията . За разлика от повечето места на които се еналагало да ходя мили ,отзивчиви и не са кожодери
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 10 Яну 2010, 16:52

saleen написа:Колега, би ли споделил какво му е на кучето (до преди 3 години работех като ветеринар, може и да налучкам диагнозата).

Голдън Ретривър е,опада му козинката на места,под формата на идеален кръг.Биха му какви ли не инжекции и му пораства козинка за около месец на тези места.Но сега в момента има 5 такива места и му седат така вече няколко месеца.

VesoPesa написа:В клиника Свети Антим/мисля така беше/ ходил ли си?
В пряката непосредствено преди пешеходния светофар на Сливница след опълченска посока Люлин.
Ако не си, пробвай там ;)

Не я знам,ще звънна там.

Bella написа:Клиника Син кръст.Страшно добри специлисти .Разполагат и с всякаква апаратура необходима за изследванията . За разлика от повечето места на които се еналагало да ходя мили ,отзивчиви и не са кожодери

И аз яух добри отзиви от тази клиника и смятам и там да пробвам

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 10 Яну 2010, 17:13

feel написа:Голдън Ретривър е,опада му козинката на места,под формата на идеален кръг.Биха му какви ли не инжекции и му пораства козинка за около месец на тези места.Но сега в момента има 5 такива места и му седат така вече няколко месеца.

Аха така ми звучи като някакво гъбично заболяване (трихофития, или микроспория) или пък краста-която е с друг причинител и друго лечение. Хубаво е да му направят микроско изследване, за да са сигурни кое точно е заболяването.
За микозите има ваксини (трихобен) и спрейове (зоомикол) помади (спорил), но каквото и да му прилагат не очаквай чудеса, защото лечението е продължително, ако искаш да няма рецидив.
Успех!
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 10 Яну 2010, 17:16

Клиника Ами Вет... като тръгнеш по черни връх откъм телевизионната кула и стигнеш кръстовището с околовръстното завиваш надясно, влизаш в локалното и караш бавничко за да видиш една изоставена газостанция, на 2 метра след нея правиш десен ( качваш се на бордюра и ще видиш ''уличката'' надоло ! Това е клиниката! Търсиш Професор Аминков!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 10 Яну 2010, 17:28

Bella написа:Клиника Син кръст.Страшно добри специлисти .Разполагат и с всякаква апаратура необходима за изследванията . За разлика от повечето места на които се еналагало да ходя мили ,отзивчиви и не са кожодери

S dve ruce za! ako iskash podrobnosti ot moq opit - ls
sry za latinacata,sled malko she go korigiram,ot tel pisha
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 10 Яну 2010, 19:29

От няколко години си водя и двете кучета при ветеринаря на зоологическата градина. На едното куче два пъти му правиха операции - имаше тумор на врата и се наложи две операции да се направят. Бяха много тежки, не даваха гаранция лекарите, но успяха. Наистина съм изненадан колко са добри.
Моят съвет е да отидеш там и няма да сгрешиш. Ако искаш, мога да потърся и координати.
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 10 Яну 2010, 22:38

Имам личен приятел ветеринар, добър е, ако искаш ще ти дам телефона му на ЛС.
Поне ще си сигурен, че няма да те баламосва.
Много голяма част от тях злоупотребяват с любоста на хората към животните и ги дерат до последно.
Тук това няма да ти се случи.

Пиши ми на лично ако искаш, че може да не видя в темата.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 11 Яну 2010, 2:37

Доста голями проф. са и в добро хрумване,имам опит и резултатите са + http://dobrohrumvane.hit.bg/

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 11 Яну 2010, 11:03

Аз също ползвах услугите на ветеринарната клиника в зоологическата градина и съм доволен. Имах коте, което претърпя 4 операции за премахване на тумори и всичките бяха успешни, въпреки, че не ми даваха никакви гаранции.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от xristo » 11 Яну 2010, 12:14

Колега, имах Нюфаундленд който често имаше тези проблени.Лекаря е до воена болница,посещава и адреси.0888615426 Караджов.Не му слагаи инжекций,ще мине с мазане.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 11 Яну 2010, 16:25

препоръчвам ти GSM:0887/689983. Д-р Петър Дюлгерски
сигурен съм че ще останеш доволен
www.bmwпрофесори-bg.net

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 330 xd , 2003
Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL

Мнение от Bella » 15 Яну 2010, 10:57

Какво стана ?Намерихте ли доктор ? :roll:
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват :kuku:

Следваща

Назад към Извън Темата