интересува ме...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

интересува ме...

Мнение от RaCeR_EmiNeM » 12 Авг 2005, 16:01

Здравейте,вече се сдобих и с едно Ауди А6,количката е много красива и върви доста бързо друг е въпросът,че няма возията на 5тицата.Та да ви питам от къде да си намеря книжка за нея и дали ще върви на газ,ако и сложа газова за инжекцион? :roll:
"Мъжете правят пари,но парите не правят мъже!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 12 Авг 2005, 16:18

Ако сложиш газов инжекцион няма да има разлика.Но ако е нормална газка ще е по спъната.Мой приятел има такава с нормална газова и му гори 16 градско
ТДС - Турбо Див Селянин

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Re: интересува ме...

Мнение от ICE » 12 Авг 2005, 16:34

RaCeR_EmiNeM написа:Здравейте,вече се сдобих и с едно Ауди А6...Та да ви питам от къде да си намеря книжка за нея...? :roll:

AudiA6 -> книжка -> Audi ФОРУМ :idea:

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 12 Авг 2005, 16:40

абе брато моля ти се бе много са ми станни начи такива хора. Купуват си някаква хубава скъпа кола и слагат газ. Тва не мога да го разбера. Начи хем искаш да караш хубава кола хем па искаш да ти гори малко не става така поне като си газе с А6 бъди газе докраи а не да бацнеш черната капачица някаде отзад и като спреш на бензиностанцията хората да ти се смеят "хаха гледаите го тоя сабирал пари за А6 и ся му сложил газ щото няма за бензин" ;)
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 12 Авг 2005, 16:50

все повече такива коли се навъдиха ,включително и чисто нови от средния клас им боцват бутилката веднага .. какво да правиш ,все по малко оставаме гъзарите със стари тромави шестаци на бензин :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 12 Авг 2005, 16:50

LeX не започвай пак стария спор всеки има право да си сложи гас на колата без значение каква е с тея 2 лева литър е нормално
ТДС - Турбо Див Селянин

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 12 Авг 2005, 17:07

аз не започвам спор казвам че според мен е супер смешно и се смея на абсолютно всеки които го прави. Като ти харчи много колата и са ти много 2 лева литара си купи нещо по икономично. Виж сега това си е абсолютно лично мое мнение и абсолютно никои няма и не може да го промени, но все пак като си газар бъди газар докраи ;)
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от deliveryman » 12 Авг 2005, 17:13

книжка може би аз ще ти дам...колкото до газта - гледам че е старата А6 и според мен си с ACE двигател поправиме ако греша и ако е така каквато и газова уредба да и сложиш ще ти излезе по ефтино да си я караш на бензин повярвай ми...

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 12 Авг 2005, 22:28

Това БМВ форума ли е? :evil: Нещо май са обърках :roll:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 12 Авг 2005, 22:58

rado_rf написа:Това БМВ форума ли е? :evil: Нещо май са обърках :roll:

Не, това е един епизод от чата в Audi Форума :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ПП. Важното е, че уредихме колегата с книжка само за един ден! :winky:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 13 Авг 2005, 5:41

LeX написа:абе брато моля ти се бе много са ми станни начи такива хора. Купуват си някаква хубава скъпа кола и слагат газ. Тва не мога да го разбера. Начи хем искаш да караш хубава кола хем па искаш да ти гори малко не става така поне като си газе с А6 бъди газе докраи а не да бацнеш черната капачица някаде отзад и като спреш на бензиностанцията хората да ти се смеят "хаха гледаите го тоя сабирал пари за А6 и ся му сложил газ щото няма за бензин" ;)

Когато направиш 18 години, изкараш книжка и майка ти започне да ти дава чикията от аватара за по едно кръгче за да се правиш на оборотен пред пиклите - тогава ще изказваш такива компетенти мнения!!! Колко километра минаваш на ден бе??? А някога сипвал ли си си сам бензин със спечелени от ТЕБ пари???
Писна ми от виртуални мишоци които изказват мнение за щяло и за нещяло!
И какво като карам на газ? Ела да ми се посмееш ако искаш - само ми покажи кои два зъба да ти паднат първи :maad: :ranting:
Изображение

Назад към Извън Темата