ВъншнияТ ни министър се изложи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Re: ВъншнияТ ни министър се изложи

Мнение от ditko1 » 13 Яну 2010, 13:36

Много са прости тия от БСП, то е ясно че Гошко със търлъците няма да оправлява страната, и по времето на БСП беше така. Ще ми е интересно сега ответният удар към БСП. Дано я сринат тая партия на български сополиви пенсионери.
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Виншния ни министър се изложи

Мнение от dimithur » 13 Яну 2010, 13:40

diplomanta написа:

Нема, но вие очаквайте акциз върху компотите.

....

Е че как, нали за да ги свариш гориш дърва - замърсяваш атмосферата и допринасяш с пълна сила за глобалното затопляне. Не само кациз, ми и еко такса трябва да им наложат ! Оффф спирам да пиша, че се наервирах вече ... :evil:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 13 Яну 2010, 13:44

и после защо нямало дяволче над българският казан в АДА?
Щото 1 да тръгне да излиза и всички го дърпат навътре.
Евала на Първанова. :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 13 Яну 2010, 13:47

На някой реално пука ли му как се е представила Р.Ж.?
Мислите ли че това е единствения скандал с който са ни забелязали в ЕУ???
При липсата на кадърни хора в обкръжението на ББ,мислите ли че има кой друг да прати за еврокомисар?
В европарламента се работи чрез лобиране.Ако не знаете в международно отношение БСП имаше далеч по-добри позиции и подкрепа от сродни европейски партии спрямо сегашното управление,което в никакъв случай не я прави на национално ниво добра партия.Но,чисто и просто лицето ББ можеше да се договори с БСП за подкрепа на кандидатурата от тяхна страна, с което много неудобства щяха да са спестени,защото в европарламента дразгите от нашия ни вътрешен парламент не важат.Само че ББ е премного горделив за да направи такова нещо.Само че на него му дреме на кура,важното е да изглежда постоянен медиен герой,а бушоните ,в случая РЖ, са точно за това-да изгърмяват само те,а не цялата система.
Та,идва време да си плащам всякаквите му там данъци,такси,лицензи,патенти и бля бля хубави неща с които ни радва държавата всяка една година.РЖ и да е в комисар и да не е,нейната баница отдавна е опечена,ама на мен хич не ми е до нея.Та,симпатяги,дайде да си видим наща черга дето хем е съдрана,хем гори отвсякъде,та европарламента по-късно да го оправим.
И аз съм информиран за протести на 14-ти,само че това стадо наречено български народ няма самоинициативност да излезе само ако коча не го поведе,а управляващите се постараха всички кочове да са скопени,та стадото да си кротува.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 13 Яну 2010, 13:55

На БСП кадърни депутати, много са кадърни, като Еврокомисарите казват имате корупция от всякъде а те си барат топките, такива кадърни по добре не.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 13 Яну 2010, 14:00

То сега вече като не са на власт хич няма корупция :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 13 Яну 2010, 14:05

Абе да не се правя ,че разбирам много от политика ама новото правителството се изложиха като кифладжий, а гласувах с две ръце за тях. Желева и тоя Дянков особено.
Жалко обаче ,че както казва колегата по горе не това е единствения скандал с който са ни забелязали. Според мен България я приеха в ЕС ,че да има с кой да си правят саира, като четат вестника европейците вече сигурно им е омръзнало от "остроумни" английски вицове по страниците и затова сигурно пишат за България да се смеят на нас.

Иначе ,че и тия са като ония е много ясно, ама на мен кво не ми беше ясно като гласувах.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Яну 2010, 14:14

Поредния премиер доведе поредната шайка гладници, които бързат да се налапат. Кво толкова нетипично видяхте, че чак тема :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 13 Яну 2010, 14:15

Нали :mhihi: Срамът силен, ама "гладът" е още по- силен :mrgreen:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 13 Яну 2010, 14:19

Темата е много хубава, за да се види какво интересува депутатите от другите страни в ЕП, как реагират журналистите, какви са нашите кандидати и да си направим едно сравнение с нашата мила родна картинка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Яну 2010, 14:29

bum_bum написа:Поредния премиер доведе поредната шайка гладници, които бързат да се налапат. Кво толкова нетипично видяхте, че чак тема :mhihi:

Нетипичното е че много бързат да се налапат бре ебаси

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 13 Яну 2010, 14:33

BMW_RIDER написа:Абе да не се правя ,че разбирам много от политика ама новото правителството се изложиха като кифладжий, а гласувах с две ръце за тях. Желева и тоя Дянков особено.
Жалко обаче ,че както казва колегата по горе не това е единствения скандал с който са ни забелязали. Според мен България я приеха в ЕС ,че да има с кой да си правят саира, като четат вестника европейците вече сигурно им е омръзнало от "остроумни" английски вицове по страниците и затова сигурно пишат за България да се смеят на нас.

Иначе ,че и тия са като ония е много ясно, ама на мен кво не ми беше ясно като гласувах.

+1 :yes:

На едно мнение сме тука :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Аватар

Мнение от diplomanta » 13 Яну 2010, 14:36

Е.Димитров написа:
bum_bum написа:Поредния премиер доведе поредната шайка гладници, които бързат да се налапат. Кво толкова нетипично видяхте, че чак тема :mhihi:

Нетипичното е че много бързат да се налапат бре ебаси

Е та кога ?Криза е, хората нямат. Хубави имоти се продават евтино. Сега му е майката да заграбиш и кризата да ти помогне.
Ама трябват парички...
Тук парички, там парички. А!
МОЛ-че!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Яну 2010, 14:39

Еми с шеф мутра ти къв манталитет искаш да имат. Искат всичко и го искат веднага.
Ето и още по темата. Интересното е в края- разликата между мнението за представянето и на премиера-слънце и чуждите издания.
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2699011
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 13 Яну 2010, 14:41

Само ми е много странно като госпожата е казала, че не помни за колко си е продала фирмата и май даже не била взела пари.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата