явяване на изпит за книжка - спешно
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 335d, F30 320d
явяване на изпит за книжка - спешно
Здравейте, жена ми е в БГ от 2 месеца и изкара шофьорските курсове (във Варна), кара много добре за жена но 2 пъти вече я късат за глупости.
Трябва ми спешно някой който има познат инструктор в София който е готов да я вземе да се яви на изпит в периода 20 август - 6 септември. Тя си има всички документи че е минала теоретичен и си е изкарала практическите часове, проблема ми е че няма време и тя трябва да се връща в УК. Аз разбира се ще направя каквото се налага и изисква
Много благодаря предварително
Трябва ми спешно някой който има познат инструктор в София който е готов да я вземе да се яви на изпит в периода 20 август - 6 септември. Тя си има всички документи че е минала теоретичен и си е изкарала практическите часове, проблема ми е че няма време и тя трябва да се връща в УК. Аз разбира се ще направя каквото се налага и изисква

Много благодаря предварително
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
такам значи ако искаш ще ти дам гсм-а на моя инструктор при които карах шофиорските курсове звънни му ти или жена ти и вижте дали ще може да стане работата, мисля че по това време ще има група за изпит
гсм е: 0888622438-Тодор Кънев се казва човека автомобила му е 124-ка дизел

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
Много благодаря ще го дам на жената да звънне да видим какво ще стане, ше пиша като има резултат
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.
- LeX
- Капетано
-
надявам се да стане работата и да не забравиш да кажеш после дали е станала работата 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
абе момчета то сичко хубавао имате връски АМА ДА ПИшЕте ПУБЛИчНО не е готино сещате ли се РАЗБИРАЙТЕ СЕ НА ЛИчНИ не се фукайте че можете да си купите книжките
П.С малко съм пийнал нема да се плашите вееееееееееее елелел
П.С малко съм пийнал нема да се плашите вееееееееееее елелел
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Аз не се фукам ,просто му помагам на човека да си свърши работа .При мен всичко дойде изведнъж ,нито го познавах предварително ,един приятел ме запозна .Като влезнах в колата да говорим му казах така ,знам че жена ти е вещица искаш ли да ти дам 100лв да отидеш на к..а ,а пък ти ще ме оредиш с книжка и той се съгласи .

- LeX
- Капетано
-
evans написа:мога да ти дам тел на един инструктор,обаче трябва да му бутнеш някой лев и взима книжка 100%.Преди две години му дадох 100кинта и я взех ,сега незнам как стои въпроса с парите.

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
Намерих един друг човек каза че ще стане. Много благодаря за отзивчивостта, ще се възползвам и от номерата които сте дали ако се наложи.
Тенкиу пийпъл, тенкиу брадърс
Тенкиу пийпъл, тенкиу брадърс

- LeX
- Капетано
-
11 мнения
• Страница 1 от 1