Brabus GLK V12 – Най-бързият легален SUV

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Re: Brabus GLK V12 – Най-бързият легален SUV

Мнение от Elesar74 » 17 Яну 2010, 23:53

Колеги, смешни ставате вече някои от Вас с изказванията, които правите. Разбирам, че тука са се събрали все от специалисти дизайнери и инженери нагоре и аз със мойта скромна натура, каращ обикновенна катафалка Е39, не мога да дам компетентно мнение, затова ще кажа само това. Както мен ме коментират, разни раздърпани цигани дето карат само каруци и аз даже не им обръщам внимание, така и хората, които могат да си позволят тази кола, гледат на една част от Вас. Да не кажа, с насмешка. Поговорката гроздето е кисело важи с пълна сила или тука има имунизирани срещу много пари? Месианските изказвания, да ми го дават, нямада го взема са направо смешни, не си вземате собствените думи насериозно колеги. Ако утре някой Ви предложи тази кола, съмнявам се процента на отказалите да превишава 0,000001. Но тия неща обикновенно се случват в приказките, затова гроздето обикновенно е кисело.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Яну 2010, 23:54

Лол, брабус циганска фирма с педерастки модели :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 18 Яну 2010, 0:00

///peter написа:Лол, брабус циганска фирма с педерастки модели :mhihi:

абсолютно

бая преебани от брабус бенцове се появиха напоследък

да не говорим, че тоя шедьовър от брабус рокета се троши на поразия

по всички форуми пищят от тоя матор

никога не са ми харесвали като тунинг фирма брабус,

сега направо ги мразя, съсипват колите
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 18 Яну 2010, 0:22

е че толкова много ли има продадени рокети,че чак по форумите се оплакват :roll:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на цигари
Мечтае да кара: само на пури
Детайли за колата: и тя пуши

Мнение от ivan83 » 18 Яну 2010, 0:23

павката написа:е че толкова много ли има продадени рокети,че чак по форумите се оплакват :roll:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 18 Яну 2010, 0:27

Циганите яко ги харчат....
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 18 Яну 2010, 0:29

павката написа:е че толкова много ли има продадени рокети,че чак по форумите се оплакват :roll:

мдам и пишат яко по форумите

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 18 Яну 2010, 0:32

Вижте сега колеги...
повече от ясно е , че не караме коли от 800к лв. Но все пак , като автомобилни фенове (това не е свързано , кой какво кара ) коментираме даден модел.
А именно ГЛК Брабус "нещо си" - компактен СУВ със 750к.с. и задно предаване.
И като най-нормални фенове си пишем за абсурдността на това творение на "легендарната" тунинг фирма БРАБУС.
А защо е абсурдно - това вече е ясно на всеки средностатистически човек - мега надут огромен мотор, с крайно смотана и неподходяща скоростна кутия, висок център на тежестта и дори с 22 инчови (представете си как ще стоят ( джанти и гуми с размер поне 305 едва ли могат да накарат това супер АНТИ-аеродинамично куфарче, наречено ГЛК да седи у пътя.
Още повече ,казвате че тази кола не е "пистарка" - е добре за цивилен автотранспорт трябват ли 750 к.с. Или може би за офф-роуд (все пак това е сув).
Или за градски задръствания - където именно се ползват тези компактни СУВове...

И въпреки че това ГЛК не е в класа на Х6м , някои намесихте и БМВто в темата. И наистина именно това БМВ (заедно с х5м) доказват още веднъж абсурдността на ГЛК Брабус. Защото инженерите на БМВ успяха да накара 2 тонен джип да покаже някакви "перформънс" характеристики, а не само да демонстрират груби турбо коне от огромен мотор.
И още повече когато тези заложби на М-версията на Х5-6 бъдат пипнати от някой друг тунер (гповер или харман) тогава още повече ще контрастира този куфар с 22 цолови джанти и 750 коня.

ПП : и при БМВ тунерите имаше неодобрение - потърсете темата за ЛУММА М5 , един колега ги заподозря, че са родом от Перник :mhihi:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 18 Яну 2010, 0:52

Mъкааааа ;)
Не се ли хлъзга пода от изстискани пъпки вече?
Брабус мотора куцц, във форумите у БГ пищят ;)
Скоростната не ставала, ми че да... много ясно, не е монтирана в Е30, начи е кенеф!
винаги съм обмислял да си направя една Лада Нива, около 500-600 коня за офроуд, да изрина къра с нея.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 18 Яну 2010, 0:52

Абе гледате клипчета и говорите много несвързано....
БМВ дало динамика, каква динамика ти даде Х6М? 4,5с 0 - 100. А това куфарче, с кофтите скорости дава 4.2 от 0 - 100.
Центъра на тежеста му било високо, къде ги видя тестовете? Само погледни снимката и виж колко е ниска и точно с 22" джанти го прави още по-устойчиво...
Изобщо как ги правите тея тестове не знам?!?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 18 Яну 2010, 1:15

///peter написа:Абе гледате клипчета и говорите много несвързано....
БМВ дало динамика, каква динамика ти даде Х6М? 4,5с 0 - 100. А това куфарче, с кофтите скорости дава 4.2 от 0 - 100.
Центъра на тежеста му било високо, къде ги видя тестовете? Само погледни снимката и виж колко е ниска и точно с 22" джанти го прави още по-устойчиво...

Макар че е тъпо да отговаря на глупостите ти - За теб динамика 0-100 ли е ? Х6М има по-нисък център на тежеста и следата му е по-широка с едним метър - не е трудно да се сетиш , че ще има по-добра динамика . Аз досега време на писта за Брабус не съм чувал , едва ли са геннии там . Точно 22ките на това куфарче , го правят още по-безмислено , освен очевидната липса на 4х4 задължителна за двигател с такъв титаничен въртящ момент .... о ама да , те го намалиха с 250 НМ заради скоростната кутия , може и с още 400 да го намлят заради това , че са махнали 4матика :mhihi: В комплект с цена 400 000 евро , никой ама никой здрав психически човек няма да го купи това ...
Както казах и по-горе , Хефнер и Шелби за 50 000 долара правят СРТ8 800 коня , като сме тръгнали да говорим за ламерски тунинг модели :winky:
Лилоф - споко , никой не обижда "иконата на автомобилостроентео" - Мерцедес :mhihi:
Адкси тъпо е да се пускат теми за коли които не са БМВ и някой като намери косур (а в случая е елеменатрно) почвате - ама вие сте фанатици , ама вие сте тиинейджъри , нямате реален поглед на нещата - алоооу , питаш за мение и го получаваш !

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 18 Яну 2010, 1:17

acho.rs написа:
///peter написа:Абе гледате клипчета и говорите много несвързано....

Макар че е тъпо да отговаря на глупостите ти - За теб динамика 0-100 ли е ? Х6М има по-нисък център на тежеста и следата му е по-широка с едним метър - не е трудно да се сетиш , че ще има по-добра динамика . Аз досега време на писта за Брабус не съм чувал , едва ли са геннии там . Точно 22ките на това куфарче , го правят още по-безмислено , освен очевидната липса на 4х4 задължителна за двигател с такъв титаничен въртящ момент .... о ама да , те го намалиха с 250 НМ заради скоростната кутия , може и с още 400 да го намлят заради това , че са махнали 4матика :mhihi: В комплект с цена 400 000 евро , никой ама никой здрав психически човек няма да го купи това ...
Както казах и по-горе , Хефнер и Шелби за 50 000 долара правят СРТ8 800 коня , като сме тръгнали да говорим за ламерски тунинг модели :winky:
Лилоф - споко , никой не обижда "иконата на автомобилостроентео" - Мерцедес :mhihi:
Адкси тъпо е да се пускат теми за коли които не са БМВ и някой като намери косур (а в случая е елеменатрно) почвате - ама вие сте фанатици , ама вие сте тиинейджъри , нямате реален поглед на нещата - алоооу , питаш за мение и го получаваш !

Ачка, боравенето ти с цифри ти бягва яко, още в първия пост ти го написах, ма ти си затрая.
Пс. няма ли да сложиш снимката с белите цайси? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 18 Яну 2010, 1:43

Ачка, боравенето ти с цифри ти бягва яко, още в първия пост ти го написах, ма ти си затрая.

Би ли се уточнил , че говориш малко наизуст ? Или - да , за тебе по-динамичния автомонил е тоя дето се ускорява до 100 по-бързо ... Все пак , завиждам на хора като теб които виждат смисъл в подобни коли - явно имате свръх естествени възможности :mhihi:
Само , че и занеш че това е недоразумение , ама идеята е да се покажеш еродиран разбирач , напълно безпристрастен и винаги трезво оценяващ ... ГЛКта по 400 000 евро :mhihi:
Ма да , като няма какво да кажеш и обръщаш темата - нормално ...

ПС:водка не пия - да си я пият руските селяни тая пумия - та нямам как да взема точно тези цайси ... имам едни други ма не казвам какви да не кажеш , че се правя на Кобрети ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)

Мнение от ecko_becko » 18 Яну 2010, 7:44

BadAngel написа:
///peter написа:Лол, брабус циганска фирма с педерастки модели :mhihi:

абсолютно

бая преебани от брабус бенцове се появиха напоследък

да не говорим, че тоя шедьовър от брабус рокета се троши на поразия

по всички форуми пищят от тоя матор

никога не са ми харесвали като тунинг фирма брабус,

сега направо ги мразя, съсипват колите

///peter написа:

мдам и пишат яко по форумите

Мааанете ги тея от Brabus тея кочини...... да живее фанатизма :kuku: :mhihi: :driving: ааа въпрос що така ми пуши 318tds_М-ката :OT:

А,че Brabus(в частност Rocket), AMG и Lorinser са масови и по форумите бъка от тях е Хапсилютно така, факт доказан и от количеството движещи се по Софийските(и не само) улици М-ки, Alpina, Hamann а да не говорим за Schnitzer- под път и над път има и други RS, ABT и да живее Китайския производител на емблеми та всеки по запален форумен рацер да може да се похвали с возенето на някой от горе изброените модели и после да сподели впечатления....

На времето имах приятел който каза мани го тва А8 2,5 ТДИ тва е егати слабия мотор за тая голяма кола, след едно инфарктно положение и заварка на педала по магистралата до Пловдив все повтаряше : "Повече преди да се кача да покарам една кола няма да давам мнение за нея...."

Със здраве и без лоши чуства, и аз се кланям на нашата любима марка но да не си внушаваме, че е единствената :yes: :yes:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 18 Яну 2010, 8:24

acho.rs написа:

Би ли се уточнил , че говориш малко наизуст ? Или - да , за тебе по-динамичния автомонил е тоя дето се ускорява до 100 по-бързо ... Все пак , завиждам на хора като теб които виждат смисъл в подобни коли - явно имате свръх естествени възможности :mhihi:
Само , че и занеш че това е недоразумение , ама идеята е да се покажеш еродиран разбирач , напълно безпристрастен и винаги трезво оценяващ ... ГЛКта по 400 000 евро :mhihi:
Ма да , като няма какво да кажеш и обръщаш темата - нормално ...

ПС:водка не пия - да си я пият руските селяни тая пумия - та нямам как да взема точно тези цайси ... имам едни други ма не казвам какви да не кажеш , че се правя на Кобрети ;)

Аз каквото казах, го казах. Ти неможеш да обориш с нищо. Какво за теб е динамиката? :dunno:
Това че си лаладжия е ясно - ето казах ти го по-бърза е дори и от твоя S8 с близо секунда от 0 - 100 което е просто смешно при условие, че има кофти "скопен" мотор и "тъпи" скорости :mhihi:
Динамиката е именно това - ускорение(от място и от движение). Не бъркай динамика с маневреност. Както и да е.
За това кой говори на изуст, е всеобщо известно от масата ти изказания.

А за цайсите не се прай на луд, секси си с белите щори :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата