окрадоха ме

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd
Мечтае да кара: ...

Re: окрадоха ме

Мнение от Пламен Андреев » 11 Яну 2010, 1:32

Гладът е по силен от тока пичове пазете колите и жените че идват лоши времена :ranting:
Изображение

БЪДИ ВИНАГИ ВЕРЕН НА МАРКАТА И НАЙ - ВЕЧЕ НА СЕБЕ СИ. "B M W"

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 18 Яну 2010, 12:16

Снощи в Дървеница на левия ми бъбрек са му порастнали крака... Десния има счупена щипка и малко хлопаше, ама са свалили здравия... :bang: Ако някой забележи Е36-цата в околните квартали с леко по-различни бъбреци (от широките) да свирка...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 19 Яну 2010, 2:23

Това може и да ви успокои поне малко , че не винаги се изплъзват незабелязани:

http://www.monitor.bg/article?id=228861

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 19 Яну 2010, 10:21

А такаа браво смлели са му главата на тоя урод :D мачкане тряябва иначе нямат спирка....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 19 Яну 2010, 14:40

Оф, аз съм метър и шейсе и нещо някъде, ама имам един касапски нож в колата, дано не се налага да го ползвам, нося го за други цели, ама и на мене адреналина не ми влияе добре, че незнам ако се стигне да хвана някой крадец, дали няма да си тръгне с 19 пръста. Norica-та в багажника не я броя, както и металната сопа, разтегателна една такава..... Абе по-добре да не влизат в употреба, до сега съм нямал случай и искренно съчувствам на колегите от София най-вече, явно там са 'баси наглите крадци.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Мнение от LUCIFER'S » 19 Яну 2010, 14:55

Elesar74 написа:.....

там ако те спрат и ти намерят в колата тия неща...., ще имаш мн голям проблем, може да си седиш на "трамвая" до сутринта.... Аз за един нож пак касапски имах голяма разправия и ми казаха "... там където ти е прасето, :| там ще си държиш и ножа..." хубаво, че беше ръчна изработка с чирен от еленов рог та ми го върнаха...
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 19 Яну 2010, 15:18

Elesar74 ти ако хванеш някой звънни, ей къде съм на 3 лева от теб :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 19 Яну 2010, 16:55

No problem. Връзвам го за някой дирек и между временно ще накарам половината град да плюе върху него, някой ако иска да го бичува, под заплаха че го накарам да изрине снега по тротоарите..... абе мани, развинтена фантазия, не е на добре. Дяволе, той ножа декоративен бе, голям, ама става да му пусна кръвчицата на келеша. Пушлето си има документ, ама... Много ги обичам, беха ми дигнали от предишната кола мигачи за 70 евра, че имам да си връщам, който го отнесе. Остай, дано не се случва нищо такова, не отговарям за последствията ако го пипна, макар че ще ми се наложи сигур
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 19 Яну 2010, 17:02

Люлин си е айдушки квартал , но точно до билата , несъм вярвал че ще вършеят и то посред бял ден :shock:
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 2.0ТDI

Мнение от ThugLord » 19 Яну 2010, 17:06

Кво говориш...
На метростанция Люлин страната откъм Била...мини вечер през паркинга щот през деня е пълно...през място има стъкла по земята буквално... :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 19 Яну 2010, 22:45

///sasho написа:Това може и да ви успокои поне малко , че не винаги се изплъзват незабелязани:

Еваларкаааа!!!
Ей ка се накефих на тая снимка :ok: Дано повече такива да гледаме,със смлените от бой физиономии на наглите мошеници! :bang:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 19 Яну 2010, 23:22

Наблюдава се интерес феномен тук, всички плюят крадците (както и аз) но почти всички си купуват части втора употреба с неясен пройзход. Еми какво да ви кажа освен - до като има търсене ще има и предлагане това е за съжаление

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39, 520i 1997
Мечтае да кара: Mercedes CLS 63 AMG

Мнение от buller » 20 Яну 2010, 9:57

asasin18 написа:Наблюдава се интерес феномен тук, всички плюят крадците (както и аз) но почти всички си купуват части втора употреба с неясен пройзход. Еми какво да ви кажа освен - до като има търсене ще има и предлагане това е за съжаление

ОК, колега. Да се случи веднъж - бих дал 180 лв. за съкло на огледалото. Ама за 1 седмица ми ги свалиха два пъти - съжалявам, но не живея с мисълта как всичките ми пари ще отиват за стъкла на колата :confused:
Има си начини да се регулира тази дейност, но няма държавна воля, защото и част от върхушката е в играта. Както са заложните къщи, маршрутките и т.н.
Темата е безкрайна...
За мен горепосочения индивид НЕ заслужава дори първа помощ! Социалните привилегии трябва да се дават на лица, които са коректни към държавата - т.е. платили са си данъците и са изрядни и могат да очакват същото от държавата :idea: Този е рецидивист, който не трябва да излиза от Белене...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Wpb19 » 20 Яну 2010, 13:03

Малко са го били тоя с ключа. Трябваше да отнесе още бой и за другите айдуци да го бият.

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 16 Апр 2010, 17:57

///sasho написа:Това може и да ви успокои поне малко , че не винаги се изплъзват незабелязани:

малко му е на педала мръсен :ranting:
колко повече такива статий има толкова по - малко подобни теми ще четеме във форума

ПредишнаСледваща

Назад към E39