Имаше Един...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 17 Авг 2005, 1:27

X-citer написа:
rado_rf написа:Любо, затова ли ми звъня в два часа нощеска, ве :D

Да бе, беше ни станало мъчно за теб и искахме да ти кажем колко много те уважаваме. :have one: :mhihi: Добре, че се отказах от идеята да дойда да ти го кажа лично към 3:00 :winky: :lol:

Заслужаваш, да те затворя на тъмно, без капка алкохол за цели три дни :evil: Говедо такова :winky: Шо не дойде, ве, висококонцентрирана свиня такава :(
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 17 Авг 2005, 1:33

Ами вземи да си вдигаш телефона като ти звъня ;) . От къде да знам в коя кръчма и точно под коя пейка си припаднал :mhihi:
Изображение

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Re: Имаше Един...

Мнение от Един » 17 Авг 2005, 10:30

Явор написа:аааа,ти тез 22500лв.не си ми ги давал снощи :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Кат' не съм ти ги давал ми ги връщай.

А между другото - бахмааму, тоз Любо колко може да изпие. Ако обещае да пие само при мен ще отворя кръчма, и други клиенти не ми трябват.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 20 Авг 2005, 23:13

Абе сони ти Явор ше го откажеш от модераторството бе :mhihi: :mhihi: !Горкия Явор-Не му се хващай той само те дразни! :mhihi: :mhihi:
Live it like you Love it

Предишна

Назад към Извън Темата