пак кражби....
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
пак кражби....
вече 6-7 пъти за по малко от 2 години ни крадат... я от апартамента, я от терасата, я колата... взе да ми писва май....
тоя път ни свиха кучето от оная прословута тераса
не мога да го проумея... посред бял ден - от място накъдето гледат спалните на три 5-етажни блока + още 3 блока с по-малка видимост....
и с цялата си наглост се е върнал посред нощ под прозореца ми да краде кучешка храна
като се има напредвид че спя с пусната крушка, леко притворен прозорец (от тия дето им се отваря само горния край) пуснат телевизор и пуснат уйнамп
тия хора нямат страх от нищо... ся се надявам само да е толкоз смел (тъп) че да разхожда кучето из квартала... да го мерна някъде... то друго такова куче наоколо няма, не може да не го позная...
тоя път ни свиха кучето от оная прословута тераса

не мога да го проумея... посред бял ден - от място накъдето гледат спалните на три 5-етажни блока + още 3 блока с по-малка видимост....
и с цялата си наглост се е върнал посред нощ под прозореца ми да краде кучешка храна

тия хора нямат страх от нищо... ся се надявам само да е толкоз смел (тъп) че да разхожда кучето из квартала... да го мерна някъде... то друго такова куче наоколо няма, не може да не го позная...
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
на мен ми откраднаха две кучета: чистокръвна сибирска лаика и чистокръвен голдън ретривър, мамка им стара крадци мръсни

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
ами голдън ретривера не е куче пазач и е добър с хората а лаиката ми една вечер я бях пуснал да се разхожда и просто не се върна

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Ми време е да се орешетате ...
Кучето беше на няколко месеца ...
X-citer написа:Абе как ше ви откраднат кучетата бе???? Това куче ли е или коза???Егати кучетата пазачи
Кучето беше на няколко месеца ...
- Ivo_Dinkov
- Потребител
-
- Кара: C4 2.6E V6 & Fabia 1.4MPI
- Детайли за колата: Стара.
На мен пък на тасовете на колата ми им пораснаха крака в Понеделник през нощта
Но не това ме удиви, а факта, че в Плевен някой свил парчето мокет пред входната врата на нашите...

Но не това ме удиви, а факта, че в Плевен някой свил парчето мокет пред входната врата на нашите...
9 мнения
• Страница 1 от 1