Audi ли са новите Mercedes и къде се намира BMW в тройката?
Модератор: Общи модератори
Re: Audi ли са новите Mercedes и къде се намира BMW в тройката?
Абе не е комби то, ами си е сериозен конкурент в този клас. Комби би било Allroad, което ме радва като идея от както е пусната на пазара... но не е моята кола в момента.bozukov_a написа:Това комби на мерседес въобще защо го слагаш.
Нарочно не съм боднал в анкетата Kuga, Forester, Tiguan и няколко още такива...
- WaCkY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 120i
- Мечтае да кара: M POWER
аз съм за GLK-то

krystal написа:Не мога да повярвам, че ще го напиша, но от тези трите Ауди е най-красиво. Може би единственото ауди, което харесвам.
И все пак е нереално да ги сравняваме..., след като ги делят толкова години.
Така е, но все пак са в един клас. Скоро, като излезе следващото поколение на Х3, нещата ще седят по съвсем различен начин.

Иначе според мен е неуместно да намесвате Х1 в тази тема, тъй като то е в по-нисък клас и този модел за мен е без конкуренция още, както беше Х3 дълги години.

MCar написа:Така е, но все пак са в един клас. Скоро, като излезе следващото поколение на Х3, нещата ще седят по съвсем различен начин.
Иначе според мен е неуместно да намесвате Х1 в тази тема, тъй като то е в по-нисък клас и този модел за мен е без конкуренция още, както беше Х3 дълги години.
Силно се надявам да стоят по различен начин..
Тая Х3-ка, колкото и да се опитвам да и дам шанс, не мога и не мога да я харесам.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
При този избор- Ауди-то, колкото и да ми е неприятно да го кажа... Х3 остаря много вече, Мерника ми е грозен просто.
При по-широк избор- един Форд Куга, може би едно Йети (поне да не ме е яд като се одраска), Тигуан... Все такива ми идват наум- при тея "джипки" и дума не може да става за престиж. Както казаха вече: "Нямал пари за Х5, та си взел Х3"
Да го купя на жената- да, но за мен не бих взел такова нещо.
При по-широк избор- един Форд Куга, може би едно Йети (поне да не ме е яд като се одраска), Тигуан... Все такива ми идват наум- при тея "джипки" и дума не може да става за престиж. Както казаха вече: "Нямал пари за Х5, та си взел Х3"

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
GLK.
Тва Q5 на живо е доста по-грозно от Q7 за мен.
X3 никога не ми е харесвало.
Тва Q5 на живо е доста по-грозно от Q7 за мен.
X3 никога не ми е харесвало.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Гласувах за GLK,защото съм впечатлен от тази машина.Ако трябва да купувам,изборът щеше да е Х3,понеже не бих изневерил на имиджа си
,а за аУди не бих си хабил приказките 

krystal написа:MCar написа:Така е, но все пак са в един клас. Скоро, като излезе следващото поколение на Х3, нещата ще седят по съвсем различен начин.
Силно се надявам да стоят по различен начин..
Тая Х3-ка, колкото и да се опитвам да и дам шанс, не мога и не мога да я харесам.
На външен вид и аз не мога да я приема много (въпреки, че не е чак толкова грозна, според мен), обаче когато я караш и усетиш как седи на пътя, особено с едно М окачване, ще бъдеш много впечатлена.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
за мен audi са новите bmw в очите на масовия потребител... mercedes си е mercedes, съвсем отделна история.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
доста се говори за ФОРД КУГА , но я вижте задокеанския му събрат http://www.fordvehicles.com/crossovers/edge/ 

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Гласувах за GLK, другите са прекалено "омекнали"...
- S.D.W
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Старата Дрифтачка
- Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Малко е странна тази тема. Хем е фокусирана върху един конкретен клас, хем оставам с впечатление, че искаш да дискутираш позициите на трите големи компании изобщо...
Въпросните три автомобила няма да ги коментирам, този клас не го разбирам и съответно не мога да "избера" нито един от тях.
Въпросните три автомобила няма да ги коментирам, този клас не го разбирам и съответно не мога да "избера" нито един от тях.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
Може би защото съм пристрастен на марката бих избрал Х3...Кюто е моега грозно , ГЛК е красиво само в АМГ изпълнение...
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
на външен вид Аудито ми харесва най-много от изброените. Не знам като качество на изпълнението как са трите автомобила, но ако критерият е само фаца - избирам Аудито.
Иначе, когато си купувам автомобил, винаги действам по един начин: гледам с парите, с които разполагам, какво може да се купи. Както нови, така и употребявани автомобили. Така че - за тия пари никога, по никакъв повод не бих си купил нито един от трите автомобила от анкетата.
Иначе, когато си купувам автомобил, винаги действам по един начин: гледам с парите, с които разполагам, какво може да се купи. Както нови, така и употребявани автомобили. Така че - за тия пари никога, по никакъв повод не бих си купил нито един от трите автомобила от анкетата.
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.