Ако не ви се влиза в казармата - решение!
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
evans написа:Леле е как може,то казармата си е ташак работа.Аз като бях си ми беше гот ,готвач никакви карули ,собствена стая ,все едно съм на хотел.Също така не мислиш как ще си платиш тока,водата и парното,само мислиш за увото.Просто се чудя защо правиш глупости,това не е за испускане
Ти като влезна какво работеше, колко изкарваше на месец и какви ти бяха задълженията

Много сте ми странни всички! Научавам някаква информация, която може да е полезна за някой от нас и искам да я споделя с вас. Какво получавам в замяна - обадиха се истинските мъже да ми обясняват кое и как да правя. Айде трайте си малко ако обичате и оставете хората сами да решават да ходят ли казарма или не

виж сега пич ,като си получих повиквателното не съм мислил колко пари ще взимам ,защотото то се знае .Другото нещо всеки който влиза в казрмата гледа да се ореди на хубава служба ,което аз направих и никога не съм съжалявал че съм бил в казармата .Ако става въпрос можех да се измъкна от казармата ,но не исках защото е безмисленно ,бях намерил един доктор който ми искаше страшно много пари .Ако си по терикат ,вместо да се пишеш че си болен ореди си по хубава служба ,където всеки ден да си във вкъщи ,така направих аз и не съжалявам
Както знам сега си трябват връзки да влезнеш ,брат като беше на последната комисия ,начлника на военото му каза че могат да го вземат чак след две години.Измислиха му някакъв лек проблем на сърцето и сега го отлагатsonny написа:ате може да караш Е36, може да не близвам грам алкохол, но ме кефиш максимално, аз се измъкнах по по-готин начин, но такъв ми бил късмета. А твоя начин е най-евтин, лесен, бърз и качествен.
ПС давайте повече такива полезни идей за оцеляване
- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
evans написа:...
Абе аз ти говоря едно ти разбираш съвсем друго! Ако нямах работа и по цял ден се чудя какво да правя в нас - да ще влезна. Ама за какво по дяволите да губя 9 или 6 месеца от живота в безмислената казарама като мога да ги оползотворя на вън??? За какво да набутвам пари на някой за хубава служба като тези пари мога да ги инвестирам в нещо по-полезно и плодотворно???
Колкото до връзките,които ти трябват за да влезеш - това може да е така за 18 годишните. ЗА нас малко по-дъртите дават мило и драго да ни вкарат за да не се оттървем от служба (знаеш, че има възрастов праг за служене)

- X-citer
-
- BoLiViV
- Red Fanatic
-
- Кара: Е34 М50B20
- Мечтае да кара: Е34 M5, E30 M3
- Детайли за колата: 209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
210 ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
216 SERVOTRONIC
220 SELF-LEVELING SUSPENSION
288 LT/ALY WHEELS
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
339 SATIN CHROME
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
520 FOGLIGHTS
529 MICRO FILTER
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
560 CO-PILOTS IN RR COMPARTMENT
562 MAP READING LIGHT
571 BOOSTED POWER SUPPLY
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
687 RADIO PREPARATION
708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
899 EXPORT-FAHRZEUG
Добре но при положение, че си ходил вече поне на 4 и си минал очния без никакви проблеми и си казал цифрите вече нищо не може да се направи и пак рано или касно ще те вземат в казармата! Това е готино предложение но според мен важи за много малко хора тези които те първа ще се явяват на предгеди за казарма! 

- niki fire
- младши ентусиаст
-
X-citer браво за съвета
самоче я кажи кога е тая комисия ,защото аз съм ги минал всичките и ниамаше таково нещо при мен
е аз вече 3та година се отлагам ,защото нямам никакво време за губене тоест та да влизам във казармата.
Сега ще ви кажа какво направих аз: Записах се да уча във свободният технически университет там е само по дукоменти (отиваш даваш си диплуимата плащаш такса 125лв и готово вече си студент) ,после ме отложиха за 3 години ,и повече не се мернах във техническия
.
На следващата година отивам пак там и се записах за друга специалност и готово отново съм студент
отивам при воените да нося белешката за отлагане и те ме гледат като "изтребител"
а аз им казах че оная специалност не ме е харесали и затова се записах наново и готово отложиха за още 3 броя
А се чудя дали ще мине номера да не се записвам на ново ,защото тая лелка там при воените записа ,че обучението ми е 3г. и ме отложи за толкова ,обаче аз не съм носил белешка ,че съм заверил 2ри и 3ти семестър.
Та въпроса е дали ще ме викнат да служа на родината
или ще ми се размине защото се води че съм студент
Защото ми омръзна да ги спонсорирам тия гадове със по 100лв всяка година.

Сега ще ви кажа какво направих аз: Записах се да уча във свободният технически университет там е само по дукоменти (отиваш даваш си диплуимата плащаш такса 125лв и готово вече си студент) ,после ме отложиха за 3 години ,и повече не се мернах във техническия

На следващата година отивам пак там и се записах за друга специалност и готово отново съм студент

А се чудя дали ще мине номера да не се записвам на ново ,защото тая лелка там при воените записа ,че обучението ми е 3г. и ме отложи за толкова ,обаче аз не съм носил белешка ,че съм заверил 2ри и 3ти семестър.
Та въпроса е дали ще ме викнат да служа на родината

Защото ми омръзна да ги спонсорирам тия гадове със по 100лв всяка година.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
2к лв. НГВС -
само в краен случай...
за повече инфо ЛС! Предварително казвам --> И стотинка не влиза в моя джоб, обеснявам ви къде да идете и се оправяйте... да не скочи пак някой, че вече им става навик на определени хора...
но, ако заплатата ви е 1000+ на месец, едва ли ще се замислите...
просто предложение!
Иначе по темата за мъжете... предпочитам никога да не ставам ТАКЪВ чрез казарма, има и други начини на себедоказване, обаче на някой им остава само този, после се бият в гърдите "АЗ съм ходил в казарма и съм по-мъж от тебе"
хи-хи
много им се смея на такива
Любо

само в краен случай...

за повече инфо ЛС! Предварително казвам --> И стотинка не влиза в моя джоб, обеснявам ви къде да идете и се оправяйте... да не скочи пак някой, че вече им става навик на определени хора...

но, ако заплатата ви е 1000+ на месец, едва ли ще се замислите...
просто предложение!
Иначе по темата за мъжете... предпочитам никога да не ставам ТАКЪВ чрез казарма, има и други начини на себедоказване, обаче на някой им остава само този, после се бият в гърдите "АЗ съм ходил в казарма и съм по-мъж от тебе"
хи-хи

много им се смея на такива
Любо

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- X-citer
-
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
а някой хора имат мерак да влязат в казармата за 6/9 месеца за да си починат малко от работата, ама работодателите не ги пускат.... кво прайм в тоя случай ?

48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4