шпер за 520и е39
Модератор: bum_bum
			7 мнения
			 • Страница 1 от 1

- unhuman90
 - Потребител
 - 

- Кара: 520i e39
 - Детайли за колата: красавица

шпер за 520и е39
колеги възможно ли е да се направи шпер за е39 и колко струва :?
			Има много коли на света .. и BMW !
		Re: шпер за 520и е39
Възможно е,ама ти трябва цял заден мост от м5 и като чуеш цената,ще решиш,че ти е супер и без шпер.Това е доколто съм чел,не съм пробвал и не претендирам да е 100% истина.Дргия вариянт е да имаш шпер ама на 100% заключване,със заварка,ама нали ще ти хареса за номално каране  

- lakmus
 - младши ентусиаст
 - 

- Кара: комерсиални БМВ-та...

Вече има и афтърмаркет разработки които работят със ASC/DSC колегата GaD/не съм сигурен как се пишеше/ ги предлагаше внос от англия...

- Feanor
 - ентусиаст
 - 

- Кара: E39 535i '01
 - Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

lakmus написа:Вече има и афтърмаркет разработки които работят със ASC/DSC колегата GaD/не съм сигурен как се пишеше/ ги предлагаше внос от англия...
Quaife, струва ми се. И цените са прилични, обаче за 20-ка нещо ми се губи идеята.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
		- kirililiev
 - ентусиаст
 - 

- Кара: bmw 328-turbo
 - Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Feanor написа:lakmus написа:Вече има и афтърмаркет разработки които работят със ASC/DSC колегата GaD/не съм сигурен как се пишеше/ ги предлагаше внос от англия...
Quaife, струва ми се. И цените са прилични, обаче за 20-ка нещо ми се губи идеята.
що да се губи идеята,шпера си е шпер.
- slavianko
 - старши ентусиаст
 - 

- Кара: Караше E34 528i turbo

Абе той и Кирил е с 20-ка ама ...Feanor написа:lakmus написа:Вече има и афтърмаркет разработки които работят със ASC/DSC колегата GaD/не съм сигурен как се пишеше/ ги предлагаше внос от англия...
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
			7 мнения
			 • Страница 1 от 1