Нагло копеле изнасилва !
Модератор: Общи модератори
Re: Нагло копеле изнасилва !
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
krystal написа:Вие съвсем слънчасахте..![]()
![]()
К-Л-Ю-Ч

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Извинявам се на всички които съм обидил
моля за извинение

моля за извинение

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Е.Димитров написа:Моля да се върнеш 2 страници по-назад и да се зачете по-внимателно всъщност кой-кого започна да напада и тогава да ме цитираш като "основен" виновник!!!
Освен това също така моля да покажете къде точно съм "подклаждал" спорове и тн. неоснователни обвинения!
Не трябва да се мери на кой кого му е симпатичен!!!
Освен това всички изказани мнения от мен са в следсвтие на факти и събития от реалният живот,съжалявам (така се казва ) че някой герои се познаха в тези ситуации!
Като финал мога да кажа че проблеми със самочуствие нямам,напротив,учил съм това онова и именно въз основа
на тези си знания и разбира се при нужда мога да цитирам автори,смело мога да заявя че често когато някой опонент заяви на друг че дадени аргументи са заради ниско самочуствие,без това да има отношение към спора,най често се касае за...сексуални проблеми на този койтто смята че другия има проблеми,разбира се по-подробна информация може да се получи в специализирани клиники
Като финал,никъде не съм казвал за хората от провинцията,самият аз съм от софия,бащами и дядоми,както имам и пра дядо,фамилията ми е извесна но толкова нямам против против хората от провинцията...че самият аз имам приятелка от провинцията,както и цяла седмица съм извън софия и само в петък се прибирам
Цитирам те за последно и поне лично аз приключвам, тъй като не виждам смисъл да споря с теб, Емиле

И недей да правиш психо-портрети преди да си се пообразовал малко в тази материя. Ако си завършил нещо свързано с това...е, явно не си внимавал по време на лекциите. Отношението между твоите проблеми със самочувствието и спора беше явно! Прочети си пак пасажа как аз и Флейм трябва да се върнеме обратно на село в дупките, откъдето сме изпълзяли, въпреки, че най-вероятно щели да ни пребият или нямало да си намерим работа. Това как го разбираш ти...че селата и обитателите им са дупки или че всички хора от провинцията са втора стока? Това откъде е приятелката ти е ирелевантно...познавам и други, които имат приятелки от други градове, а отявлено плюят провинцията. И аз дълги години живях в Германия, но не е било, защото ми е харесвало до безобразие!
Относно твърдението ти за сексуалните проблеми - замисли се добре дали ти нямаш някакъв такъв комплекс. Обикновено това е основата при хора, които имат фиксидеята да се докажат като по-добри над другите и в стремежа си използват приоми като обиди, нападки и подигравки с основа раса, положение и най-вече сексуална ориентация или негодност...нещо, в което ти обвини Флейма, след като той по никакъв начин не ти бе дал повод.
Така че спри да се правиш на остроумен и да се обясняваш като ученичка, защото преминаваш в сверата на комедията...просто спри да пишеш, бъди жив и здрав и си карай Е46-цата.

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Pitbull_Germany, трябва да отчетем факта, че Димитров за сефте се извинява на някой, явно има все пак светлина в тунела, може и от него да стане човек. 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ferdy написа:Pitbull_Germany, трябва да отчетем факта, че Димитров за сефте се извинява на някой, явно има все пак светлина в тунела, може и от него да стане човек.
Напротив,баща ми каза че от мен човек нема да стане

Извиних се за личностните нападки,но подържам тезата за адвокатите като цяло,ако ти си свестен (до сега подобно нещо не съм отчел) една птичка пролет не прави,все пак всички мои мнения са въз основа на факти и преживявания,или искате да стана циничен и да се подмазвам казвайки неща които искате да ви галят ушите???че дори и в работата не го правя това,съветвам всеки да не го прави и да има собствено мнение,да устоява позициите си.Аз също съм живял в германия и по европа и какво?имам си всичко от което се нуждая,не виждам защо трябва да имам ниско самочуствие и постоянно да търся одобрение,еле пък от подобни хора като теб и flame.
Айде със здраве и не се напъвайте,извиних се защото майка ми ме е учила така и защото понякога е по-добре човек да отстъпи.
Dum vivimus,vivamus са казали римляните