проблем с паркиране пред гараж?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: проблем с паркиране пред гараж?

Мнение от driver69 » 25 Яну 2010, 21:40

Викай паяк - ще разбере, че си ти и е много вероятно да се опита да ти направи мръсно. Особено след като не си го заплашил face to face, ще си помисли, че те е страх.
Залей му колата с киселина - същите последствия - не си му го казал в лицето - страх те е.
Бий го - първо му кажи: "Аре да не се налага да ти гледам колата пак пред гаража си, да няма Ти'л мъ бутнъ, аз ли съ паднъх?!?" Ако не разбере от дума - от шутове.
Според мен третия вариянт е най-удачен. Най-много да се окаже жилав.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 25 Яну 2010, 21:40

titto написа:
galant написа:Тука гледам повечето са рамбовци(поне във форума).Ако му направиш нещо от горепосочените Бг номера смяташ ли че няма да разбере кой е?!Не смятам че това е начина(киселина,драскане и т.н.)Поговори и му обясни че караш примерно дете всеки ден или възрастни хора или нещо подобно.Смятам че така може да се разберете или му искай номера да му звъннеш като ти паркира пред гаража.Ако и така не стане-полиция и това е,ама да му мажеш колата с киселина и други си е жива селяния :ranting:

galant написа:По същата логика дай да почваме да се избиваме заради такива неща.Според вас като му давате "акъли" на колегата да ходи да се млати,да троши колата му и т.н. не смятате ли че тези действия ще доведат до ответни такива?!В днешно време не знаеш на кой колко му е прихлопала дъската и после(недай Боже)стават ГОЛЕМИ бели.Смятам че един разговор(ама не само-Колега тук е гараж не спирай)по-подробен и обяснителен може да помогне,ако и тогава не стане има си полиция,КАТ и прочие и съм сигурен че зад клавиатурата повечето сме от спец частите,без да се обижда никой!

don_mimo написа:Имам един комшия ,бивш затворник на около 30,който все спира пред гаража ми ... е с този човек все се разправяме и му казвам с нормален тон да не спира..............

Колко разговора и беседи да проведе, бе колега galant, големи моралисти и в тази тема, знаеш ли по колко пъти на ден се сблъсквам с такива нагли малоумници и то без да са били сигурно в затвора и няма оправия с благ тон, той е сърдит и бесен на целия свят, ти искаш да му се обяснява колегата като ученичка.....вече и възрастните "дами"ти показват среден пръст на улицата, зае.и! :banghead:
Почуствах, че визираш мене, като спомена за подстрекателства и задклавиатурни герои, или там кво беше, но ще ти кажа, че от опит знам, баш такива моралисти като тебе скачат първи на улицата без да мислят за последствия за най-малката дреболия!
Знам, че колата не е виновна, но понякога трябва само да се намекне, никой не говори за страх от саморазправа и комплекси, но в противен случай най-често се получава, че потърпевшия от скандала го привикват да пише обяснения!Като не става с добро, какво-да се надупи ли, като извика кат-мат, какво ще стане, никой не ти стои зад гърба в тая пробита държава, разберете го, рискуваш свободата си ако щеш, но гледаш да запазиш достойнството и егото си!! :confused: :banghead:
Знам, че не трябва да е така и ми се иска всичко да става културно и по закон, но не тук и не сега...! :(

Абсолютно подкрепям колегата. :bowdown:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Яну 2010, 21:41

saleen написа:Накрая ще стане поговорката "Един бие тъпана, друг обира парсата", четейки този раздел на форума си мисля, че трябва да имаме не такива рангове-ентусиаст и пр. , а"червен колан", "черен колан", "черна нинджа" "бесмъртен" и прочие, верно, че мутрите карали баварки, ама не предполагах, че всички с баварки са такива агресивни мутряги. :mhihi: Има си законови начини да се реши проблема, и колегата иска съвет за това, а не как да си създаде други проблеми, може би и по- лоши, от такива дреболии стават белите.

Деееба, прецака се форума, та трябва да пиша наново :censored:

Сега една малка историика за защитниците на законовия ред.
Преди година, на 15сти септември се прибирам у нас - имах лични проблеми, бях бесен и тъжен, та както и да е. Паркирам си колата както винаги под прозореца почти, запътвам се към вкъщи. След "тежкия" работен ден разпускам малко у нас и те така... Та прибирам се, започвам да се приготвям за фитнес този ден, обличам анЦУНга и в същото време чувам 2 стъклени тътена - показвам се пред прозореца - гледката направои ме взриви... Крив преден капак и счупено задно стъкло + надран заден капак... Излизам и точно един съсед гледаше какво е станало, въртяхме се гледахме на последния етаж е отворено и се подава една тиин главичка... Качвам се (на бегом до 12 етаж.... смятай как бех подпалил) Та звъня и ми отваря една руса разпоретина, с която влезнахме заедно във входа. Та историята е следната 3 тиинчета къде 10-11клас подпиват, но идва си мама и те решават, че бутилките ще метнат през балкона. Остави колата, но отдолу покрай нея играят и деца... Та питам майката "вие ли хвъргате бутилки бе?" (не можах да измисля по-умно нещо :mhihi: ). Започна нещо да ми се обяснява, а в същото време от зад се чува нещо като " са ше видиш да ти еба майката", че и носи неква тояжка в ръката. Поиграхме си малко, след това извиках и полицията, ей така за бъзик. Докато чаках атмосверните балони (така им казвам, защото се носят само по течението от тая организация), изпонаизкачаха съседите - всички до един се оплакваха от тоя цървул. На кой лайна по балкона, на кой псувни и тн. Всички до един тероризирани.
Та дойдоха балоните след час ( до тогава можехме да се избиеме, ама полиция кво да ги правиш) - започнаха едни "разпити" едни чудесии. После оглеждаха колата и накрая към 22 ( ми казаха, ми ние сега нищо не можем да направим, елате утре да подадете жалба). Отидах на другата сутрин, посочих всичко като по учебник, посочих и свидетел с който предварително говорих. Е не го бяха извикали даже, но пък знаеш ли какво? След няколко месеца се обадиха, че приключват "деиствията" си, защото нямало доказателства :mhihi:
Та до тази новина, лекенцата бяха пратили някакъв цървул да заплашва майка ми - добре че не е от най-плашливите - та трябваше пак да си играем с въпросните.

Ще се радвам да чуя какво трябваше да се направи?
Има неща които не стават по законовия ред в тая държава, та не си губи времето да пишеш за неща за които не си се докосвал даже - по това направление ти пожелавам и да не се докосваш за в бъдеще.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 25 Яну 2010, 21:57

///peter написа:
saleen написа:Накрая ще стане поговорката "Един бие тъпана, друг обира парсата", четейки този раздел на форума си мисля, че трябва да имаме не такива рангове-ентусиаст и пр. , а"червен колан", "черен колан", "черна нинджа" "бесмъртен" и прочие, верно, че мутрите карали баварки, ама не предполагах, че всички с баварки са такива агресивни мутряги. :mhihi: Има си законови начини да се реши проблема, и колегата иска съвет за това, а не как да си създаде други проблеми, може би и по- лоши, от такива дреболии стават белите.

Деееба, прецака се форума, та трябва да пиша наново :censored:

Сега една малка историика за защитниците на законовия ред.
Преди година, на 15сти септември се прибирам у нас - имах лични проблеми, бях бесен и тъжен, та както и да е. Паркирам си колата както винаги под прозореца почти, запътвам се към вкъщи. След "тежкия" работен ден разпускам малко у нас и те така... Та прибирам се, започвам да се приготвям за фитнес този ден, обличам анЦУНга и в същото време чувам 2 стъклени тътена - показвам се пред прозореца - гледката направои ме взриви... Крив преден капак и счупено задно стъкло + надран заден капак... Излизам и точно един съсед гледаше какво е станало, въртяхме се гледахме на последния етаж е отворено и се подава една тиин главичка... Качвам се (на бегом до 12 етаж.... смятай как бех подпалил) Та звъня и ми отваря една руса разпоретина, с която влезнахме заедно във входа. Та историята е следната 3 тиинчета къде 10-11клас подпиват, но идва си мама и те решават, че бутилките ще метнат през балкона. Остави колата, но отдолу покрай нея играят и деца... Та питам майката "вие ли хвъргате бутилки бе?" (не можах да измисля по-умно нещо :mhihi: ). Започна нещо да ми се обяснява, а в същото време от зад се чува нещо като " са ше видиш да ти еба майката", че и носи неква тояжка в ръката. Поиграхме си малко, след това извиках и полицията, ей така за бъзик. Докато чаках атмосверните балони (така им казвам, защото се носят само по течението от тая организация), изпонаизкачаха съседите - всички до един се оплакваха от тоя цървул. На кой лайна по балкона, на кой псувни и тн. Всички до един тероризирани.
Та дойдоха балоните след час ( до тогава можехме да се избиеме, ама полиция кво да ги правиш) - започнаха едни "разпити" едни чудесии. После оглеждаха колата и накрая към 22 ( ми казаха, ми ние сега нищо не можем да направим, елате утре да подадете жалба). Отидах на другата сутрин, посочих всичко като по учебник, посочих и свидетел с който предварително говорих. Е не го бяха извикали даже, но пък знаеш ли какво? След няколко месеца се обадиха, че приключват "деиствията" си, защото нямало доказателства :mhihi:
Та до тази новина, лекенцата бяха пратили някакъв цървул да заплашва майка ми - добре че не е от най-плашливите - та трябваше пак да си играем с въпросните.

Ще се радвам да чуя какво трябваше да се направи?
Има неща които не стават по законовия ред в тая държава, та не си губи времето да пишеш за неща за които не си се докосвал даже - по това направление ти пожелавам и да не се докосваш за в бъдеще.

Такам... когато ми хвърли бутилката върху колата и го видя кой е - качвам се и тактично му искам пари за колата. Ако не ми ги даде - полиция. Никакво действие на момента - шамарите и си взимам парите от майка му.
А след като е заплашил майка ти, колега, не знам какво си му направил, но аз на твое място директно се качвам с тръбния ключ. Дееба и недосегаемите сме сегашните тийнове. Между другото и аз имам такива случки - последния път заради леко чукване на паркинг, един искаше да ме прави нюанс на синьото. Та уж се разбрахме, след няколоко часа ми звънна на вратата, да си бил искал парите от глобата. :dunno: :dunno: странни хора.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Яну 2010, 22:05

Принципно изобщо не обичам да говоря по форума за личните си случки, но това беше един прекалено бледо разказан от мен пример, че понякога няма смисъл от балоните. ;)
И не се качвай с тръба - оставяш много следи по обектите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 25 Яну 2010, 22:07

Съгласен съм за тази ситуация със заплахата на майката,но е малко по-различна от ситуацията на колегата с гаража,там доколкото разбрах заплахи няма.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 25 Яну 2010, 22:30

galant написа:Съгласен съм за тази ситуация със заплахата на майката,но е малко по-различна от ситуацията на колегата с гаража,там доколкото разбрах заплахи няма.

А е трябвало да има и не само заплахи :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 26 Яну 2010, 0:06

Колеги , аз решението съм го вземал - викам полицията и после паяка. Лично съм го предупредил днес,че ще си търси колта в платения паркинг на полицията следващия път ,ако пак спре пред гаража. Ако намеря колата си надрана или с набези по нея, подавам жалба в полицията - съответно каското го оправя после. При следващи набези здрав бой - аз си плащам акта по УБДХ ,него го прибират полицайте ... ако има акъл и не иска да се връща от там дето е излязъл още като дойдат полицайте ще ги послуша и мирно и кротко ще си премести кола, без разправий.
Не съм привърженик на силовите методи, пукане на гуми , гънене на ламарини, чупени на стъкла,поливане с киселина или спирачна течност на боята на колата, кирки по колата....
Лично аз смятам ,че като се появят органите на реда проблемите ще се решът.Все пак към европа сме тръгнали :)

п.с. Уж съм 100кг, на фитнес ходя редовно ,мислех си че вдъхвм респект ...ама яма явно нямат уважение хората ...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 26 Яну 2010, 12:43

Колега по същия начин един боклук ме беше запушил и се обадих на "паркинги и гаражи" - от там ми казаха, че нищо не могат да направят, защото гаража ми не бил регистриран и се обадих на КАТ, след половин час дойде един пешак, 20-тина годишно полицайче и зачакахме боклука. Беше ми много неудобно, че човека стои и чака с мен, но и аз седях отвън с него. По едно време идва лигльото и гледа изненадан - "Ей, ама аз бях ей тука за малко...". Аз бях бесен и нищо не казах, изкарах си колата и гледам оня се пазари с полицая за бакшиш на пет метра по нататък. Заминах си без да видя какво е станало. Та би трябвало от полицията да ти свършат работа.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 26 Яну 2010, 13:03

don_mimo написа:Колеги , аз решението съм го вземал - викам полицията и после паяка. Лично съм го предупредил днес,че ще си търси колта в платения паркинг на полицията следващия път ,ако пак спре пред гаража. Ако намеря колата си надрана или с набези по нея, подавам жалба в полицията - съответно каското го оправя после. При следващи набези здрав бой - аз си плащам акта по УБДХ ,него го прибират полицайте ... ако има акъл и не иска да се връща от там дето е излязъл още като дойдат полицайте ще ги послуша и мирно и кротко ще си премести кола, без разправий.
Не съм привърженик на силовите методи, пукане на гуми , гънене на ламарини, чупени на стъкла,поливане с киселина или спирачна течност на боята на колата, кирки по колата....
Лично аз смятам ,че като се появят органите на реда проблемите ще се решът.Все пак към европа сме тръгнали :)

п.с. Уж съм 100кг, на фитнес ходя редовно ,мислех си че вдъхвм респект ...ама яма явно нямат уважение хората ...

....
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 26 Яну 2010, 13:16

В този случай,както и в много други се свежда до дилемата,дали да му падна на нивото и да влеза в мазалото или да търся интелигентен начин да се справя.За съжаление в тази държава нормалните хора се сблъскваме с този проблем всеки ден.Няма спор,че е по-добре човек да не се принизява до новото на такава измет,но какво правим когато държавата я няма.
Аз и преди му писах на колегата,в този случай паяк няма да дойде...полицията не знам каква работа ще свърши....и какво остава на финала,или отиваш на саморазправа или си мълчиш и търпиш.
И да кажа последно не подтиквам никой към саморазправа,щото боя след една възраст вече е кофти гледка.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 26 Яну 2010, 13:40

Mr.White написа:В този случай,както и в много други се свежда до дилемата,дали да му падна на нивото и да влеза в мазалото или да търся интелигентен начин да се справя.За съжаление в тази държава нормалните хора се сблъскваме с този проблем всеки ден.Няма спор,че е по-добре човек да не се принизява до новото на такава измет,но какво правим когато държавата я няма.
Аз и преди му писах на колегата,в този случай паяк няма да дойде...полицията не знам каква работа ще свърши....и какво остава на финала,или отиваш на саморазправа или си мълчиш и търпиш.
И да кажа последно не подтиквам никой към саморазправа,щото боя след една възраст вече е кофти гледка.

Ми тогава да го извика някъде където няма кой да ги гледа,и да се сбухат :mrgreen: :ok:
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

Аватар

Мнение от Хаос » 26 Яну 2010, 13:51

georgymk написа:Ми тогава да го извика някъде където няма кой да ги гледа,и да се сбухат

къде си сбрал толкоз хитрост в твойта куха кратуна, да се неначуди човек...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 26 Яну 2010, 13:54

Изпикай се преди да подканяш хората да се бият - може друго да ти дойде на акъла. Между другото продължаваш ли да пикаеш по много и начесто? :)
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 26 Яну 2010, 14:17

Мордехай написа:Изпикай се преди да подканяш хората да се бият - може друго да ти дойде на акъла. Между другото продължаваш ли да пикаеш по много и начесто? :)

Евала, много градивно..Некви комплекси ли избиваш, като унижаваш така хората или..? :conf:
Последна промяна krystal на 26 Яну 2010, 15:10, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата