11 септември 2001
Модератор: Общи модератори
11 септември 2001
MatriX_Fucked написа:alx, това, че са бедни, наразвити и изостанали не означава, че заслужават подобно бедствие! Ако световните помощи се раздаваха на този принцип, нито една държава не би получила каквато и да била помощ от друга! Защото във всяка страна има огромно количество престъпници, гадове и въобще утайка, каквато видяхме и в САЩ (Ню Орлийнс) по врема на урагана Катрина! Но това не попречи на явния враг на САЩ - Венецуела да изпрати помощ - лекари, лекарства, спасители, пари за пострадалите и по 60 000 барела нефт на ден през зимата за бедните!
А Доминиканската република е богата не защото хората са работливи гений, а защото, като платформа на САЩ, последните плащат по външният им дълг вече 100 години!
за заслужаването- не заслужават разбира се. никой не заслужава. не съм твърдял обратното. както казах- страшна трагедия е.
световната помощ се раздава на базата на нуждите и гаранции за употребата й. няма да коментирам. хаити е във списъка на всички фондации с "благородна" цел. гледай крайния резултат. не коментирам причините. не ги разбирам в детайли, не мисля че и ти ги разбираш. нещо като не се разбира- се гледа крайния резултат защото той е единственото недвусмислен параметър. а крайния резултат е че такова гето не съм виждал никъде. дори совието е светлинни години напред... ако го намериш де... щото то на картите не съществува и пътни знаци няма... друга тема.
ти ходил ли си в доминиканата? там американци няма. има европейци.
виж, порто рико е американско- но ако мислиш че е дестинация... там кво гето е- не е истина... ако искаш "положителен ефект" от това че американците са някъде по карибите- гледай вирджинските острови. там американците са поели нещата и ... там всичко е наред.. (до колкото не тръгнеш нагоре над шарлот амали)..

и друго- ако някой наистина си мисли че 9/11 си го спретнаха сами американците... просто нямам думи. дори няма да се аргументирам- толкова смятам че е безсмислено да се спори по въпроса.
и за човека дето каза че 767 е по-труден за каране от една чесна. всъщност... е доста по-лесен защото има "дсц". да не говориме че сложните неща като протоколи по излитането, самото излитане вече са били извършени... а кацането (което винаги е най-големия проблем) не е било част от програмата...
за "но-флай" зоната около ню йорк и вашингтон- двете са много различни. над ню йорк ще те ескортират и е много малко вероятно да те свалят, над ди-си- се стреля без предупреждение. всъщност над ди-си е единствената зона в щатите където се стреля без предупреждение.
и още нещо- един поглед на но-флай зоните над тези два града отпреди 9/11 и ги сравниш с тези сега ще разбереш че преди 9/11 никога не са били определени с цел да има достатъчно време да вдигнат прехващачите ако някой нагази дето не трябва. просто са много малки. след 9/1 са ... 3-пъти по-големи и стигат до земята (едно време ако беше под някаква височина можеше да си летиш дето се казва между небостъргачите). между другото сега скоро пак ги върнаха където бяха преди...
и последно дори сега - ако летиш инструментално (ifr) и тръгнеш да влизаш- ще имаш проблеми дори само да си влязъл и излязъл. но ако летиш визулно (vfr)... може да нагазиш доста преди някой истерик от кенеди те попита аджеба- ко прайш там?

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: ХАИТИ - няма господ!
alx, кай честно кой удари щатите? Юе ми стана интересно
///peter написа:alx, кай честно кой удари щатите? Юе ми стана интересно
И на мен, ама ако искате да пуснем друга тема, че много се отклоняваме от първоначалния замисъл?
ПС Казваха ми, че имало книга и документален филм (неамерикански

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Нека чуем, че имам бая въпроси, на които няма разумен отговор - не само аз ги имам тези въпроси, а всеки един с непромит мозък 

///peter написа:alx, кай честно кой удари щатите? Юе ми стана интересно
няколко мюсулмани с джобни ножчета за рязане на картон, брилятна проста идея (като всички брилянтни идеи) и желание за купища пилаф и девственици...
ако мислиш, че младежа с бинарното устройство в гащите беше успял и парчета и хора бяха се посипали над детройт нещата щяха да изглеждат по-различно... едва ли.
.... но пак щяха да се намерят хора да кажат "няма начин как тоз да внесе взривно устройство в самолета... американците сами си го направиха защото войната над теророа започна да отшумява и обществото престана да блее"...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
alx написа:///peter написа:alx, кай честно кой удари щатите? Юе ми стана интересно
няколко мюсулмани с джобни ножчета за рязане на картон, брилятна проста идея (като всички брилянтни идеи) и желание за купища пилаф и девственици...
ако мислиш, че младежа с бинарното устройство в гащите беше успял и парчета и хора бяха се посипали над чикаго нещата щяха да изглеждат по-различно... едва ли.
.... но пак щяха да се намерят хора да кажат "няма начин как тоз да внесе взривно устройство в самолета... американците сами си го направиха защото войната над теророа започна да отшумява и обществото престана да блее"...
А с Пентагона какво стана, защо останки от самолет там нямаше?
Знаеш (предполагам) от какъш матерял са направени витлата - знаеш и на каква температура издържат - би било смешно да кажеш че самолета се е разтопил на 100% нали?
За кулите... Първо как според теб сграда с толкова етажа се срива със скорост еднаква на свободното падане? Как според теб се стопяват основи с керосин?
Защо според теб имаше облаци от дим - единия от остатъчните матеряли след третиране на метал с термит?
Защо се срути сграда номер 7?
Има и още ма са ша ям и ме мързи да ти пиша.
Уж го раздаваш интелигентен, не говори глупости

А и още нещо - най- важното какъв е смисъла да поразиш 2 безсполезни за политиката на САЩ сгради? Психо удъра щеше да е по-голям ако бяха ударени политическите сгради, ама нейсе...
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
///peter написа:alx написа:///peter написа:alx, кай честно кой удари щатите? Юе ми стана интересно
ако мислиш, че младежа с бинарното устройство в гащите беше успял и парчета и хора бяха се посипали над чикаго нещата щяха да изглеждат по-различно... едва ли.
А с Пентагона какво стана, защо останки от самолет там нямаше?
Знаеш (предполагам) от какъш матерял са направени витлата - знаеш и на каква температура издържат - би било смешно да кажеш че самолета се е разтопил на 100% нали?
За кулите... Първо как според теб сграда с толкова етажа се срива със скорост еднаква на свободното падане? Как според теб се стопяват основи с керосин?
Защо според теб имаше облаци от дим - единия от остатъчните матеряли след третиране на метал с термит?
Защо се срути сграда номер 7?
Има и още ма са ша ям и ме мързи да ти пиша.
Уж го раздаваш интелигентен, не говори глупости![]()
А и още нещо - най- важното какъв е смисъла да поразиш 2 безсполезни за политиката на САЩ сгради? Психо удъра щеше да е по-голям ако бяха ударени политическите сгради, ама нейсе...
Пешо, то тези сгради са си и с емблематична стойност за САЩ. Все пак Търговския център си е нещо като паметник на икономиката им, а за Пентагона няма какво да говорим.
Честно казано слабо ме интересува кой, как и защо е друснал американците, но просто мисля логично и съм попрочел това-онова. Поне аз лично като чета нещо го анализирам, а не го приемам за чиста монета.
По въпроса със самолета - колега, не знам дали си пилотирал някакъв самолет, но 767 се управлява по-трудно от Чесна от гледна точка на това, че е по-голям и тежък, по-трудно маневрира във въздуха. Излитането е ясно, че е било избегнато. Говориме за маневра, която се прави, за да се вреже в Пентагона. Това за парчетата е ясно, ок. Основното, което ме гложди е следното - как така ще решат да го направят рано сутрин, когато няма хора? Не можеш да ме накараш да повярвам, че терористи ще пазят мирни жители. Няма да ги направят тези атентати, когато и 2те сгради са пълни с хора и жертвите ще са доста по-големи, а ще го направят сутринта!!! А за но-флай зоните ти го казвам, защото съм говорил с колеги на майка ми, които са пилоти от 20 години и летят до тези дестинации и това информация, която я имам от тях. Както и това за управлението на самолета. Точно месеци след атентатите на рождения ден на майка ми говорих с неин приятел и колега, който сега лети за Бритиш, и буквалните му думи бяха "Там да накараш такава машина да се забие в земята по този начин...няма как".
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Питбул, емблематични са след 11 септември (аха да кажа 9 септември
) поне за мен, кажи ми ако беше злия осама щеше ли да избереш Кулите близнаци и пентагона или Белия дом, пентагона, сената и например входа на Норад - ей така за бъзик?
Да не говорим за последните снимки на самолетите...

Да не говорим за последните снимки на самолетите...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
flame написа:Бе дайте некви линкове за филми, книги - не ни мъчете повече
Започни с този:
http://zamunda.net/details.php?id=78714&hit=1
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Природата (Господ) не може и да стъпи и на малкият пръст на човек...
Opinion Research Business published an update to the survey on 28 January 2008, based on additional work carried out in rural areas of Iraq. Some 600 additional interviews were undertaken and as a result of this the death estimate was revised to 1,033,000 with a given range of 946,000 to 1,120,000.
Opinion Research Business published an update to the survey on 28 January 2008, based on additional work carried out in rural areas of Iraq. Some 600 additional interviews were undertaken and as a result of this the death estimate was revised to 1,033,000 with a given range of 946,000 to 1,120,000.
Без страх, без спирачка!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Колеги, темата е за трагедията в Хаити, не за 9/11. Престанете да я изопачавате. Май и Господ да слезе тук, не може да излезе на глава с някои от вас. После аз съм имал нужда от психолог.....
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
///peter написа:flame написа:Бе дайте некви линкове за филми, книги - не ни мъчете повече
Започни с този:
http://zamunda.net/details.php?id=78714&hit=1
И завърши с този - http://www.zamunda.net/details.php?id=182448 - даже във втория има повече истини . Нищо не каза за 1 000 000 китайци избити с лазер - дядо ми още не вярва , че това е станало само в главите на пияните братушки . . . След това продължи със - хамерикнаците не са стъпвали налуната - пусни един малоумен филм , като тоя горе и накрая покажи , че найстина има под вола теле

Тва за самолета кой го е карал - бе то никога преди в историята , не е отвличан самолед

За сградата , как се е разрушила - ако си имахте представа , как въсщност са порсторени тези конструкции , ще знаете как може всичко да се срути . Небостъргачите не са панелки и при тях са приложени много авангардни решения , който са усточиви на усукване , земетресения,ветрове , но не и на психясяли милиардери .
За обучението за летене - с милионите на чалмите , може да си купиш ВСИЧКО ! Както каза Алекс - най-сложнто - кацането , едва ли е тренирано.
За жертвите - да , няколко хиляди човека са малко

Никога Американци не биха си ударили Светвония Търговкси Център и Пентагона - все едно Францусизте да си взривят Айфеловата кула . Или поне ако бяха те , нямаше да е със самолети , защото докарха брутални загуби на авио превозвачите (заради страха на хората да летят) .
Абе за конспираторите хляб винаги ще има - Я кажете - Ураган катрина със космичекста совалки ли го предизвикаха ... или просто новата им подводница със супер оръжие , вместо да отвее Ирак , взела да помела Ню Орлиънс

ПС: за капак , като няма кво да кажеш , Пешо - преполагам , ще ме помолиш да ти услужа с белите цайси

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Huku написа:acho.rs написа:Към автора на темата - СПРИ ДА ПОКАЗВАШ ТАКИВА СНИМКИ !!! Или поне си пусни линк и кажи какво е изобразено .......
Ти като прочете заглавието на темата да не си помисли, че ще ти пусна "ПЛАЖЪТ" с Леонардо Ди Каприо?
Когато показват такива нещо по телевизият - предупреждават (или поне е така по закон) . Ти ако се мислиш за много корав и не те бърка да постваш снимки на стотици полуразложени трупове , сорри ама си объркал сайта

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Ачи, виждам че пак си се размислил:
Ще ми споделиш ли, тук къде виждаш следи от самолет: