Ако не ви се влиза в казармата - решение!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 21 Авг 2005, 14:35

Разберете, че не говориме за страх, а за чиста загуба на време и пари!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 21 Авг 2005, 17:01

X-citer написа:Разберете, че не говориме за страх, а за чиста загуба на време и пари!

ти им говориш, а те рупат ли, рупат... ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

мъж ли ставаш или просто изпростяваш?!

Мнение от fastestbmw » 22 Авг 2005, 14:43

Бих искала първо да уточня, че съм дама, т.е. не съм била в казарма и няма изгледи да попадна там в този живот...
Но мое приятелче беше. И преди да влезе беше много готин тип...или поне аз така си мислех... после се превърна в нещо средно между лигав идиот и невменяем наркоман. Алкохолните употреби се превърнаха в алкохолни злоупотреби, а амфетамините изместиха витамин С-то...
Несъгласните с мен да не ми обръщат внимание, но аз не виждам нищо мъжествено в загубата на време и бързооборотното деградиране.
Подкрепям с 2 ръце всички, които вземат решението да спестят на себе си и околните това пагубно приключение, наречено "казарма".

П.П.Примерът, който дадох е просто изключение, моля не си вадете изводи и заключения от думите ми; не искам да обидя никого. :winky:

:OT: x-citer, вярно ли е, че посещаваш често Персийския залив на езерото в Панчарево?
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA

Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката

Re: мъж ли ставаш или просто изпростяваш?!

Мнение от X-citer » 22 Авг 2005, 14:58

fastestbmw написа: :OT: x-citer, вярно ли е, че посещаваш често Персийския залив на езерото в Панчарево?

Всяка седмица поне веднъж 8) С Маринчо сме много голями приятели. И ти ли ходиш там?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: мъж ли ставаш или просто изпростяваш?!

Мнение от fastestbmw » 22 Авг 2005, 15:08

X-citer написа:
fastestbmw написа: :OT: x-citer, вярно ли е, че посещаваш често Персийския залив на езерото в Панчарево?

Всяка седмица поне веднъж 8) С Маринчо сме много голями приятели. И ти ли ходиш там?

Да, не всяка седмица, но сравнително често; правят страхотно панирано сирене... Трябва някой път :bchug:
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA

Аватар

Мнение от X-citer » 22 Авг 2005, 15:15

Дай на ЛС, че ще кажат, че се заиграваме тук :winky: :mhihi:
Изображение

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 25 Авг 2005, 10:23

X-citer написа:Дай на ЛС, че ще кажат, че се заиграваме тук :winky: :mhihi:

абе хиено неква заигравка иждам аз :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :bchug:
ИзображениеИзображение
E-21 Team Bulgaria
http://milerr.data.bg

Аватар

Мнение от X-citer » 25 Авг 2005, 12:27

И аз :mhihi:
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 25 Авг 2005, 13:44

По темата. Преди 20 минути се върнах от 4-ти Военен Отдел и... там ми казаха, че съм предложен за НГВС.
Имам си малък (0.50) проблем с очите, но малко се правих на луд и го изкараха 1.50. Края на октомври трябва да отида да видя дали съм НГВС или не. Честно казано ми се ходеше в казармата, но от 3-4 дена си мисля разни други работи. Безделничество ей, спрете мисловната ми дейност.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Мнение от aero » 25 Авг 2005, 14:06

err0r написа:По темата. Преди 20 минути се върнах от 4-ти Военен Отдел и... там ми казаха, че съм предложен за НГВС.
Имам си малък (0.50) проблем с очите, но малко се правих на луд и го изкараха 1.50. Края на октомври трябва да отида да видя дали съм НГВС или не. Честно казано ми се ходеше в казармата, но от 3-4 дена си мисля разни други работи. Безделничество ей, спрете мисловната ми дейност.

Добре дошъл в клуба :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 25 Авг 2005, 14:20

Е, аз тотално ли се преебах като се кьорих половин час да го видя това число, защото наистина ми беше трудно да го различа, ама все пак го познах :lol: А има голям шанс сега да прекъсна от университета, щото няма да мога да си взема изпитите и дали ще ме вземат в казармата до догодина, до следващата кандидатстудентска кампания? :D
Като бях на последната комисия ми удариха печата вече че съм годен за военна служба и т.н. Има ли други комисии след тази кадето мога да се направя на луд? :)
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 25 Авг 2005, 15:29

Аз също не съм бил в казарма и няма да отида, понеже съм НГВС.
Не считам, че казармата е голямо геройство и ми е пределно ясно, че е загуба на време.

Бих подкрепил идеята в България да има армия като Швейцарската - всеки пълнолетен мъж отива всяка година на военен лагер за около 40 дни максимум - хем се поддържа нивото на подготовка, хем не се затъпява, хем и си почиваш от еднобразното ежедневие.

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 25 Авг 2005, 15:51

Georgieff написа:Бих подкрепил идеята в България да има армия като Швейцарската - всеки пълнолетен мъж отива всяка година на военен лагер за около 40 дни максимум - хем се поддържа нивото на подготовка, хем не се затъпява, хем и си почиваш от еднобразното ежедневие.

Ти си ходи на военен лагер аз предпо4итам 40 дена да си стоя на морето или на вилата :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 25 Авг 2005, 17:19

BMWALPINA написа:Ти си ходи на военен лагер аз предпо4итам 40 дена да си стоя на морето или на вилата :D

Ми земи си отпуска и си ходи - къв е проблема?

Това, което предлагам е доста хипотетично, по причина че европейските армии са доста различни от Швейцарската, но като идея ми харесва.

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 25 Авг 2005, 18:00

а аз като съм 1.50 диоптера годен ли съм или трябва да ми е по-висок ?
Tux0 Ca !
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата