БМВ събор 2010...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Re: БМВ събор 2010...

Мнение от Митко Стоянов » 28 Яну 2010, 21:47

N.Mihaylovski написа:Ами те семкарите са хиляди по 5 лева всеки сам си смятай :) Всичко е много пари който трябва да идват от някъде.Няма как комерсиално стана но това е пътя,за това има БМВ фест където истинските фенове да се съберат да се видат да се почерпат и така
Викаш колкото повече сган има, толко по-добре за клуба а? Даже вече входа не е безплатен за членовете, щото последната година се увеличиха и ще има загуби :mhihi: :mhihi: :mhihi:

По-добре входа да е поне 20-ина лева, но на пистата да има само фенове на марката, отколкото за 5 кинта да уплътним съботата или неделята на глутница безхаберници дошли да гледат зрелище....
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 28 Яну 2010, 21:59

Входа за членове на клуба е безплатен,все пак ние плащаме членски внос към клуба,а за "глутницата безхаберници" не ми се пише,но не си мисли,че само с фенове и 20 лева вход ще платиш пистата и расходите на клуба,защото 2 дни по 20 лева са 40 лева колко човека ще дойдат,стига глупости,поради тази причина в момента всеки може да стане член на клуба дори и с 1 пост във форума,няма как да стане като преди 5 години всички да се познават и да има само фенове.Всяка година съборите са все по добри и има все повече хора,и събора стана спортно мероприятие поради този факт и миналата годиан се реши да има Фест където да се съберат феновете да пийнат и да хапнат
Чудя се какво не разбирате като сте фенове елате на Феста къде е проблема ??
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 28 Яну 2010, 22:21

И 100лв вход да се сложи все някой ще се намери да дойде да гледа сеира на българина дай му хляб и зрелище и е готов а според мен атмосферата зависи от нас както си го направим и мисля че ще стане супер защото желание ще има :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 28 Яну 2010, 23:14

Ако ми позволите, бих искал да изкажа своето скромно мнение. Мисля, че хората, които решават кога, къде и как да се провеждат мероприятията на Клуба, са най-наясно как стоят нещата и защо са взети съответните решения.

Миналата година беше първият ми събор и останах повече от доволен. Ще се съглася с Марто, че в крайна сметка атмосферата зависи от това, как ще си я направим.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 28 Яну 2010, 23:23

Аз да попитам за пловдивската група -ще има ли като миналата година вечерна обиколка на целият Пловдив ?Миналата година беше много готино :)))
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

серсемин
Аватар
Кара: BMW F30 340xi

Мнение от ^Joreto » 28 Яну 2010, 23:36

Повечето от така наречените "семкари" са не по-малко фенове от нас, но просто нямат възможност да карат бмв-та и да се изявяват по пистите. Нали затова е събора...!? Да се съберем всички фенове на марката.. познати и непознати, кой квото може да покаже, който неможе или няма възможност да гледа и така... Колкото сме повече, токлкова по добре! Вие кво искате..? Само определени хора да имат достъп ли..? Частно парти..? Колкото повече хора има, толкова повече спонсори ще се привлекат! Това е в наш интерес ;)

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 28 Яну 2010, 23:41

^Joreto написа:Повечето от така наречените "семкари" са не по-малко фенове от нас, но просто нямат възможност да карат бмв-та и да се изявяват по пистите. Нали затова е събора...!? Да се съберем всички фенове на марката.. познати и непознати, кой квото може да покаже, който неможе или няма възможност да гледа и така... Колкото сме повече, токлкова по добре! Вие кво искате..? Само определени хора да имат достъп ли..? Частно парти..? Колкото повече хора има, толкова повече спонсори ще се привлекат! Това е в наш интерес ;)

Е това е истината
За колегите от по горе дето казаха за спонсорите,тех ги има щото има хора който да гледат рекламите им,а като сме само "фенове" нема да има реклами щот сме 100 човека ;) Респективно няма да има и пари за събор където да се събират "истинските фенове"
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 28 Яну 2010, 23:48

В скоро време не виждам как в БГ ще се направи един наистина добър Събор
Всяка година е едно и също италианско и пак италианско
Мойта престава за БМВ събора е следната - да се съберем на някой голям паркинг или площадка с отделено място за пръсване на гуми :driving: Да има най-различни игри и забавлиния за публиката и здрава музика - скара бира и купона на 6 :bchug: Както се прави по цял свят един БМВ Фест

Изображение
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 28 Яну 2010, 23:50

BT9028BA написа:В скоро време не виждам как в БГ ще се направи един наистина добър Събор
Мойта престава за БМВ събора е следната - да се съберем на някой голям паркинг или площадка с отделено място за пръсване на гуми :driving: Да има най-различни игри и забавлиния за публиката и здрава музика - скара бира и купона на 6 :bchug: Както се прави по цял свят един БМВ Фест

Изображение
Изображение

Ми ние Имаме БМВ ФЕСТ бе колега

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 28 Яну 2010, 23:51

а аз пак да питам ,защо все в Пловдив или София правите тези събори .... няма ли други градове в България? направете го някъде по-централно и съм убеден че доста хора ще дойдат. вие си знаете ;) аз почивите дни май месец ходя на екскурзии ... ама неможе всеки да се съобразява с всеки ... :)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от gigabyte » 29 Яну 2010, 0:05

Калояново си е почти централно в БГ :) А иначе за така наречените семкаджии.. Какво против , аз на първия ми събор(не на БМВ ,на една друга марка) ,бях с кола различна от тази на събора ,на 14годишна възраст непознаващ никой от хората в клуба. В момента още се "изявавам" като семкаджия ,но се познавам с фенове - хора с които сме на същото дередже. Нима това ,че съм пропътували над 500км за един ден ,не казва дали съм фен или семкаджия. Има един друг вид хора и това са тези ,които цял ден се молят някой да се блъсне ,някой да се запали, някой да се преобърне само и само да има "йекшън" ,такива хора като ги чуя ми иде да ги почна на :dummy:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BT9028BA » 29 Яну 2010, 0:44

N.Mihaylovski написа:
BT9028BA написа:В скоро време не виждам как в БГ ще се направи един наистина добър Събор

Изображение
Изображение

Ми ние Имаме БМВ ФЕСТ бе колега

Мисалта ми е събора да се направи по този начин а не цял ден да има италианско а когато почне М-шоуто хората да се избиват да гледат за 5мин. и това да е за целия събор
Според мен е най добре да се премахне италианското и да има много повече донъти и дрифт което радва много повече публиката
На мен лично от Събор 2009 ми хареса само пътуването към Калояново - Събора беше супер отекчителен :banghead:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 29 Яну 2010, 0:50

Виж ся, братчето ми, на хората съборите им изглеждат така, щот всяка седмица могат да си отидат на трак дей ако им е кеф.
А в бг голяма част от драйвърите чакат да дойде съборО че да отидат да карат.
In Ban We Trust!

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 29 Яну 2010, 0:57

поведохте темата към много тъп и безмислен спор... кой бил семкаджия кой не бил... няма да ви обеснявам защо е бмв събор и дали едни са вип други не са... безмислено е...

щом проблема е в многото семкаджии... как 2008 беше толкова прекрасен събора и нямаше проблеми с организация и т.н. при положение че бяхме почти същия брой коли и хора... това неможе да е истинската причина...

ако този бмв събор протече като предния не виждам смисъл да ходя... само заради едната колона до Пловдив не си струва 400-те лв. а може би и повече които ще похарча...

вярно е че както си го направиш така ще си изкараш... не се оплаквам от предния събор... беше яко шоу но не беше това което очаквах... не беше това което бях видял 2008г. не усетих духа на БМВ събора за който всички говорят и милеят... усетих едно напрегнато състезание (напрегнато само за участниците ) в което участват само БМВ-та... 2 дни италянски на дъжд... и накрая 20 минути дрифт... и общо взето стоиш 2 дни на пистата и гледаш как някви коли правят обиколки... ако искате да поддръжавате на аматьорските състезание изберете да прилича повече на Дрифт Дей...
нека да е 2 дни само дрифт... ето така ще задържите и публиката в напрежение... не само участниците...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BT9028BA » 29 Яну 2010, 0:58

eraziel написа:Виж ся, братчето ми, на хората съборите им изглеждат така, щот всяка седмица могат да си отидат на трак дей ако им е кеф.
А в бг голяма част от драйвърите чакат да дойде съборО че да отидат да карат.

Виждам че ти не си много запознат братчето ми
В БГ си има тайм-атак почти всеки месец и там нещата са много по добре организирани от събора и едва ли на карачите им е до събора че да изкат да карат толкова много

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата