11 септември 2001
Модератор: Общи модератори
Re: 11 септември 2001
намери целия епизод на "митбъстърс" ... мисля, че се казваше нещо си "rocket sled".... след това разглеждаха какво беше останало.. най-голямото парче беше може би 2 педи... не помния, но дори блока на мотора не намериха... аз също не вярвах че нещо може да се "разпраши" до такава степен... но динамиката на контакти на тела с голяма скорост е много.. различна от това с което сме свикнали.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
вие продължавате да твърдите, че едва ли не и болче не е намерено от самолета. твърдение, което се базира на... ? при условие, че на снимките, които пуснах имаше остатъчи от фюзелажа, колела и част от двигател. сега ако очаквате да видите как пилота е глътнал щурвала и останал препариран, очевидно няма как да стане 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
Ами все пак тоя самолет нали е няк'ва конструкция, обшита с листи... Много ми е трудно да си представя как всички въпросни листи ше се ударят все под такъв директен ъгъл че да изчезнат напълно, предната част както и да е, но всички напълно да се разрушат слабо вероятно...
In Ban We Trust!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Много сте обидчиви модераторите бе, ти си втората ранима душа, кое те оскърби толкова? Аз нещо обиди не видях да съм ти отправил до сега
Клип 1 - Бункерите от кога ги строят от тухли бе Сашко(виж снимката долу)? И още нещо изтребителте са тотално олекотени, докато пътническите самолети имат изисквания за сигурност, нещо което тактично ти отбягва. Разбира се никой не очаква да остане цял след удър, но далеч не е крехката конструкция и то на Фантома.....

Клип 2/3 - ок грешката е моя, лети със почти скоростта на звука и? Какво доказателство е това, че някога някъде може да се "изпари" метала? Но пак стигаме, къде са двата масивни тежащи близо 6000кг двигателя? И те ли се изпариха от удъра? И ще ме прощаваш, но ти бункер виждал ли си? ДА наречеш външния пръстен на пентагона бункер... Смешно е (снимката горе)
клип 4 - ами какво го показваш аз тва немога да разбера? Този куршум е направен именно за да се раздроби така, сам виждаш прорезите в края му... ?!?! Какво има общо по темата той?

Клип 1 - Бункерите от кога ги строят от тухли бе Сашко(виж снимката долу)? И още нещо изтребителте са тотално олекотени, докато пътническите самолети имат изисквания за сигурност, нещо което тактично ти отбягва. Разбира се никой не очаква да остане цял след удър, но далеч не е крехката конструкция и то на Фантома.....

Клип 2/3 - ок грешката е моя, лети със почти скоростта на звука и? Какво доказателство е това, че някога някъде може да се "изпари" метала? Но пак стигаме, къде са двата масивни тежащи близо 6000кг двигателя? И те ли се изпариха от удъра? И ще ме прощаваш, но ти бункер виждал ли си? ДА наречеш външния пръстен на пентагона бункер... Смешно е (снимката горе)

клип 4 - ами какво го показваш аз тва немога да разбера? Този куршум е направен именно за да се раздроби така, сам виждаш прорезите в края му... ?!?! Какво има общо по темата той?
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
това зад тухлите на гипсокартон ли ти прилича? вие наистина вижате само това, което искате да видите. този дето е слагал анотациите на снимката да си купи очила...
в темата има и статия за пентагона, за стареенето на железобетона и за очакваните ремонти (нямаща никаква връзка със събитията от 9/11)...
в темата има и статия за пентагона, за стареенето на железобетона и за очакваните ремонти (нямаща никаква връзка със събитията от 9/11)...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
не съм обидчив
опитвам се да водя дискусия с тебе и те пазя от самия тебе си. ако бях обидчив нещата щяха да се развият другояче.. 
1. тази снимка откъде е? аз не съм я виждал. на снимките пентагона изглежда много по-различно. стоманобетон ... няма тухли... поне там където удари самолета.
2. двигателите са там където е двигателя на колата... както ти казах- гледай епизода на митбъстърс... всъщност останки от удара на пентагона има... http://files.abovetopsecret.com/images/ ... anlogo.jpg ... но както казах- при тези скорости и да нямаше- нямаше да се очудя...
3. тези "прорези" които се виждат по куршума са от полетите/нарезите на цевта. иначе куршума е гладък. всички куршуми за дългоцевно оръжие са гладки и леко се маркират от нарезите на цевта като се изстрелят. както казах- този клип го пост-нах с цел да се види че при достатъчна скорост и много масивни/монолитни тела могат да станат на много малки части при удара.

1. тази снимка откъде е? аз не съм я виждал. на снимките пентагона изглежда много по-различно. стоманобетон ... няма тухли... поне там където удари самолета.
2. двигателите са там където е двигателя на колата... както ти казах- гледай епизода на митбъстърс... всъщност останки от удара на пентагона има... http://files.abovetopsecret.com/images/ ... anlogo.jpg ... но както казах- при тези скорости и да нямаше- нямаше да се очудя...
3. тези "прорези" които се виждат по куршума са от полетите/нарезите на цевта. иначе куршума е гладък. всички куршуми за дългоцевно оръжие са гладки и леко се маркират от нарезите на цевта като се изстрелят. както казах- този клип го пост-нах с цел да се види че при достатъчна скорост и много масивни/монолитни тела могат да станат на много малки части при удара.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
steeN написа:това зад тухлите на гипсокартон ли ти прилича? вие наистина вижате само това, което искате да видите. този дето е слагал анотациите на снимката да си купи очила...

Какво каза?
Като оставиме на страна всички конспирации... как този дървен стол с отворена книга върху него е оцелял
-> http://imgsrv.itm2083.com/image/mtro/Us ... ropped.jpg

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
alx написа:не съм обидчивопитвам се да водя дискусия с тебе и те пазя от самия тебе си. ако бях обидчив нещата щяха да се развият другояче..
Ето за тези фанфарни изказвания говорих - не ме жали мене. Не всичко е интернет не го забравяй

alx написа:1. тази снимка откъде е? аз не съм я виждал. на снимките пентагона изглежда много по-различно. стоманобетон ... няма тухли... поне там където удари самолета.
Разбира се че не си я виждал, като не си се интересувал от темата..... това са снимки от вътрешните пръстени

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
alX3m написа:Като оставиме на страна всички конспирации... как този дървен стол с отворена книга върху него е оцелял![]()
-> http://imgsrv.itm2083.com/image/mtro/Us ... ropped.jpg
![]()
![]()

ДА кажат колегите и това е интересно да се разбере
aх.. сега разбрах (потърсих) това е където "бойната глава на ракетата" е избила.
да но примера ти е неуместен- това е вътрешната страна на пентагона която е ... тухла и е мека. аз ти говоря за външната... която е ... стоманобетон...
да но примера ти е неуместен- това е вътрешната страна на пентагона която е ... тухла и е мека. аз ти говоря за външната... която е ... стоманобетон...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
alx написа:aх.. сега разбрах (потърсих) това е където "бойната глава на ракетата" е избила.
Погледни снимката на колегата със стола и книгата, отново ми кажи че това е "бункерна" конструкция. Ако е така горко ви, че нашата мазЪ е по-сигурна

е, може да не е 2 метра стоманобетон, самата истина.. но ти някога виждал ли си 50см бетонна стена? а тази е толкова защото прозорците са 3 фута широки (стандард) а стената изглежда да е 1/2 дебела от ширината на прозореца.
ако мислиш че един пътнически самолет (които е много много по-крехък от един фантом които има титанова "вана" в която седят пилотите) летящ със 700-800км няма да "изчезне" като се удари в 50см стоманобетон..
ако мислиш че един пътнически самолет (които е много много по-крехък от един фантом които има титанова "вана" в която седят пилотите) летящ със 700-800км няма да "изчезне" като се удари в 50см стоманобетон..
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Отново ти отбягват детайлите...
Погледни снимката на колегата със стола и книгата (колега извинявай че все така те наричам).
Погледни на първия етаж където са изронени декоративните блокчета. Виждаш ли какво има под прозореца?
Да, това не е монолитна конструкция. Само основите са от бетон. Съжалявам, но дори и формата на руините не приличат на ударил се в тях самолет...
За фантома - http://www.youtube.com/watch?v=--_RGM4Abv8 ето клипчето ти, искам да видиш от 0:32 какво става с крилете
Погледни снимката на колегата със стола и книгата (колега извинявай че все така те наричам).
Погледни на първия етаж където са изронени декоративните блокчета. Виждаш ли какво има под прозореца?
Да, това не е монолитна конструкция. Само основите са от бетон. Съжалявам, но дори и формата на руините не приличат на ударил се в тях самолет...
За фантома - http://www.youtube.com/watch?v=--_RGM4Abv8 ето клипчето ти, искам да видиш от 0:32 какво става с крилете