БМВ събор 2010...
Модератор: Общи модератори
Re: БМВ събор 2010...
BT9028BA написа:eraziel написа:Виж ся, братчето ми, на хората съборите им изглеждат така, щот всяка седмица могат да си отидат на трак дей ако им е кеф.
А в бг голяма част от драйвърите чакат да дойде съборО че да отидат да карат.
Виждам че ти не си много запознат братчето ми
В БГ си има тайм-атак почти всеки месец и там нещата са много по добре организирани от събора и едва ли на карачите им е до събора че да изкат да карат толкова много
А казал ли е някой, че няма

Почти всеки месец си е направо УАУ

In Ban We Trust!
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Ogi написа:поведохте темата към много тъп и безмислен спор... кой бил семкаджия кой не бил... няма да ви обеснявам защо е бмв събор и дали едни са вип други не са... безмислено е...
щом проблема е в многото семкаджии... как 2008 беше толкова прекрасен събора и нямаше проблеми с организация и т.н. при положение че бяхме почти същия брой коли и хора... това неможе да е истинската причина...
ако този бмв събор протече като предния не виждам смисъл да ходя... само заради едната колона до Пловдив не си струва 400-те лв. а може би и повече които ще похарча...
вярно е че както си го направиш така ще си изкараш... не се оплаквам от предния събор... беше яко шоу но не беше това което очаквах... не беше това което бях видял 2008г. не усетих духа на БМВ събора за който всички говорят и милеят... усетих едно напрегнато състезание (напрегнато само за участниците ) в което участват само БМВ-та... 2 дни италянски на дъжд... и накрая 20 минути дрифт... и общо взето стоиш 2 дни на пистата и гледаш как някви коли правят обиколки... ако искате да поддръжавате на аматьорските състезание изберете да прилича повече на Дрифт Дей...
нека да е 2 дни само дрифт... ето така ще задържите и публиката в напрежение... не само участниците...
Много точно казано

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Прав си, все пак монетата има две страни, зависи откъде я гледаш.N.Mihaylovski написа:Входа за членове на клуба е безплатен,все пак ние плащаме членски внос към клуба,а за "глутницата безхаберници" не ми се пише,но не си мисли,че само с фенове и 20 лева вход ще платиш пистата и расходите на клуба,защото 2 дни по 20 лева са 40 лева колко човека ще дойдат,стига глупости,поради тази причина в момента всеки може да стане член на клуба дори и с 1 пост във форума,няма как да стане като преди 5 години всички да се познават и да има само фенове.Всяка година съборите са все по добри и има все повече хора,и събора стана спортно мероприятие поради този факт и миналата годиан се реши да има Фест където да се съберат феновете да пийнат и да хапнат
Чудя се какво не разбирате като сте фенове елате на Феста къде е проблема ??
И аз като Оги мисля, че италианското не е най-добрата идея за основно състезание на събора. Този ще ми е трети събор, а не съм видял да се обръща голямо внимание на конкурсите по класове...Може програмата да вмества нещо като майсторско шофиране, повечко дрифт, ефектни трикове (обезопасени и одобрени от организаторите), това мисля че повечето си представят, като чуят за БМВ събор

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Както те така и ние си имаме трак дей и фест
Миналата година Феста беше в боровец а Трак дей-а на Калояново.
Трак Дей-а няма как да е някъде другаде освен Калояново поради простата причина, че само там инфраструктората позволява някакво такова мероприятие. Феста вече може да е на много места по ливади и паланки, където са всички неща дето ги гледате по чуждастраните фестове.
Миналата година Феста беше в боровец а Трак дей-а на Калояново.
Трак Дей-а няма как да е някъде другаде освен Калояново поради простата причина, че само там инфраструктората позволява някакво такова мероприятие. Феста вече може да е на много места по ливади и паланки, където са всички неща дето ги гледате по чуждастраните фестове.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Поне аз не виждам смисъл от 2 мероприятия при положение,че за трак дей има не повече от 50 учасника за цяла Б-я,което е доста ограничено.И аз,както повечето от вас съм се заблудил,че истинския бг бмв събор е май месец,а всъшност не е така,тва си е ден на хората които имат подготвени автомобили за писта,но нали никой няма търпение за някакво по голямо събитие всеки се втурва където не му е местото и после що мрънкаме.Ако фест дейа е преди трак дейа може би ще си начешем крастата по-рано и на трак дейа ще си ходят само състезателите.Ама сега някой ше каже ше има малко зрители и няма да има спонсори,еми който иска да кара ще плаща повече.
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
Нека този събор да има повече дрифтове и м-шоу,това италианско преследване някак си не ми се вписва да е на БМВ събор (лично мнение),и скарите и бирариите да са повече да не се получават огромни опашки

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
И аз на това се надявам, повече дрифт шоу...защото миналата година се отекчих до известна степен и чак 1-2 часа преди да си тръгна за София бях на кеф и ми тупкаше сърцето, защото имаше дрифт шоу, за съжаление доста по-малко време му отделяте, за сметка на италиаското преследване, което подхожда, с извинение, доста на Италфест-а, хонда събор и подобни колеги, които трудно биха осъществили дрифт шоу.
BMW only!
- изключвател
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М5 Е39-да лети с 300км/ч
- Мечтае да кара: на магистралата Ниш-Белград!!!
Transportera написа:Нека този събор да има повече дрифтове и м-шоу,това италианско преследване някак си не ми се вписва да е на БМВ събор (лично мнение),и скарите и бирариите да са повече да не се получават огромни опашки![]()

Всеки път някъде по средата на италианското,лягам в колата и заспивам от скука,докато не се събудя от свирещите гуми на дрифта!!!
Хубавата кола, която не върви, е като хубавата жена, която не прави секс!!!
- SpeeD_GT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 CI
аз пък да кажем нещо за карането в колона
според мен трябва да се измисля накакъв начин да караме всички заедно с едно темпо
примерно казва се зелена е30ска да е най-отпред и всички да я следваме без да се изпреварваме взаимно
или нещо от сорта
според мен трябва да се измисля накакъв начин да караме всички заедно с едно темпо
примерно казва се зелена е30ска да е най-отпред и всички да я следваме без да се изпреварваме взаимно
или нещо от сорта
Нема пари нема гуми !
Има пари па нема гуми
Има пари па нема гуми

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
и не само М шоу да има а и BMW шоу
защото ще има много желаещи да си пукат гумите без да са сред записаните участници в таим атак и дрифт

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
petio_bmw 318is написа:и не само М шоу да има а и BMW шоу![]()
![]()
защото ще има много желаещи да си пукат гумите без да са сред записаните участници в таим атак и дрифт
Това го подкрепям с 2 ръце... вместо 2 дни италянско... предлагам да има 2 дни късане на гуми... от 1000 бмв-та съм убеден че поне 300 ще са желаещи да си спукат гумите на кроасана

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Да се изкажа и аз по въпроса
Според мен също Тайм-атак-а е прекалено много. На последния събор честно казано на повечето хора им беше тъпо...по мое мнение. Нека не се изхвърля изцяло. Все пак има хора, които обичат да карат и на тайм-атак, но според мен повечето са фенове на дрифта. Според мен ще е по-удачно, ако двете дисциплини се разменят. В смисъл да се отдели повече време на дрифта и по-малко на тайм-а, тъй като дрифта си е просто по-атрактивен. Вече много си зависи и колко участници има за различните дисциплини. То на нас зрителите дрифта ни е по-интересен, ама ако има примерно 30 човека за дрифт и 100 за тайм, то е ясно, че ще се наблегне на тайма. В крайна сметка се стига до там, че то си зависи от хората, които ще карат.
Според мен М шоуто тази година беше много кратко. Излезнаха, поразвъртяха ги и толкова. Мисля си, че може да се помисли малко и в тази насока. Може би някакво състезание, където на пистата да са само М-ки ще е доста интересно...но това вече организаторите да го определят.
За БМВ шоу, където всеки един желаещ след предварителна заявка да може да излезе и да си пръсне гумите...твърдо за! Има хора, чиито коли не са подготвени за писта или просто самите собственици не могат да карат толкова добре, но пък могат да правят някоя и друга светофарна простотийка...е, дайте им и на тях да се порадват. Едно е да го направиш пред блока, друго пред всички на събора...тръпката си е по-голяма
Някои поискаха повече атракции. Гледах преди време по Дискавъри някакъв мото-събор. Там имаха една много интересна дисциплина - бърнаут и кой ще вдигне повече пушек
Звучи дебилно, но е доста ефектно като гледка.
Иначе съм напълно съгласен, че пътуването в колона е най-големия кеф. Вече тук ще кажат тези, които са по-наясно, но според мен отпред трябва да е някоя по-мощна кола, която да води.
Като цяло искам да кажа, че и миналия събор си беше интересен, но просто можеше да е още по-интересен. Нека да вземеме под внимание и факта, че едно такова мероприятие си е доста голяма отговорност, пръскане на нерви и пари, така че трябва да сме благодарни на организаторите, че дори го има този събор. Някои казаха, че трябвало да е само ядене и пиене...ние не караме скари(с малки изключения
), а БМВ-та...а и вечерта можеш да се разстреляш като куче, ако срце ти сака. Други казаха, че затова имало фест на Боровец...да, ама айде ела от Бургас до Боровец! В общи линии аз съм ЗА баланса.

Според мен М шоуто тази година беше много кратко. Излезнаха, поразвъртяха ги и толкова. Мисля си, че може да се помисли малко и в тази насока. Може би някакво състезание, където на пистата да са само М-ки ще е доста интересно...но това вече организаторите да го определят.
За БМВ шоу, където всеки един желаещ след предварителна заявка да може да излезе и да си пръсне гумите...твърдо за! Има хора, чиито коли не са подготвени за писта или просто самите собственици не могат да карат толкова добре, но пък могат да правят някоя и друга светофарна простотийка...е, дайте им и на тях да се порадват. Едно е да го направиш пред блока, друго пред всички на събора...тръпката си е по-голяма

Някои поискаха повече атракции. Гледах преди време по Дискавъри някакъв мото-събор. Там имаха една много интересна дисциплина - бърнаут и кой ще вдигне повече пушек

Иначе съм напълно съгласен, че пътуването в колона е най-големия кеф. Вече тук ще кажат тези, които са по-наясно, но според мен отпред трябва да е някоя по-мощна кола, която да води.
Като цяло искам да кажа, че и миналия събор си беше интересен, но просто можеше да е още по-интересен. Нека да вземеме под внимание и факта, че едно такова мероприятие си е доста голяма отговорност, пръскане на нерви и пари, така че трябва да сме благодарни на организаторите, че дори го има този събор. Някои казаха, че трябвало да е само ядене и пиене...ние не караме скари(с малки изключения

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Ogi написа:petio_bmw 318is написа:и не само М шоу да има а и BMW шоу![]()
![]()
Това го подкрепям с 2 ръце... вместо 2 дни италянско... предлагам да има 2 дни късане на гуми... от 1000 бмв-та съм убеден че поне 300 ще са желаещи да си спукат гумите на кроасана
Чакай Живко те чуе и да видиш хехехе
П.с.
На пистата ас забранение бърнаутовете от собственика на пистата, защото разрушават настилката
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
Sharo написа:На пистата ас забранение бърнаутовете от собственика на пистата, защото разрушават настилката
Тя пък една настилка

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
petio_bmw 318is написа:Sharo написа:На пистата ас забранение бърнаутовете от собственика на пистата, защото разрушават настилката
Тя пък една настилка![]()
![]()
Тя пък една писта