Бързо питане за заем-връщане с лихва!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Re: Бързо питане за заем-връщане с лихва!

Мнение от ///peter » 29 Яну 2010, 15:57

bavareca_86 написа:
kOnPuBkA написа:
bavareca_86 написа:дай му ти тогава с тая записна заповед,ако 4овека няма нищо на негово име как ше си земеш парите,5 години ше му ударжат от заплата ли :mhihi:

Ми той човека, ако няма нищо, едва ли някой изобщо ще му даде някакви пари, ей така заради сините му очи... (говоря принципно, не за конкретния случай)

Идеята беше, че записа на заповед е един много удобен "инструмент" за уреждане на подобни отношения, но за съжаление е непознат на 90% от обществото ни... А всъщност е може би най-удачния вариант в такъв случай и за двете страни... Издателят не залага нищо конкретно за това че дължи пари, а Кредиторът е доста добре защитен при евентуално неизпълнение на задълженито... [/b][/color]

ти ше ходиш да проверяваш дали кредитоискателя има нещо на негово име ли?,вапросната заповед е позната на доста хора но в бг не е толко лесно така да си полу4иш парите,както казах по-горе ако няма нищо ще го усъдиш и ще по4нат да му прибират 4аст от заплатата докато не си варнеш парите,ами ако не работи ?Тогава какво правим.Като даваш пари искаш ли трудов договор?

Баварец, най лесния начин е да те проверя по ЕГН. Преди да ти дам нещо. Имаш ли здравни без прекъсване в 99% от случаите си ОК и имаш работа и заплата която да ти резнат. От скоро нямаш идея колко лесно се взимат пари със запис на заповед ;)

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 29 Яну 2010, 16:03

///peter написа:
bavareca_86 написа:
kOnPuBkA написа:
bavareca_86 написа:дай му ти тогава с тая записна заповед,ако 4овека няма нищо на негово име как ше си земеш парите,5 години ше му ударжат от заплата ли :mhihi:

[color=#8000BF][b]Ми той човека, ако няма нищо, едва ли някой изобщо ще му даде някакви пари, ей така заради сините му очи... (говоря принципно, не за конкретния случай)

Идеята беше, че записа на заповед е един много удобен "инструмент" за уреждане на подобни отношения, но за съжаление е непознат на 90% от обществото ни... А всъщност е може би най-удачния вариант в такъв случай и за двете страни... Издателят не залага нищо конкретно за това че дължи пари, а Кредиторът е доста добре защитен при евентуално неизпълнение на задълженито... [b][color]

ти ше ходиш да проверяваш дали кредитоискателя има нещо на негово име ли?,вапросната заповед е позната на доста хора но в бг не е толко лесно така да си полу4иш парите,както казах по-горе ако няма нищо ще го усъдиш и ще по4нат да му прибират 4аст от заплатата докато не си варнеш парите,ами ако не работи ?Тогава какво правим.Като даваш пари искаш ли трудов договор?

Баварец, най лесния начин е да те проверя по ЕГН. Преди да ти дам нещо. Имаш ли здравни без прекъсване в 99% от случаите си ОК и имаш работа и заплата която да ти резнат. От скоро нямаш идея колко лесно се взимат пари със запис на заповед ;)
ми аз имам три на стойност 15000лв,искаш ли да ми ги земеш и ведната ти давам 5000 :?: :mhihi: :mhihi:
тва сериозно?
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 29 Яну 2010, 16:04

Дори и в момента да нямаш работа, все някога ще проимаш... А когато задължението е над 5000 лв. получаваш и забрана за напускане на страната, така че не става и да ходиш да береш домати в Испания... Рано или късно ще си получиш парите, а в това време срещу длъжника ще си се води изпълнително производство и така...

Но да не размиваме темата на колегата. Извинявам се за което...
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 29 Яну 2010, 16:09

Баварец ами пиши ми да видим какъв е момента ;)

Копривке, мисля че по-скоро помагаме на автора, това са важни уточнения за запис на заповедта

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 29 Яну 2010, 16:34

милко, signup бонюса е 20к кеш и 40к за училище... ;)

и друго- ти хубаво ще изполваш мотора като гаранция - трябва да помислиш какво става ако го изпуснеш някъде и няма как да го плащаш а той вече не струва и половината от парите.

ако ще го ползваш като гаранция - трябва да му направиш пълни каско...

ти си знаеш де...

semper fi
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 29 Яну 2010, 18:11

На мен защо ми се струва, че на автора му трябват парите точно за да си откупи тоя мотор? Ако не е така да ме поправи. Колега, пробвай да кандидатстваш за една кредитна карта в ПИБ, да речем, мисля, че ги дават по-лесно и бързо от потребителските заеми, теглиш цялата сума (мисля, че 5000 ще ти дадат) и после минималната вноска ти е 3% от оставащата сума на месец, демек към 150 лева в началото.

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

Мнение от Тоо Cool » 29 Яну 2010, 20:09

Няма да откупувам нищо! Мотора ще бъде купен именно с тия пари и още рaзбира се!!!!! Идеята за запис на заповед е чудесна, но както казхте по-горе много малко хора имат доверие в съдебната ни система и биха дали толкова пари само срещу нея......

аlx, Semper Fi brother......най-голямото ми разочарование в живота засега е именно, че не мога да се запиша във въоръжените сили на Америка! Ако можех, досега мноооооого отдавна щях да съм далееч от тук ( а ако е рекъл Господ щях и все още да съм жив...), а и да, бонусите са добри освен всичко друго..... :yes:

По темата-благодаря за обърнатото внимание! Ако някой все пак има свободни пари или пък познава човек с такива и иска да помогне, а и не на последно място да изкара някой скромен лев ей така-0888 439 501 по всяко време!
Поздрави!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 29 Яну 2010, 23:22

Тоо Cool написа:
аlx, Semper Fi brother......най-голямото ми разочарование в живота засега е именно, че не мога да се запиша във въоръжените сили на Америка! Ако можех, досега мноооооого отдавна щях да съм далееч от тук ( а ако е рекъл Господ щях и все още да съм жив...), а и да, бонусите са добри освен всичко друго..... :yes:

Алтернативата на американската армия. :D
3D Global Solutions
Alpha Point Security
AQMI Strategy Corporation
Blackwater USA (Now XE)
Braddock Dunn & McDonald
CACI International, Inc.
Berodt Dynamics
Defion Internacional
DynCorp
Eastern Cross
Elite Security Corps
Kellogg, Brown and Root (KBR)
Military Professional Resources Inc.
Northbridge Services Group
Overwatch Protection Solutions International
Paratus World Wide Protection
Ronin Worldwide Executive Protection, LLC
SCG International Risk
SkyLink USA
SOS Temps, Inc: Founded by former Navy Seal Richard Marcinko
Spartan Consulting Group
Titan Corporation
Top Cat Marine Security
Triple Canopy, Inc.
Vinnell Corporation
VIP Investigations & Protective Services

Adson Holdings
Aegis Defence Services
AKE Group
Armor Group
Corporate Warriors
Erinys International
Gurkha Security Guards
Hart Security Limited
Hostile Control Tactics
Plaza 107
Securiforce
Corporate Warriors
Erinys International
Gurkha Security Guards
Hart Security Limited
Hostile Control Tactics
Plaza 107
Securiforce
Black Oak Security (Poland)
Levdan (Israel)
Meteoric Tactical Solutions (South Africa)
Olive Group
Omega Group (Norway)
Omega Security Solutions (South Africa)
Strategic Resources Corporation (South Africa)
но за жалост в повечето фирми търсят хора със стаж в спец частите.В тези фирми има доста българи и имам двама бивши колеги които работят в такива.Само за пример мога да дам фирмата "Блекуотър" заплащането извън територията на САЩ е 500-1000 долара на ден,колкото и странно да звучи американското правителство е наела тази фирма за охрана на хора и обекти в Ирак.
Другия вариант е добрия стар La Legion Etrangere.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 30 Яну 2010, 0:12

Колега,ако работиш и си осигурен един потребителски за 10 год от банка ще ти е доста по-изгоден,плюс това след 1 год като го върнеш нямаш наказателни лихви.Това е най-добрият вариант.Другият е някой лихвар да ти даде заем,но там лихвите са доста корави и мотора ще трябва да е на негово име,на паркинг и т.н.Записни заповеди никой не иска вече,аз си имам една от един "приятел" за 5000евра и си я гледам.Има изпълнителен лист но няма нищо на негово име и си смуча палците.Ако някъде се появи някакъв негов доход,заплата и т.н. ще има запор,ама си ииска чакане.Съмнявам се че някой ще ти даде 6000лв за една година с 1000лв горница.Най-добре ти казвам е потребителски.Успех!
Изображение

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 01 Фев 2010, 15:27

galant написа:Колега,ако работиш и си осигурен един потребителски за 10 год от банка ще ти е доста по-изгоден,плюс това след 1 год като го върнеш нямаш наказателни лихви.Това е най-добрият вариант.Другият е някой лихвар да ти даде заем,но там лихвите са доста корави и мотора ще трябва да е на негово име,на паркинг и т.н.Записни заповеди никой не иска вече,аз си имам една от един "приятел" за 5000евра и си я гледам.Има изпълнителен лист но няма нищо на негово име и си смуча палците.Ако някъде се появи някакъв негов доход,заплата и т.н. ще има запор,ама си ииска чакане.Съмнявам се че някой ще ти даде 6000лв за една година с 1000лв горница.Най-добре ти казвам е потребителски.Успех!

е са да видим Петър4о и там другите дет даржат на записни какво ще кажат по твоя слу4ей,мисля 4е ще кажат 4е не си прав :mhihi: :mhihi:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 01 Фев 2010, 15:56

bavareca_86 написа:ми в нас са,а аз сам в офиса и немога да ти кажа дата и падеж,но отдавна са минали,хората са обикновенни но просто нямат пари,но не сам сигурен имат ли нещо на тяхно име

С такъв отговор какво да ти отговори човек? То понякога си трябва и акъл развиишли

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 01 Фев 2010, 17:33

///peter написа:
bavareca_86 написа:ми в нас са,а аз сам в офиса и немога да ти кажа дата и падеж,но отдавна са минали,хората са обикновенни но просто нямат пари,но не сам сигурен имат ли нещо на тяхно име

С такъв отговор какво да ти отговори човек? То понякога си трябва и акъл развиишли

мне бе,о4аквам компетентен отговор как колегата по горе да си земе парите с тая хартийка :mhihi: :mhihi: кат онея нямат нищо на хартия и не ба4кат :?:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 01 Фев 2010, 22:55

bavareca_86 написа:
///peter написа:

мне бе,о4аквам компетентен отговор как колегата по горе да си земе парите с тая хартийка :mhihi: :mhihi: кат онея нямат нищо на хартия и не ба4кат :?:

:yes: голем си

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 02 Фев 2010, 12:04

///peter написа:
bavareca_86 написа:
///peter написа:

:yes: голем си

не колкото тебе :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 02 Фев 2010, 12:10

Е аз поне не виса с 15 бона щото съм голям играч :mhihi:
Стига си срал по темата, човека има нещо на негово име и е пределно лесно за някой да го проверят какво получава като пари в държавата и да си преценят сами.
Айде и се научи че "датата на падежа" не значи "дата и падеж", пък ако се научиш как да се държиш може и един ден да си върнеш някое левче, което най-вероятно не е твое ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата