FUN: вицове, картинки, линкове, текстове и т.н./архив/
Модератор: Общи модератори
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
http://www.data.bg/f.php?fid=6601260
Изискват се познания за разговорен английски , иначе може да не ви е толкова смешно, гледал съм го 3 пъти и всеки път се смея
ПП Надявам се да не е пускано
Изискват се познания за разговорен английски , иначе може да не ви е толкова смешно, гледал съм го 3 пъти и всеки път се смея

ПП Надявам се да не е пускано

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Айде и от мен една простотийка.
http://www.big-boys.com/articles/pregwait.html
П.П. тва с прахосмукачката ме разби от всякъде.
http://www.big-boys.com/articles/pregwait.html
П.П. тва с прахосмукачката ме разби от всякъде.
Последна промяна WeiSTD на 19 Авг 2005, 10:06, променена общо 1 път
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
- Ivo_Dinkov
- Потребител
-
- Кара: C4 2.6E V6 & Fabia 1.4MPI
- Детайли за колата: Стара.
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Impasse написа:Мила мамо,
Пише твойта Стоянка. Знам, чи откакто ми прати оня колет не съм ти писала, ма тука имах едни сосиални ангаджираности и ни можъх...
Копирано от www.e-bane.net
Из писмата до майка й на една студентка в НБУ 2
Мила мамо,
Получихми с Туци пилинцито и вечи гу изядохми. Аз мноу ти благодаря и Туци кът спре да пърди ша ти благодари.
Нийй с негу в Биад ходихми и съ предстайхме супер. Аз с ино поле късо са бях облекла ма докът гу облека къв зор беши... Щот многу загубена е тъз софииската мода, хем късо, хем тясно то чи късн нищо дйе аз хубаи крака имам, дет вика тати кът пилешки кибапчита са ми, ма едваам я навлякох, хубоу чи съквартиранткатъ имаши сапунчи "DURO". Пък кат отидохми у Туци той със веру "Test" ми я свали.
А в Биад ги сбъркахми той Туци ни можъ да съ представи ма аз и за дваматъ съ предстайх. Кът зех да ги мятъм ини гюбеци пойче от сватбата на бати Иванчо ги мятъх, пък идиин на бара кат застанал с ини ланци кат зе да ми пляска и да ми пъха в коланчито петолевки... Туци зе да мъ дърпа прос чуляк мъ, прос, той ондзи на мойту изкусу съ кефи, ма нашия ко му разбира картунатъ. Ша го сменя аз само ощи иднъж да ида в Биада, с Мерцидес ша си хвана чи кат мъ докара на сред село от яд ша умрат.
За учинито няаа ко да ти приказуам, пойчету изпити съм си ги взела, и тати ут ся да съ готви да мъ води на пазара в Раньуу, щот то туй в НБУ да ней шига работа, то си и кат Харвард (ни знам ко то туй Харвард щот ощи ни сме гу учили ма пристижно ша да е).
Хади чао и цилувки на кака Кина, бати Иванчо, чинка Сийка и свяку Ламби.
Препечатано от ТУК

- TheBoss
- Полковника
-
В центъра на океана трети ден се носи малка лодка, в която седи мъж, заобиколен от десет красиви, ефирно облечени жени. Всички мрачно гледат във водата, мъжът за пореден път тъжно въздъхва:
- Само още веднъж да я хвана златната риба - главата ще й откъсна! Това ли ми беше желанието: секс с най-хубавите жени в тиха романтична обстановка...
- Само още веднъж да я хвана златната риба - главата ще й откъсна! Това ли ми беше желанието: секс с най-хубавите жени в тиха романтична обстановка...

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
http://forum.2tpower.com/viewtopic.php? ... c&start=29
ЕТО така модерират в трабант форума. Учете се

ЕТО така модерират в трабант форума. Учете се

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Ето ви интересен линк за джанти ! Понеже и аз съм с такива, реших да проверя що за марка са.. В сайта можете да си конфигурирате колата с каквито според вас ще изглежда най-добре, също и цвета да не забравите да смените на колата
http://www.bmf-gmbh.de/cgi-bin/alutec/fr_auswahl.pl

http://www.bmf-gmbh.de/cgi-bin/alutec/fr_auswahl.pl
stay tuned

- Evanko
- младши ентусиаст
-
- Кара: мфил
- Детайли за колата: 120D
На пътя е спряло BMW и не тръгва. Отзад се е наредила голяма опашка от коли. Всички свирят с клаксоните. От BMW-то излиза красива блондинка, приближава се към най-близкият автомобил и казва на шофьора:
- Господине, бихте ли погледнали, какво й има на моята кола, а аз тука ще натискам клаксона вместо вас...
- Господине, бихте ли погледнали, какво й има на моята кола, а аз тука ще натискам клаксона вместо вас...
Това Галактиката е голема работа, фактически!!!
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
- TheBoss
- Полковника
-
Аз си мислех, че лудите в България са на изчезване. Но явно съм се лъгал.
http://mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu= ... f1=details
Тоя май трябва да смени дилъра

http://mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu= ... f1=details
Тоя май трябва да смени дилъра

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
viper написа:THREE WISHES
Ето още един в същият стил

There's these three guys walking on the beach, a spic, a white guy, and a black guy. So they find this pot, rub it, and a genie comes out. The genie says you can wish for whatever you want. So he asks the Mexican what he wants, and he says "I want all my people in America to be happy and free, and in Mexico." So the genie goes poof. It's done. Then he says to the black guy "What do you want?" And the nigger says "I want all my nigger brothers to be back in Africa, and happy and free and everything." So the genie goes poof. And they're all back in Africa. So he says to the white guy, "What's your one wish?" And the white guy says, "Wait, you mean to tell me that all the spics and niggers are out of America?" The genie goes yeah, and the white guy says, uh, "I'll have a Coke, then."
п.с. от един много луд филм
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes