Ливърпул - ЦСКА 0:1 (3:2)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 24 Авг 2005, 12:23

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Айде верно да не разваляме радостта от победата ;)
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 24 Авг 2005, 12:49

SlipKnoT написа:Но да ми говориш глупости за най обичания най еди какъв си отбор.. е тука си в грешка.. защото ващия изкуствено създаден отбор никога няма да има най много фенове.. ЗАПОМНИ ГО!

Какво значи изкуствено създаден отбор?
ИН-ВИТРО?
Изкусвен интелект?! - нещо Майкрософт ли пак имат участие в цялата работа?

Знаеш ли че на последните тренировки, на Публикум е консултирал старши треньора на Олимпия, било му близо и отскачал, все пак Словения не е голяма държава?! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А тая година точно нема как да ни биете на друго освен на шах на синхронно плуване, на 3 по 100 без салата в БИАД и други такива актуални спортове...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 24 Авг 2005, 13:16

Един написа:
err0r написа:На края на мача Ники Александров каза "Ние сме футболните идиоти на Европа, защото не даваме мача пряко по телевизията".

Прави ми впечатление че винаги когато даден мач не се предава по телевизията нашия отбор (бил той ЦСКА, Левски, Долно уЙно или който и да е) прави страхотна игра.

може и да си прави ама преди години литекс имаха някакви шансове и бяха направили някаква победа на свой терен от сорта на 3:0 или 4:0 и другите ако не се лъжа ги отстраниха с 5:0 .... нещо фрапиращо беше и втория мач не го даваха по телевизията ... точно когато паднаха зверски ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от madeinbg » 24 Авг 2005, 13:40

Абе пичове, какво се делите пак на цесекари и левскари?! Игра БЪЛГАРСКИ отбор срещу английски! Вместо да се радвате само злорадствате и се псувате. На мачовете на националния е същото, от Б се редят псувни за играчите на ЦСКА, от Г за тия от Левски... аре моля ви се.... Стига с тия глупости! :evil: Честита победа и за напред само победи!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boost » 24 Авг 2005, 13:47

SlipKnoT написа:защото ващия изкуствено създаден отбор никога няма да има най много фенове.. ЗАПОМНИ ГО! Ако ще да бие и Реал мадрид с 10:0 пак ЛЕВСИ е отбора с повече фенове..

ЦСКА може да няма повече фенове,но важно е качеството не количеството. :mhihi: :mhihi:

ЦСКА :bowdown: :bowdown: :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 24 Авг 2005, 14:22

ЕВАЛА на ЦСКА!

Не съм бил никога от този отбор, няма и да бъда... сърцето ми е в синьо, не съм ги обичал, няма и да ги заобичам, но истински ме радва факта, че победиха ливерпулци насред анфийлд! Гордея се с тях. Гордея се, че съм българин и, че българия е раждала, ражда и ще продължава занапред да ражда ЗВЕЗДИ, защото момчетата от ЦСКА се превърнаха в точно това... Още един път поклон пред този отбор, показаха, че могат да играят!

И за да не бъда голословен, ще допълня (на изуст), че CNN, BBC, TIMES (вестника) и още няколко вестника са във възторг, че ЦСКА е победител. Какво повече има да се говори, щом спечелиха уважението на най-големите медий в света!

Да не кажа, че имахме шанс да продължим напред! ДА! В множествено число, защото сме българи, защото БЪЛГАРИЯ продължава... и в случая подкрепям ЦСКА!

На фона на всичко, което се случва в държавицата ни се появява лъч светлина! Само черни новини, нямаме правителство, като хората, наводнения, жертви, стрелби и т.н. :(

Наистина (цитирам) "трябва във всички БГ вестници да пише на първите им страници с огромни червени букви "ЦСКА ПОБЕДИ Liverpool"", защото мисля, че не се отдава ЗАСЛУЖЕНОТО от момчетата от ЦСКА и треньора им...

Много се радвам на успеха, макар (ще повторя) да не съм от ЦСКА!
БРАВО НА ТЯХ!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niki fire » 24 Авг 2005, 14:24

Аиде сега да видим какво ще ми кажете а ? като във предишната тема за ЦСКА и Ливерпул аз казах:
Абе хора аз мисля че сега е времето да пуснем футболната бомба на европа като отстраним Ливерпул
е не ги отстранихме ама ги бихме във Англия ,което сие голям успех 8)

ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 24 Авг 2005, 14:48

Nasti написа:
SlipKnoT написа:Но да ми говориш глупости за най обичания най еди какъв си отбор.. е тука си в грешка.. защото ващия изкуствено създаден отбор никога няма да има най много фенове.. ЗАПОМНИ ГО!

Какво значи изкуствено създаден отбор?
ИН-ВИТРО?
Изкусвен интелект?! - нещо Майкрософт ли пак имат участие в цялата работа?

Знаеш ли че на последните тренировки, на Публикум е консултирал старши треньора на Олимпия, било му близо и отскачал, все пак Словения не е голяма държава?! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А тая година точно нема как да ни биете на друго освен на шах на синхронно плуване, на 3 по 100 без салата в БИАД и други такива актуални спортове...

Ами, ако се беше поинтересувал малко нямаше да се излагаш така.. :mhihi:

Само ще те питам колко титли има Цска след 89та и колко има ЛЕВСКИ, като си отговориш на този в'прос ще се сетиш за какво говоря.. и от кои ИЗКУСТВЕНО е създаден Цска.. малко след 44та..

А бе забравихте и вие кога паднахте от известния със своята световна нейзвестност отбор на МТК на кочината с 1:2.. и почнахте да говорите много.. :mhihi:

Специялно тая година ви бихме 2 пъти.. не на 3х100.. не на незнам си какво, а на футбол (макар, че истинските дербита свършиха края на 90те).. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 24 Авг 2005, 14:50

Аре престанете с това деление, едните викат за ЛАЕВСКИ другите за ЦСКА това е Бългрски отбор все пак. Аз съм от Левски но ще кажа едно голямо евала на момчетата от Цска честита победа. :D :bgflag:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от madeinbg » 24 Авг 2005, 16:24

vicho написа:...

bmw maniqk ivo bmw написа:...

Евала и на вас момчета, малко са феновете като вас :!:

Red Fanatic
Аватар
Кара: Е34 М50B20
Мечтае да кара: Е34 M5, E30 M3
Детайли за колата: 209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
210 ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
216 SERVOTRONIC
220 SELF-LEVELING SUSPENSION
288 LT/ALY WHEELS
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
339 SATIN CHROME
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
520 FOGLIGHTS
529 MICRO FILTER
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
560 CO-PILOTS IN RR COMPARTMENT
562 MAP READING LIGHT
571 BOOSTED POWER SUPPLY
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
687 RADIO PREPARATION
708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
899 EXPORT-FAHRZEUG

Мнение от BoLiViV » 24 Авг 2005, 16:43

Тук сте много прави всички но винаги ще се намери някой Г....о което да развали готиния ден! Какво да ви кажа и за мен е така :bgflag: България на Всичко :bgflag: !!
А за това кой колко титли има и през кой период няма значение виж кой е отбора с най-много титли и тогава ще говориш!! За 57г. имаме 30 титли, а вие за 91г. имате 23 ли и аз ня знам тоно колко!?! И затова няма снисал изобщо да се споменава това!!!!
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 24 Авг 2005, 17:14

Момчета, искам да ви помоля без изрази от типа на "говедо" и "свиня". Тези епитети - в клубните форуми на отборите.
Нека изразим радоста си по човешки начин. И аз съм заклет цесекар но с подобни изрази само провокираме феновете на Левски, безмислено е. Нека се радваме на успеха на ЦСКА над Ливърпул и ограничим нещата само до това.
Бъдете по-толерантни един към друг!!!

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 24 Авг 2005, 18:51

..25 по време на комунизма.. тогава когато, ако не легнеш на Цска отиваш в Б група.
Цска - отбора на власта
ЛЕВСКИ - Отбора на народа.. Българския народ!

ЧУЙТЕ ВИЕ ЖУРНАЛИСТИ
ЧУЙТЕ ВИЕ ЗАПАДНИ ТЪРГАШИ
ЧУЙТЕ ВИЕ ТУРСКИ ПЕДЕРАСТИ
БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРЕДАВА
БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА
БЪЛГАРИЯ - ТОВА Е СЛАВА

ULTRAS LEVSKI

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 24 Авг 2005, 19:00

леле Чочо,искаш ли място в АТАКА!!! :mhihi:

по темата браво на ЦСКА,винаги съм се радвал когато някой отбор играе с желание.....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 24 Авг 2005, 19:07

Ще приема, че Слипнот отговори на провокация. От тук нататък в темата всяка дрязга на тема ЦСКА - ЛЕВСКИ ще бъде изтривана... :confused:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата