проблем с паркиране пред гараж?
Модератор: Общи модератори
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Re: проблем с паркиране пред гараж?
Първо, не мисля че го обиждам момчето, просто се шегувам с него, много ми е симпатичен и ми харесват нещата, които пише. Винаги успява да ме разсмее. Второ, може и да имам комплекси, но едва ли Вие сте човекът, който може да ги разбере от мненията ми. За Вас този форум ако трябва да е изпълнен само с градивни мнения ще трябва да се разочаровате. Може би все пак трябва да прочетете темата за "честото пикаене" от същото момче. Ще си запазя коментара за Вашите мнения за себе си и искам да Ви помоля най-учтиво да не коментирате моите, защото нямам желание да си общувам с Вас.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
лично съл сложил табела: не паркиРвай, оти Ке патиш! малиМ, трошиМ и пукам гуметА! възможно с най-разкривен текст. като някой спре- секачките и режа вентила (или вИнтила) на гумата и си хващам такси. след като пратих 4-ма при гумаджията вече ме знаят в маалата, че съм тъп и идиот и не ми спират пред гаража. но табелката седи!
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
Мордехай написа:Първо, не мисля че го обиждам момчето, просто се шегувам с него, много ми е симпатичен и ми харесват нещата, които пише. Винаги успява да ме разсмее. Второ, може и да имам комплекси, но едва ли Вие сте човекът, който може да ги разбере от мненията ми. За Вас този форум ако трябва да е изпълнен само с градивни мнения ще трябва да се разочаровате. Може би все пак трябва да прочетете темата за "честото пикаене" от същото момче. Ще си запазя коментара за Вашите мнения за себе си и искам да Ви помоля най-учтиво да не коментирате моите, защото нямам желание да си общувам с Вас.
Никъде не съм коментирала твои мнения, зададох въпрос, към конкретно твое мнение, не е нуждо да си придаваме такава важност..

Темата съм я чела.., това не променя мнението ми.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Спазвайте добрият тон, че катинара е близо... 

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Колега, имах същия проблем.
Пред съседния гараж постоянно ремонтираха някакви коли и не можех да излизам и да влизам.
Десет пъти му казвах, все ми вика - след половин час приключвам - тогава ще излезеш - беше един откачен около 60 годишен сърдит на живота и постоянно пиян.
Обадих се на 166 и ми изпратиха кварталните полицаи. Дойдоха двама полицаи пеш след около 15-ина минути.
Поговориха си с човека - от тогава проблеми никакви.
Ако искаш пробвай и ти.
Най-малкото ако после реши да ти прави мръсотии имаш доказателства кой ти прави мръсотиите, а и щом има досие мисля че няма да го умуват дълго.
Пред съседния гараж постоянно ремонтираха някакви коли и не можех да излизам и да влизам.
Десет пъти му казвах, все ми вика - след половин час приключвам - тогава ще излезеш - беше един откачен около 60 годишен сърдит на живота и постоянно пиян.
Обадих се на 166 и ми изпратиха кварталните полицаи. Дойдоха двама полицаи пеш след около 15-ина минути.
Поговориха си с човека - от тогава проблеми никакви.
Ако искаш пробвай и ти.
Най-малкото ако после реши да ти прави мръсотии имаш доказателства кой ти прави мръсотиите, а и щом има досие мисля че няма да го умуват дълго.
Touring & windsurf club
- Koko Loko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30 М20В20
Колеги, според мен има резон в мненията с това да се викне полиция. Аз лично бих те посъветвал (при все че знаеш, че е излезнал от затвора), да говориш с някой познат полицай, да се представи за твой роднина (братовчед, кум и т.н.)
правейки му забележка, че ако продължава ще има по-големи проблеми и може пък и да спре.
Желая ти искренно скорошен завършек в твоя полза

Желая ти искренно скорошен завършек в твоя полза
Трябва да чуваш колата!
Но когато слушаш жената, не значи че я чуваш :-)
Но когато слушаш жената, не значи че я чуваш :-)
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
ай стига с тоя гараж веееееее!!!!!! голема работа като ти спира пред гаража човека, нали го познаваш, нали знаеш къде живее???!!!! ако е в твоя блок къв е проблема като те е запушил звънкаш му той слиза мърда минаваш си и готово! ебаси сички тука нинджи, трепане псуване заливане с киселина полицаи милиционери да викал алооооуууууууууууу осъзнайте се бе хора! и пред моя гараж спират едни комшии и кво да се изтрепеме за некво тъпо место за паркиране ли? като нема къде да спрат хората да ги качват по балконите ли колите,а?! айде малко уважение един към друг и разбиране, по-лесно ще стават нещата. друг е въпроса ако умишлено ти пречи, наглярства, заяжда се и така нататък, но тогава спирането пред гаража ти ще е последната ти грижа и проблем между вас, не е ли тъй,а?!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
E34 написа:ай стига с тоя гараж веееееее!!!!!! голема работа като ти спира пред гаража човека, нали го познаваш, нали знаеш къде живее???!!!! ако е в твоя блок къв е проблема като те е запушил звънкаш му той слиза мърда минаваш си и готово! ебаси сички тука нинджи, трепане псуване заливане с киселина полицаи милиционери да викал алооооуууууууууууу осъзнайте се бе хора! и пред моя гараж спират едни комшии и кво да се изтрепеме за некво тъпо место за паркиране ли? като нема къде да спрат хората да ги качват по балконите ли колите,а?! айде малко уважение един към друг и разбиране, по-лесно ще стават нещата. друг е въпроса ако умишлено ти пречи, наглярства, заяжда се и така нататък, но тогава спирането пред гаража ти ще е последната ти грижа и проблем между вас, не е ли тъй,а?!
ти изби кочината брат

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
E34, като си толкова толерантен защо не си траеш?
Ако на теб ти е приятно да тичаш всеки път по съседите за да може да си изкараш колата има хора, които си ценят времето и не им е приоритет да висят пред гаража за да чакат някой заблуден лумпен.
А и гаража струва пари и се купува за удобство!
Ако на теб ти е приятно да тичаш всеки път по съседите за да може да си изкараш колата има хора, които си ценят времето и не им е приоритет да висят пред гаража за да чакат някой заблуден лумпен.
А и гаража струва пари и се купува за удобство!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
аз също имах проблеми, все ме запушваха пред блока, и понеже е един и същи комшия, 3-4 пъти го будих м-у 1 и 5 часа през нощта и се отучи да спира пред мен доста бързо.

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
E34 написа:ай стига с тоя гараж веееееее!!!!!! голема работа като ти спира пред гаража човека, нали го познаваш, нали знаеш къде живее???!!!! ако е в твоя блок къв е проблема като те е запушил звънкаш му той слиза мърда минаваш си и готово! ебаси сички тука нинджи, трепане псуване заливане с киселина полицаи милиционери да викал алооооуууууууууууу осъзнайте се бе хора! и пред моя гараж спират едни комшии и кво да се изтрепеме за некво тъпо место за паркиране ли? като нема къде да спрат хората да ги качват по балконите ли колите,а?! айде малко уважение един към друг и разбиране, по-лесно ще стават нещата. друг е въпроса ако умишлено ти пречи, наглярства, заяжда се и така нататък, но тогава спирането пред гаража ти ще е последната ти грижа и проблем между вас, не е ли тъй,а?!

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- CHUKANSKI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E53 3.0D
колега реши ли се проблема?
- jivko86
- Потребител
-
- Кара: 330xd
колега аз с такива се оправям само по един начин отварям им колите оставям им бележка с която най-учтиво ги моля да не спират там повече,и когато видят бележката в заключената им кола
повече не спират.

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
след последната караница , не е спирал пред гаража ... но до кога не се знае
за сега всичко е ок вече 1 седмица 

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Званни на паека да го дигнат един път да видим дали ще спре пак !
а пък ако спре вече става сериозно

а пък ако спре вече става сериозно