Не е БМВ, но все пак.........
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
SlipKnoT написа:Честито и от мен.. с тея 5.7литра ще правиш дригтове с 2500 оборота..
niki fire написа:Честито много добро![]()
Pontiac Trans Am, 5.7 V8 6 speed manualа това чудо със каква конюшна разполага
..не вярвам болните амариканци да са сложили повече от 250.. даже и това е много..
С риск да ви разочаровам конете са 310!

А старата кола отзад е Chevy Caprice.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
петко ти тактично избегна вапроса които и мен ме интересува,но сега вече трябва да отговаряш.
защо това ,а не бмв
защо това ,а не бмв

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
браво
покупка на място...
сега иди и се рег-ни на www.ls2.com да прогледнеш
първите неща дето трябва да направиш:
1. да си изрежеш кутията със въздушния филтър отдолу да стане ram-air (не ти тряя ws6 опция
2. maf-descreen
3. гофрираната гума пред дросела я заменяш със гладка (home depot
4. оправяш със един резистор 1-4 предавките соленоида (skip-shift)
ако имаш пари- взимаш и един кат-бек (я борла я там квото те кефи как звучи). ако имаш още пари и слагаш и едни хедъри
ако имаш още пари- смени главното предаване със 3.7 или 4.10 (но ако ще правиш още коне- не повече от 3.7)
... а ако искаш да правиш строкери, компресори и турбота- свиркай
м/у другото този двигател ще понесе 100 коня сух азот и 150 мокър... така както си е със сток буталата...
и още нещо... 310 си по документи но на дино ако колата е наред ще сложиш около 280 коня.. така че ... не са 310 на вала
честито... но темичката ще я преместя...

сега иди и се рег-ни на www.ls2.com да прогледнеш

първите неща дето трябва да направиш:
1. да си изрежеш кутията със въздушния филтър отдолу да стане ram-air (не ти тряя ws6 опция

2. maf-descreen
3. гофрираната гума пред дросела я заменяш със гладка (home depot

4. оправяш със един резистор 1-4 предавките соленоида (skip-shift)
ако имаш пари- взимаш и един кат-бек (я борла я там квото те кефи как звучи). ако имаш още пари и слагаш и едни хедъри
ако имаш още пари- смени главното предаване със 3.7 или 4.10 (но ако ще правиш още коне- не повече от 3.7)
... а ако искаш да правиш строкери, компресори и турбота- свиркай

м/у другото този двигател ще понесе 100 коня сух азот и 150 мокър... така както си е със сток буталата...

и още нещо... 310 си по документи но на дино ако колата е наред ще сложиш около 280 коня.. така че ... не са 310 на вала

честито... но темичката ще я преместя...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
B U L L I написа:петко ти тактично избегна вапроса които и мен ме интересува,но сега вече трябва да отговаряш.
защо това ,а не бмв
Главно защото винаги съм искал да карам подобна кола. По принцип Вайпъра ми е любимата ама ми е още рано за него.

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
PILOTA написа:Главно защото винаги съм искал да карам подобна кола. По принцип Вайпъра ми е любимата ама ми е още рано за него.А относно БМВ-тата, имах пари за е36 м3 ама след като покарах него и Транс Ам-а.........
Нормално да ти хареса повече.. американсата М3ка с тея 250коня (М50Б30).. е ДОСТА по куца от истинска 286/321 коня..
да. точно щях да напиша че американската е36 м3 е доста далече от европейската...
също така не забравяйте пейзажа... предимно и само магистрали- терен при който по-големите двигатели са за предпочитане. а и не знам европеец които да не е бил сериозно впечатлен от въртящия момент на голям двигател... определено разширява кръгозора
и последно- тоз транс ам вероятно е по-евтин от едно добре подържано е36 м3...
а за вайпъра- и това време ще дойде
само трябва да не те е страх да си мечтаеш...
също така не забравяйте пейзажа... предимно и само магистрали- терен при който по-големите двигатели са за предпочитане. а и не знам европеец които да не е бил сериозно впечатлен от въртящия момент на голям двигател... определено разширява кръгозора

и последно- тоз транс ам вероятно е по-евтин от едно добре подържано е36 м3...
а за вайпъра- и това време ще дойде

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
SlipKnoT написа:PILOTA написа:Главно защото винаги съм искал да карам подобна кола. По принцип Вайпъра ми е любимата ама ми е още рано за него.А относно БМВ-тата, имах пари за е36 м3 ама след като покарах него и Транс Ам-а.........
Нормално да ти хареса повече.. американсата М3ка с тея 250коня (М50Б30).. е ДОСТА по куца от истинска 286/321 коня..
Ако беше с мощноста на европейската избора ми определено щеше да е БМВ-то. Ама тази която карах беше наистина много куца. Струваше 14000$, а Транс Ам-а е 13500, така че не е цената това което ме накара да избера Понтиака. Просто върви чувствително повече.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
PILOTA написа:SlipKnoT написа:PILOTA написа:Главно защото винаги съм искал да карам подобна кола. По принцип Вайпъра ми е любимата ама ми е още рано за него.А относно БМВ-тата, имах пари за е36 м3 ама след като покарах него и Транс Ам-а.........
Ако беше с мощноста на европейската избора ми определено щеше да е БМВ-то. Ама тази която карах беше наистина много куца. Струваше 14000$, а Транс Ам-а е 13500, така че не е цената това което ме накара да избера Понтиака. Просто върви чувствително повече.
Нямаше ли някоя читава Е30 М3..

- PILOTA
-
Burn Out Master
-
SlipKnoT написа:PILOTA написа:SlipKnoT написа:PILOTA написа:Главно защото винаги съм искал да карам подобна кола. По принцип Вайпъра ми е любимата ама ми е още рано за него.А относно БМВ-тата, имах пари за е36 м3 ама след като покарах него и Транс Ам-а.........
Честно казано имаше една хубава ама си падам по повече цилиндри. Освен това не исках пак да си купувам толкова стара кола, понеже ми е писнало от майстори!![]()
Нямаше ли някоя читава Е30 М3..
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Браво Петко,поздравления и от мен
Какво ли ще си кажат твоите градски ако изфучиш покрай ГУМ-а с говедото , а ?
Георги Пенчев

Какво ли ще си кажат твоите градски ако изфучиш покрай ГУМ-а с говедото , а ?

Георги Пенчев
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
Ще стане цирк ако спре пред кариби..Penchev написа:Браво Петко,поздравления и от мен![]()
![]()
Какво ли ще си кажат твоите градски ако изфучиш покрай ГУМ-а с говедото , а ?![]()
![]()
![]()
Георги Пенчев

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3