Година затвор за пренавит километраж в Германия ..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 26 Авг 2005, 10:55

Принципно си прав,че бизнеса си е бизнес, но мисля, че е време малко да опитаме да си променим манталитета,щото бъдещето е в коректния начин на правене на бизнес.Не ги обичам никак чужденците, но скромния ми опит сочи,че са доста точни в тези отношения.

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 26 Авг 2005, 11:59

На Горубляне няма кола която да не е пренавиван километража .... 100 % съм сигурен защото познавам човек който ги прави ... Но това е реалността...Дай сега да не си говоря с него....защото бизнеса му бил еди си къв ..... всеки сам избира с какво да си изкарва хляба ...

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 26 Авг 2005, 12:14

Срамна работа няма :!:
Пък, аз какво съм виновен че разбирам от нещо, за Гошо ми дава пари за да го правя :help: :uups: ;)
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 26 Авг 2005, 12:46

Nasti написа:Пич, между пренавит километраж и крадена кола няма връзка, стига глупости...

Да, едното е кражба, другото е измама. Но общото е, че и двете фигурират в НК като престъпления.

П.С. Не се чувствай длъжен да ми отговаряш, защото поне две седмици няма да влизам и едва ли въпросът е толкова важен, че да държи вниманието ми ангажирано толкова време.
Изображение

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 26 Авг 2005, 13:47

Ми защо да не ти отговоря, даже ми е интересно...

Защо измама, според кои нормативни документи одометърът на колата е 100% верен и е сертифициран уред, който гарантира нещо - каквото и да било?

Какво е НПК? Онова нещо - защото немога да го оприлича, като каквото и да било.. според което тези, за които всички знаем че са крадци, мошеници, убиици, нарко-дилъри и т.н. се водят бизнесмени? Онова нещо което позволява на човек човек с Х на брой висящи дела да пие кафе на бул Витоша или да излиза извън страната, също така да търкаля Мерцедес за 200 000лв.? За него ли говорим, то ли трябва да всява респект у мен заради "незаконните ми" деяния? Незаконни според кой закон? За движение по пътищата.. или може би съм пропуснал че има закон регулиращ конкретни деиствия или бездеиствия при търговията със стоки втора употреба? :shock: :shock:

Нека първо тези които заслужават да получат заслужената си почивка с пълен пансион на Майор Векилски, пък аз обещавам че тогава ще спра да върша този мръсен бизнес и ще се отдам на миене и пастиране на автомобили...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от deliveryman » 26 Авг 2005, 13:50

Nasti написа:Ми защо да не ти отговоря, даже ми е интересно...

.... ще се отдам на миене и пастиране на автомобили...

ооооо,взимам те веднага за пастрирането,гладен няма да останеш :mhihi: :mhihi: :mhihi:

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:

Мнение от Терзийски » 26 Авг 2005, 14:30

deliveryman написа:
Nasti написа:Ми защо да не ти отговоря, даже ми е интересно...

.... ще се отдам на миене и пастиране на автомобили...

ооооо,взимам те веднага за пастрирането,гладен няма да останеш :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Като каза пастиране онази вечер от 12:00 до 07:00 я пастира едно приятелче ....на Бул.България на мивката....но стана супер ... това беше извън темата малко :):):)

Какво се косите всички караме коли с върнат км. така, че споко...е има малки изключения който кара нова кола :):):)

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 26 Авг 2005, 19:26

Сега трябва това и тука да го въведат и тия по Горубляне ша измрат гладни :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 26 Авг 2005, 20:03

тва възможно ли е да се случи наистина в Германия ?:)
тия от автокъщите сме ги заибали отдавна - от мойто семейство 1 стотинка няма да видят, но пък екскурзиите до Германия ще са малко по-приятни и ползотворни :) :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 27 Авг 2005, 12:36

докато има наивници да вярват че кола на 10 години може да е на 150к километражи ще се връщат ,каквито и закони да се приемат.. измама е вярно ,но хората искат да бъдат мамени ,те не искат кола на 300к ,искат на 150к ... и все някой трябва да го прави ,пък кой е той няма голямо значение .. макар че не мисля че е повод да се тупаш по гърдите Насти :mhihi:

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 27 Авг 2005, 16:39

Добре де ма и тоя закон ми е смешен просто 6е сменя километража и 6е кажа ,че стария е с4упен. Или как въобще някои ще разбере ,4е киломтража е връщан.
0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 27 Авг 2005, 22:14

Nasti написа:...
Квито и теории да си развиваш си си чиста проба мошеник за мен :evil: В крайна сметка прави каквото искаш,ама не виждам с кво се гордееш,че чак примери и сравнения даваш как си "по-малкото зло" :!: Аййй... :ranting:
One passion,one car,one life...

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар

Мнение от Терзийски » 28 Авг 2005, 0:35

Impasse написа:
Квито и теории да си развиваш си си чиста проба мошеник за мен :evil: В крайна сметка прави каквото искаш,ама не виждам с кво се гордееш,че чак примери и сравнения даваш как си "по-малкото зло" :!: Аййй... :ranting:

Е какви са тези глупости сега :?: :?: Аз не мога да разбера защо се нахвърляте на човек така ... като не ти харесва темата не пиши ...ама защо трябва да се изразяваш по този груб начин :evil: абе знам ли ... ама не го разбирам това ... С каквото иска с това ще си изкарва парите ... щом го може :!:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 28 Авг 2005, 0:40

Impasse написа:

Добре че такива като теб не ми се мешат у краката :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 28 Авг 2005, 0:53

В крайна сметка все тая... :roll:Говорех по принцип...,ама защо ли... BOBSI сега има засегнати и обидени,нали?Ама като си купите няква кошница,дето не и знаете километрите,после скачате 2 метра от земята,че боклук била :idea: Жалко е,че подобна вид дейност се приема за нормално явление :help: Кучето си лае,керванът си върви...
One passion,one car,one life...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата