Година затвор за пренавит километраж в Германия ..
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
На Горубляне няма кола която да не е пренавиван километража .... 100 % съм сигурен защото познавам човек който ги прави ... Но това е реалността...Дай сега да не си говоря с него....защото бизнеса му бил еди си къв ..... всеки сам избира с какво да си изкарва хляба ...
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Срамна работа няма
Пък, аз какво съм виновен че разбирам от нещо, за Гошо ми дава пари за да го правя

Пък, аз какво съм виновен че разбирам от нещо, за Гошо ми дава пари за да го правя

R.I.P Landikar
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Nasti написа:Пич, между пренавит километраж и крадена кола няма връзка, стига глупости...
Да, едното е кражба, другото е измама. Но общото е, че и двете фигурират в НК като престъпления.
П.С. Не се чувствай длъжен да ми отговаряш, защото поне две седмици няма да влизам и едва ли въпросът е толкова важен, че да държи вниманието ми ангажирано толкова време.

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Ми защо да не ти отговоря, даже ми е интересно...
Защо измама, според кои нормативни документи одометърът на колата е 100% верен и е сертифициран уред, който гарантира нещо - каквото и да било?
Какво е НПК? Онова нещо - защото немога да го оприлича, като каквото и да било.. според което тези, за които всички знаем че са крадци, мошеници, убиици, нарко-дилъри и т.н. се водят бизнесмени? Онова нещо което позволява на човек човек с Х на брой висящи дела да пие кафе на бул Витоша или да излиза извън страната, също така да търкаля Мерцедес за 200 000лв.? За него ли говорим, то ли трябва да всява респект у мен заради "незаконните ми" деяния? Незаконни според кой закон? За движение по пътищата.. или може би съм пропуснал че има закон регулиращ конкретни деиствия или бездеиствия при търговията със стоки втора употреба?
Нека първо тези които заслужават да получат заслужената си почивка с пълен пансион на Майор Векилски, пък аз обещавам че тогава ще спра да върша този мръсен бизнес и ще се отдам на миене и пастиране на автомобили...
Защо измама, според кои нормативни документи одометърът на колата е 100% верен и е сертифициран уред, който гарантира нещо - каквото и да било?
Какво е НПК? Онова нещо - защото немога да го оприлича, като каквото и да било.. според което тези, за които всички знаем че са крадци, мошеници, убиици, нарко-дилъри и т.н. се водят бизнесмени? Онова нещо което позволява на човек човек с Х на брой висящи дела да пие кафе на бул Витоша или да излиза извън страната, също така да търкаля Мерцедес за 200 000лв.? За него ли говорим, то ли трябва да всява респект у мен заради "незаконните ми" деяния? Незаконни според кой закон? За движение по пътищата.. или може би съм пропуснал че има закон регулиращ конкретни деиствия или бездеиствия при търговията със стоки втора употреба?

Нека първо тези които заслужават да получат заслужената си почивка с пълен пансион на Майор Векилски, пък аз обещавам че тогава ще спра да върша този мръсен бизнес и ще се отдам на миене и пастиране на автомобили...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- deliveryman
- младши ентусиаст
-
Nasti написа:Ми защо да не ти отговоря, даже ми е интересно...
.... ще се отдам на миене и пастиране на автомобили...
ооооо,взимам те веднага за пастрирането,гладен няма да останеш

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
deliveryman написа:Nasti написа:Ми защо да не ти отговоря, даже ми е интересно...
.... ще се отдам на миене и пастиране на автомобили...
ооооо,взимам те веднага за пастрирането,гладен няма да останеш![]()
![]()
Като каза пастиране онази вечер от 12:00 до 07:00 я пастира едно приятелче ....на Бул.България на мивката....но стана супер ... това беше извън темата малко

Какво се косите всички караме коли с върнат км. така, че споко...е има малки изключения който кара нова кола

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
тва възможно ли е да се случи наистина в Германия ?:)
тия от автокъщите сме ги заибали отдавна - от мойто семейство 1 стотинка няма да видят, но пък екскурзиите до Германия ще са малко по-приятни и ползотворни

тия от автокъщите сме ги заибали отдавна - от мойто семейство 1 стотинка няма да видят, но пък екскурзиите до Германия ще са малко по-приятни и ползотворни

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
докато има наивници да вярват че кола на 10 години може да е на 150к километражи ще се връщат ,каквито и закони да се приемат.. измама е вярно ,но хората искат да бъдат мамени ,те не искат кола на 300к ,искат на 150к ... и все някой трябва да го прави ,пък кой е той няма голямо значение .. макар че не мисля че е повод да се тупаш по гърдите Насти 

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Добре де ма и тоя закон ми е смешен просто 6е сменя километража и 6е кажа ,че стария е с4упен. Или как въобще някои ще разбере ,4е киломтража е връщан.
0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер
+447733066030 англ. номер
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
Impasse написа:Квито и теории да си развиваш си си чиста проба мошеник за менNasti написа:...В крайна сметка прави каквото искаш,ама не виждам с кво се гордееш,че чак примери и сравнения даваш как си "по-малкото зло"
Аййй...
Е какви са тези глупости сега

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Impasse написа:Квито и теории да си развиваш си си чиста проба мошеник за менNasti написа:...В крайна сметка прави каквото искаш,ама не виждам с кво се гордееш,че чак примери и сравнения даваш как си "по-малкото зло"
Аййй...
Добре че такива като теб не ми се мешат у краката

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
В крайна сметка все тая...
Говорех по принцип...,ама защо ли... BOBSI сега има засегнати и обидени,нали?Ама като си купите няква кошница,дето не и знаете километрите,после скачате 2 метра от земята,че боклук била
Жалко е,че подобна вид дейност се приема за нормално явление
Кучето си лае,керванът си върви...

One passion,one car,one life...
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3