BMW 330Ci - Газ или Метан ?
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
BMW 330Ci - Газ или Метан ?
Колеги искам да слагам газ или метан на 330-ката как мислите кое ще е по-добре ?
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
Re: BMW 330Ci - Газ или Метан ?
Газ.. Метана не си струва, освен ако не минаваш 50 000+ на година
- Deliriumz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 92' e36 318is
- Мечтае да кара: e46 330ci

А иначе бих сложил един газов инжекцион да несе осеща голяма разлика
глей ся ко стаа
по темата- за метан просто забрави, освен ако не минаваш по 50хил.км. на месец, не на година

по темата- за метан просто забрави, освен ако не минаваш по 50хил.км. на месец, не на година

Миии цената е еднаква
Метана е за големи кораби, пак си вървят добре. Една убита Е-класа на метан не можеш да разбереш дали на бензин или на метан върви, толкова добре е настроена... но пича си я прави сам за себе си и инсталацията е шедьовър.
ГИ че поне можеш да набуташ бутилката на резервната на мястото и няма да си губиш багажника.
Другото е, че има газ навсякъде и няма да обикаляш като луд да заредиш.
Метана е за големи кораби, пак си вървят добре. Една убита Е-класа на метан не можеш да разбереш дали на бензин или на метан върви, толкова добре е настроена... но пича си я прави сам за себе си и инсталацията е шедьовър.
ГИ че поне можеш да набуташ бутилката на резервната на мястото и няма да си губиш багажника.
Другото е, че има газ навсякъде и няма да обикаляш като луд да заредиш.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
биоетанол 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
с тия цени на метана - газ е по добре
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ще помоля всички, които са с намерението да коментират колко "зле" е слагането на алтернативно гориво на 330i да си спестят коментара. Така или иначе ще се трие...
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Абе тука някак си е прието ,че като караш на Метан Газ или квото и да е алтернативно гориво е как да кажа клошарско или долно.В другите страни го възприемат като тарикатско. Напоследак като разгледах в Mobile.de обявите доста от колите (БМВ) са с газови инжекциони дори и М-ки ,това че тук в наща позиорска страна неможе да го приемем е друго...
По темата Сложи си ГАЗ от метана мн ще ти клекне задницата и ще трябва да си сменяш често амортисиорите. Освен това газта е по разпространена като гориво и ппочети на всяка бензионстанция има. Ето ти един сайт да поразчетеш малко http://stargas-bg.com/system-injection/simgas
Другото важно нещо при газовото е за колко време ще го избиеш,защото няма смисал да си слагаш газова уредба за 1500 лв сиг и повече на 330-ската,Ако на година не минаваш 15 хиляди км-тра защото ако средния ти разход за година ти е 10 (което мн ме самнява) това са 3хиляди лева бензин. На газ разход 12 прави някаде 2250 като разликата ти е 800 лв на година т.е. за 2 години си избиваш газовата,а дали ще е караш тази кола толкова време това само ти си го знаеш
Дано съм ти помогнал..
П.С.
Преди време бях чел една статия ,че с някаква нова система към газовия инжекцион,която кара газта да преминава в течно състояние при което,подобрява гореното мощноста на автомобиал се увеличава с 5% сравнение с работата му на бензин.Но докато нефта по света не свърши и монополистите не се насочат към други горива ,ще си караме предимно на бензинец..
По темата Сложи си ГАЗ от метана мн ще ти клекне задницата и ще трябва да си сменяш често амортисиорите. Освен това газта е по разпространена като гориво и ппочети на всяка бензионстанция има. Ето ти един сайт да поразчетеш малко http://stargas-bg.com/system-injection/simgas
Другото важно нещо при газовото е за колко време ще го избиеш,защото няма смисал да си слагаш газова уредба за 1500 лв сиг и повече на 330-ската,Ако на година не минаваш 15 хиляди км-тра защото ако средния ти разход за година ти е 10 (което мн ме самнява) това са 3хиляди лева бензин. На газ разход 12 прави някаде 2250 като разликата ти е 800 лв на година т.е. за 2 години си избиваш газовата,а дали ще е караш тази кола толкова време това само ти си го знаеш

Дано съм ти помогнал..
П.С.
Преди време бях чел една статия ,че с някаква нова система към газовия инжекцион,която кара газта да преминава в течно състояние при което,подобрява гореното мощноста на автомобиал се увеличава с 5% сравнение с работата му на бензин.Но докато нефта по света не свърши и монополистите не се насочат към други горива ,ще си караме предимно на бензинец..

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Газ...
поне я има на всякъде,пък метана ....
поне я има на всякъде,пък метана ....
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
EcLipSeR написа:...П.С.
течна фаза

най-доброто решение

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Louis написа:EcLipSeR написа:...П.С.
течна фаза
най-доброто решение
Какво му е цената на това ,че никаде в сайта не пишеше имаш ли представа ?

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
мисля че е нещо от сорта на 2500лв
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

ГИ и по възможност новия с течна фаза. Аз лично такова нещо не съм виждал, но в главата ми се върти нещо от сорта на 3500 4000 лева, по спомен от някаква стара тема.
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3