Спортeн седан new Bmw 528
Модератор: Общи модератори
Re: Спортни седани по 300 коня - кои?
Демирев написа:Бг. дилъра на СААБ е напълно луд - 90 000лв. за 2.8!
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
София Ауто предлага CTS 3.6 V6 за 74 700лв. с ддс.
Това от обявата е Turbo X, колата е ХWD (4x4) и е ограничена серия от 2000 бройки, ако я намериш на тази цена нова си е жива далавера, тук струваше около 114 000 лв(и то не с всички екстри). Доколкото знам в България има 3 такива.
Като гледам немския Saab дилър 2.0 Т Аero XWD e 40 950 евра базова...а 2.8 нещо не можах да го намеря на техния
сайт:
http://www.saab.de/de/de/start#/Cars/9- ... your-saab/
Та когато са имали в наличност Turbo X ме съмнява да е бил на цената от обявата в moblie.de.

Последна промяна GRIPEN на 06 Фев 2010, 15:50, променена общо 2 пъти
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Kaкто в много случаи, Топ Гиър показват интересни неща. Не мога да съдя колегата Демирев за избора му, парите са негови, има много по-голям опит от мен и е по-възрастен човек от мен. Но мога да дам моето мнение, на страничен наблюдател, млад автомобилен фен.
-> Кадилак. Ужас и трагедия! Не мога да повярвам, че разполагаш с такава сума пари и въобще обмисляш варианта за американски автомобил! Ричърд Хамънд си го каза - "Кадилак могат да се похвалят, че средната възраст на собствениците им е паднала от 65 на 59 години". Разбирам, че сигурно и ти си улегнал мъж, но ако си толкова улегнал, защо всъщност се интересуваш от БМВ форума? Този автомобил, не стига, че е наистина грозен и ръбат (просто не мога да приема абсолютно никакъв чар в него), ами и пластмасите отвътре са още по-ужасни! Виж само в клипчето как стои на Ринга, след като даваха преди него Е39-ката - знам, че е налудничево да се качих в този "стар" модел, но е също толкова налудничево да го наричаш грозен - доста малко от моделите на БМВ могат да се категоризират като грозни, за разлика от други марки. Дизайна на BMW e непреходен, и от актуален, "гъзарски" модел, с годините моделите им се превръщат в класика, а не отживелица!
-> Сааб - консервативна марка. Обичам индивидуалистите и се радвам, че ще продължат да съществуват. Жалко, че цената на харесания от теб модел е толкова висока, явно има причина да са изпаднали в криза, твърде скъпо ценят марката си. Дизайна е интересен, сдържан - класи над кое да е американско изчадие.
Толкова за дизайна. За поведението на пътя, сигурно си запознат, че не всичко е определено от мощността. Не знам тези "300 коня" дали са ти мечта от дълго време, голямо желание или просто искаш да разполагаш със запас от мощност, за да "дърпа" колата и да ти носи удоволствие, но да не се разочароваш, ако установиш, че кола със 100 коня по-малко може би да се държи по-стабилно в завоите от тези 2 модела. В крайна сметка какво искаш? Комфорт? Динамика? Ексклузивност ?
Комфорт -> Мерцедес ; Динамика -> Митсубиши Лансер Еволюшън, Субару Импреза
И последно - едва ли някога ще разбера желанието за чисто нов автомобил - взимайки кола на 0км, ти губиш за нула време 5 цифрена сума. Това не са стъкленици на колела, за да им стане нещо - аз не бих пожертвал парите си, за сметка на някакви изминати 5000 до 30 000 километра да речем, ако ще и да съм с доста висок стандарт. Задели разликата в парите, които би дал за чисто нова кола и за кратко употребявана такава, те ще ти служат като гаранционен фонд ако излезе повреда и съм сигурен, че няма да ги похарчиш за ремонт, а иначе би ги изгубил в обезценяване.
-> Кадилак. Ужас и трагедия! Не мога да повярвам, че разполагаш с такава сума пари и въобще обмисляш варианта за американски автомобил! Ричърд Хамънд си го каза - "Кадилак могат да се похвалят, че средната възраст на собствениците им е паднала от 65 на 59 години". Разбирам, че сигурно и ти си улегнал мъж, но ако си толкова улегнал, защо всъщност се интересуваш от БМВ форума? Този автомобил, не стига, че е наистина грозен и ръбат (просто не мога да приема абсолютно никакъв чар в него), ами и пластмасите отвътре са още по-ужасни! Виж само в клипчето как стои на Ринга, след като даваха преди него Е39-ката - знам, че е налудничево да се качих в този "стар" модел, но е също толкова налудничево да го наричаш грозен - доста малко от моделите на БМВ могат да се категоризират като грозни, за разлика от други марки. Дизайна на BMW e непреходен, и от актуален, "гъзарски" модел, с годините моделите им се превръщат в класика, а не отживелица!
-> Сааб - консервативна марка. Обичам индивидуалистите и се радвам, че ще продължат да съществуват. Жалко, че цената на харесания от теб модел е толкова висока, явно има причина да са изпаднали в криза, твърде скъпо ценят марката си. Дизайна е интересен, сдържан - класи над кое да е американско изчадие.
Толкова за дизайна. За поведението на пътя, сигурно си запознат, че не всичко е определено от мощността. Не знам тези "300 коня" дали са ти мечта от дълго време, голямо желание или просто искаш да разполагаш със запас от мощност, за да "дърпа" колата и да ти носи удоволствие, но да не се разочароваш, ако установиш, че кола със 100 коня по-малко може би да се държи по-стабилно в завоите от тези 2 модела. В крайна сметка какво искаш? Комфорт? Динамика? Ексклузивност ?
И последно - едва ли някога ще разбера желанието за чисто нов автомобил - взимайки кола на 0км, ти губиш за нула време 5 цифрена сума. Това не са стъкленици на колела, за да им стане нещо - аз не бих пожертвал парите си, за сметка на някакви изминати 5000 до 30 000 километра да речем, ако ще и да съм с доста висок стандарт. Задели разликата в парите, които би дал за чисто нова кола и за кратко употребявана такава, те ще ти служат като гаранционен фонд ако излезе повреда и съм сигурен, че няма да ги похарчиш за ремонт, а иначе би ги изгубил в обезценяване.
BMW only!
Демирев написа:София Ауто предлага CTS 3.6 V6 за 74 700лв. с ддс.
Между другото не знам дали са си сменили цените но на сайта на "София ауто" най-евтиния CTS 3.6 V6 е 101 550 лв. без допълнително оборудване :
http://www.sofiaauto.bg/brands/northame ... ull&id=847
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
AMD - Мерси за мнението.
Търся всичко събрано максимално възможно на едно място. Лукс, комфортна возия, комфортно вътрешно пространство за 4-ма възрастни/4 врати и достатъчна мощ на сдържана цена/40 000евро.
Не съм улегнал, нито пък тийнейджър. Някъде в средата. Нормален/а може би и ненормален
30 годишен проф.шофьор шофирал какви ли не гробници и вдигнал ръце от тях. 
Влизам тук защото има достатъчно модели от Мюнхен, които са ми на сърце и няколко, които са ми отвратителни.
Чак толкова спортни, като Импреза WRX и Лансър Evo не търся.
CTS действително е малко грозноватичък, а отзад трагедия.
Иначе предлага всичко включено в цената, което търся, за 40 000 евро.
Навигация с 40гб. хард. Пълен кожен салон, ESP, адаптивен bi xenon.

Търся всичко събрано максимално възможно на едно място. Лукс, комфортна возия, комфортно вътрешно пространство за 4-ма възрастни/4 врати и достатъчна мощ на сдържана цена/40 000евро.
Не съм улегнал, нито пък тийнейджър. Някъде в средата. Нормален/а може би и ненормален

Влизам тук защото има достатъчно модели от Мюнхен, които са ми на сърце и няколко, които са ми отвратителни.
Чак толкова спортни, като Импреза WRX и Лансър Evo не търся.

CTS действително е малко грозноватичък, а отзад трагедия.
Иначе предлага всичко включено в цената, което търся, за 40 000 евро.
Навигация с 40гб. хард. Пълен кожен салон, ESP, адаптивен bi xenon.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
amd написа:Kaкто в много случаи, Топ Гиър показват интересни неща. Не мога да съдя колегата Демирев за избора му, парите са негови, има много по-голям опит от мен и е по-възрастен човек от мен. Но мога да дам моето мнение, на страничен наблюдател, млад автомобилен фен.
Както в много случай Топ Гиър са си шоу и мнението им много пъти цели забавление на зрителя и няма никаква практическа стойност. Виж последното им ревю за Х6(не че някой от нещата не са верни) Това дето казал Ричард Хамънд вобще не трябва да е критерий за човек. Той има един куп шоута от сорта на ще плува ли портокал или монитор във вода.
Всеки човек си има мнение, но поне обоснови защо смяташ Кадилака за ужас и трагедия. Както на тебе ти се струва Кадилака грозен така и на колегата му се струва е39. Да кадилака наистина е ръбат и на картинка грозен ,но на живо изглежда различно и пластмасите не са му толкова зле, качвал съм се в такъв. проблема според мен е,че ако колегата е едър може да му се стори тясен- с размрите на ц-класа е горе долу. Незнам за клипчето как стои на ринга в сравнение с е39 обаче мощната му V версия e с 10 сек по бърза от М6цата на ринга.
Твърдението ,че сааба е по добър от което и да е американско изчадие е просто.... Първо ,че сааба е донякъде американси, второ ,че да наистина масово американските коли са зле, но напоследък особено от ГМ излизат доста добри модели, на страхотни цени.
Струва ми се ,че прекалено много се водиш от стереотипи. Мерцедес - комфорт, Субаро Импреза - динамика. Както субато и митсубиши имат по комфортни модели, така и мерцедес имат по динамични.
И последно съм съгласен ,че абсолютно чисто нов модел не си заслужава, с някой на година ще се спести прилична сума в същото време ще е с гаранция още.
Така, че моят глас е за Кадилака. Но опитай да потърсиш такъв в Германия с гаранция. София ауто са ми правили много добро впечатление с отношение към клиента и склонност за отстъпки в цената, но ми се струва, че цените им са малко завишени в сравнение с другите европейски дилъри на американски коли да не говорим за цените в САЩ.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
Демирев написа:chenchev написа:що не си вземеш една М5 е39?
'щото Е39 е прекалено старо и грозно!
Няма да купя кола на 250 000км.
Ще пратя едно мейлче до Варна карс да кажат, кога ще пристигне новата петица в шоурума им във Варна.
В Пловдив идват в края на февруари... сигурно и във Варна ще е така...
- Демирев
- ентусиаст
-
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
Някоя Алфа 159 3.2 дето са 4х4? Мисля,че към 260 коня бяха...
Шкодите СуперБ бяха 3.6 4х4..?
Опел Инсигниа 2.8турбо?
Краислер 300ц Хеми 5.7
Ауди S8
Тези ми се вътрят в главата
Шкодите СуперБ бяха 3.6 4х4..?
Опел Инсигниа 2.8турбо?
Краислер 300ц Хеми 5.7

Ауди S8

Тези ми се вътрят в главата

- Демирев
- ентусиаст
-
Айде по-сериозно. Не ми трябват тези бараки.
Ново S8 е три пъти по 40 000евро.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Демирев написа:Айде по-сериозно. Не ми трябват тези бараки.
колега хвърли един поглед на този американец
http://www.lincoln.com/mks/home.asp ... с този двигател The 3.5L EcoBoost™ V6 engine boasts 355 horsepower and 350 lb.-ft. of torque.**

П.П. незнам кви пари е .. неможах да намеря оферта в бг

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Че той си е сериозен човека- искаш седан до 39к €, дава ти варианти... Е, Аудито отпада...
Алфата не и намерих цена...
Шкодилака е 68000лв. с най-високото оборудване. Ако имат на склад бройка цената ще е надолу- имат сериозни отстъпки сега...
Инсигнията 2,8Т е 71000лв., ОРС версията с 325коня и 4х4 задвижване е 78 бона и си е добра оферта...
Хеми-то е 41000 €
То голяма разлика м/у Сааб и Инсигния няма- все ГМ модели... Между Кадилака и Крайслера също- тея пък все щатски... Само Алфата и Шкодилака са различни- ама аз поне никога не бих изтърсил 68 бона за Шкода...
ПС:
Ето снимката:

Шкодилака е 68000лв. с най-високото оборудване. Ако имат на склад бройка цената ще е надолу- имат сериозни отстъпки сега...
Инсигнията 2,8Т е 71000лв., ОРС версията с 325коня и 4х4 задвижване е 78 бона и си е добра оферта...
Хеми-то е 41000 €
То голяма разлика м/у Сааб и Инсигния няма- все ГМ модели... Между Кадилака и Крайслера също- тея пък все щатски... Само Алфата и Шкодилака са различни- ама аз поне никога не бих изтърсил 68 бона за Шкода...
ПС:
Ето снимката:

Последна промяна ms на 06 Фев 2010, 19:05, променена общо 1 път
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
ms написа:Че той си е сериозен човека- искаш седан до 39к €, дава ти варианти... Е, Аудито отпада...
Алфата е около 26к евра в Германия

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
8 цилиндровия Мустанг е колата която аз бих избрал- красив ,8 цилиндров и със задно ,а в момента има нечовешки оферти на коли внесени от щатите на по 1-2 години .. можеш да си го вземеш и нов разбира се ако парите не са проблем