За снега..сученето..и шестаците :mhihi:

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: За снега..сученето..и шестаците :mhihi:

Мнение от vicho » 08 Фев 2010, 1:11

uCnaHeTcA написа:Снощи в Русе беше доста интересно :mhihi: От към 23ч. до към 05ч. яко дрифт :mhihi: Шест часа се спуках да се суча :mhihi: :twisted: :twisted: :twisted: Ама днес ме е страх чак да я вадя, че ми се струва, че няма да мога да изляза от тия преспи :mhihi: Тука е нещо страшно... Има коли на паркинга, на които им се вижда само около 2-5см. от боята... Всичко друго е бялоооо :mhihi:

до сега ринах снега - 10см пресен, пресен и тракшъна е перфектен, отдолу лед - НЯМА и не е страшно дори на 4та :shock: :mhihi: :driving:
ЕВАЛА на СНЕГОПОЧИСТВАЩИТЕ фирми :wave: :kuku: :yes: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

максимално съм изкефен :smoke:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 08 Фев 2010, 1:21

vicho написа:до сега ринах снега - 10см пресен, пресен и тракшъна е перфектен, отдолу лед - НЯМА и не е страшно дори на 4та :shock: :mhihi: :driving:
ЕВАЛА на СНЕГОПОЧИСТВАЩИТЕ фирми :wave: :kuku: :yes: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

максимално съм изкефен :smoke:

+1

и почти без движение .. можех да се поупражнявам ... че съм още пресен в тая дисциплина :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 08 Фев 2010, 1:24

Бе ще ме накарате пак да излизам посред нощите да им върша работата на снегорините :mhihi:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolfen » 08 Фев 2010, 1:25

uCnaHeTcA написа:Бе ще ме накарате пак да излизам посред нощите да им върша работата на снегорините :mhihi:

Какво чакаш?! Сега му в времето! :mhihi: И на мен не ми се прибираше, но утре рано съм на работа :(

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: бавно 32?и цупе
Мечтае да кара: е92 м3 цупе

Мнение от BlacK-EviL » 08 Фев 2010, 1:27

uCnaHeTcA написа:Бе ще ме накарате пак да излизам посред нощите да им върша работата на снегорините :mhihi:

Вчера малко ли я извършва .. свърши повече работа от всички снегорини взети заедно :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 08 Фев 2010, 1:35

BlacK-EviL написа:

Вчера малко ли я извършва .. свърши повече работа от всички снегорини взети заедно :mhihi: :mhihi:

Ечи малко беше, пак ми се кара :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mhihi: Проблема е само да изляза от паркомястото :mhihi: :mhihi: :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Мнение от Изрода » 08 Фев 2010, 4:25

Хаххаха еи сега се прибрах :mhihi:
Малиииииииииии изринах целия квартал,нема такъв кеф - 7-8 сантиметра пресен сняг,няма лед, девствени улици - ПЕРФЕКТНО Е :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сега за първи път си пробвах ASC+T - то,останах учуден но върши доста работа.Ако си некадърен и малуумен с него почти няма шанс да се пребиеш :mhihi:

Изображение
:mhihi:
Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06

Мнение от Нено Б. » 08 Фев 2010, 5:17

Умната с шестаците и сученето :yes:
Моят спи под 10 санта сняг,щото докато чистих сняг (на село съм) издрънчах 2 л домашно вино да се сгрявам. Таа песен знаете ли я-
"...Ръчна,крачна-не признавам...мачкам,газ и продължавам..." Май се накопах :clap:
rwd фен

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 08 Фев 2010, 6:38

И аз таман се прибирам, тъй като по-горе ме навиха да изляза :mhihi: Резултата е... от 01ч. до 03ч. чистене, ринене, мъчене да изляза от паркомястото... :mhihi: Как да е, с малко помощ от 2 минаващи момчета, излязох, за което съм им много благодарен :bowdown: .... Кво да видя... Отдолу под снега, който ринах, около 5-6см. лед :shock: фЪйдЪ... Как да е... Излязох аз, по улиците хем дебел сняг, хем навято, хем лед... Не става за абсолютно нищо :evil: :ranting: Направих една обиколка из града, търсейки разринато ОМВ :mhihi: и накрая успях да намеря.... :mhihi: Заредих и отпраших към вкъщи, пробвайки пак на метли, ма нещо не се получаваше добре, щото настилката се мени ту на сняг, ту на лед, ту на сняг и се отказах... Прибирам се за към 03:20 и кво да стане :mhihi: Не моА си вляза у паркомястото :mhihi: Влизам, ама половината задница стърчи на пътя (Има място да мине само 1 кола :mhihi: ) Айде ей ся до 05:30 съм ринал и съм се мъчил да я наглася :mhihi: И резултата беше.... Де що имаше от тоя 5-6 сантиметров лед под снега.... ВЕЧЕ ГО НЯМА :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mhihi: :mhihi: Вече Ше ме викат "Ледоразбивача" по испански :mhihi: :mhihi: :mhihi: С едно мъндзарко фарашче, голям зор видях, но целта е постигната, че и сутринта имам ходене до Еконт да пратя едно радардетекторче на един наш колега, та съм спокоен, че ще мога да изляза вече :mhihi: (Ако чете - утре го пращам, колега :yes: ) И така... Тук в Русенско е Ад... Я мине някой багер, тва-онова, я не... Докато снощи (т.е. вече оня ден) се скъсаха да чистят, ма гледам днес в Русенските новини, че повечето машини за чистене, били без технически прегледи, та явно са ги спряли от движение :mhihi: :kuku: И*аси фитнеса дет направих... Не моА мръдна :mhihi: :mhihi: :mhihi: :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolfen » 08 Фев 2010, 8:59

Направил си си веселото :) Тук в София поне нямаше лед и беше уникално ! :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 08 Фев 2010, 9:36

aве де са ви "Снегорините" от 2 часа и 40 мин. рина пътеките в дома и немога да смогна
по метър и полувина сняг :kuku: :shock:
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 08 Фев 2010, 11:04

При нас има над 40 см. сняг, продължава да вали слабо, улиците са почистени, но спирането отстрани е почти невъзможно заради натрупания от снегорините сняг. Сутринта имаше доста закъсали коли, бусове, картинка мила родна. По паркингите е ужас, пада голямо ринене, не е почистено, снега на места е над половин метър. Разкарах дечурлигата по съответните заведения и набърже с един комшия направихме фитнеса по почистването на входа пред блока. Зарязах колата в гаража и отидох на работа пеша, на 5 мин. ми е. Чувах по Дарик сутринта в колата как софиянци се жалваха за непочистени улици.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 08 Фев 2010, 11:17

Аз пък не изкарвах 6така (Аудито) а взех колата на бащата - Опел СамолеД 1,2 седан 87ми набор , само че обут със 13х155 такива Изображение - сложих две торби цимент , пред предна дясна седалка и за първи път тази кола ме изкефи . 15-20 см сняг , отдолу лед - няма проблеми , яко газ,тук-таме ръчна и ухилен до зъбите :twisted: :twisted: :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 08 Фев 2010, 11:33

И аз обмислям вариант да хвърля някъде към 100 кила пясък(чували) в багажника, ама то сигурно сега и пясъка е затрупан....
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 08 Фев 2010, 11:44

До сега с такъв кеф и желание не бях карал до офися! :mrgreen:
Малко закъснях де, ама то от времето .. :mhihi: :driving:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

ПредишнаСледваща