Ужас !
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Re: Ужас !
don_mimo написа:аз ти говоря че в Русе 50см е снега, а преспите и до 1-1,5м стигат ...
както казах вместо да се оплаквате пийте по една греяна ракия и с лопатите навъндрифтърско време е ...
прав е човека, за 20 см сняг оревахте цялата държава. Който имал зор да е тръгнал с 30-40 мин по-рано за работа. И аз пътувах до офиса за 1ч вместо за 15 мин ама не рева като вдовица за ***.
ПС: и си чистете и таваните колеги не само по 1 дупка отпред

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
чак пък много сняг

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
вий на туй ако викате много сняг

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Явор написа:чак пък много сняг![]()
горката М3-ка...как можа да я оставиш така...

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
В Горна се ядва...тук таме някой монстър трък закъсал по перфектните улици.
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
Абе незнам кой кво реве обаче , в Русе положението е много усложнено не от друго ами от безразсъдните шофьори дето си изцопаха каруците по главните улици и сега кьорав снегорин неможе да мине отникъде и никой не се сеща да иде и да си махне возилото.Инъче само хленчат че било непочистено.Цяла нощ съм драпал с снегорина по улиците , ама сега се сърдете на себе си ако не сме почистили някъде щото ваще морги пречат. Греблото ми е 3,50 , аз как аджеба трябва да се провра между 2 трабанта ,3 аудита и 1 жигули , паркирани шахматно ???
Айде грабвайте лопатите и си поразчистете малко местенце за колите и ги разкарайте от пътя , че тази нощ правим последна офанзива ако нищо не се получи , на следващия снеговалеж ще одите пеш , ако трябва и до София

Айде грабвайте лопатите и си поразчистете малко местенце за колите и ги разкарайте от пътя , че тази нощ правим последна офанзива ако нищо не се получи , на следващия снеговалеж ще одите пеш , ако трябва и до София

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ми безразсъдните шофьори са паркирали на улицата щото 20 години вече безразсъдните крадци на власт не направиха един обществен безплатен паркинг. Къде да спре човека в другия квартал ли?
Прав си, че не е редно да се спира като арабин в пустиня нито зимата, нито лятото ама като няма паркинги ..
Прав си, че не е редно да се спира като арабин в пустиня нито зимата, нито лятото ама като няма паркинги ..
аз пък при последната снежна буря видях ето това на магистралата...
и 40 км се влачих след него с 40км/ч защото беше препречило цялата магистрала и отзад на страничното рало имаше един огромен надпис обърнат да се чете от тези зад него "do not overtake- i will run you off the road".... та и не му се и пробвах изобщо...
и 40 км се влачих след него с 40км/ч защото беше препречило цялата магистрала и отзад на страничното рало имаше един огромен надпис обърнат да се чете от тези зад него "do not overtake- i will run you off the road".... та и не му се и пробвах изобщо...

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
alx написа:......
Това ние тук собственоавтомобилно го правим

Si non confectus, non reficiat.
- BlacK-EviL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бавно 32?и цупе
- Мечтае да кара: е92 м3 цупе
svilgg написа:Абе незнам кой кво реве обаче , в Русе положението е много усложнено не от друго ами от безразсъдните шофьори дето си изцопаха каруците по главните улици и сега кьорав снегорин неможе да мине отникъде и никой не се сеща да иде и да си махне возилото.Инъче само хленчат че било непочистено.Цяла нощ съм драпал с снегорина по улиците , ама сега се сърдете на себе си ако не сме почистили някъде щото ваще морги пречат. Греблото ми е 3,50 , аз как аджеба трябва да се провра между 2 трабанта ,3 аудита и 1 жигули , паркирани шахматно ???![]()
![]()
![]()
![]()
Айде грабвайте лопатите и си поразчистете малко местенце за колите и ги разкарайте от пътя , че тази нощ правим последна офанзива ако нищо не се получи , на следващия снеговалеж ще одите пеш , ако трябва и до София![]()
![]()
Каде да ги качим колите по дърветата ли ?!?
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Ибах тва мрънкане беее,друга работа немате ли си,аз проблеми нямах никакви,сняг до фаровете и кво от това,мобежи щото имам гуми,който няма да не излиза с колата и после да не мрънка,неска спирах 4 пъти заради закъсали и познайте сичките бяха със сликове
Сутринта в 8 като минах Евлоги Георгиев беше чистен,Драган Цанков също,Яворов също,Цариградко също,това,че имаше 5 сантиметра сняг не означава,че не е чистено просто цяла нощ валя на парцали.
А за тротоарите
шегувате се нали,кой да ги чисти полудяхте ли,те едвам смогват с подлезите
Като искате да са чисти тротоарите хващайте лопатите и почвайте да почиствате поне пред вашия блок както аз направих днес преди да си разрова колата

Сутринта в 8 като минах Евлоги Георгиев беше чистен,Драган Цанков също,Яворов също,Цариградко също,това,че имаше 5 сантиметра сняг не означава,че не е чистено просто цяла нощ валя на парцали.
А за тротоарите

Като искате да са чисти тротоарите хващайте лопатите и почвайте да почиствате поне пред вашия блок както аз направих днес преди да си разрова колата

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- svilgg
- ентусиаст
-
BlacK-EviL написа:svilgg написа:Абе незнам кой кво реве обаче , в Русе положението е много усложнено не от друго ами от безразсъдните шофьори дето си изцопаха каруците по главните улици и сега кьорав снегорин неможе да мине отникъде и никой не се сеща да иде и да си махне возилото.Инъче само хленчат че било непочистено.Цяла нощ съм драпал с снегорина по улиците , ама сега се сърдете на себе си ако не сме почистили някъде щото ваще морги пречат. Греблото ми е 3,50 , аз как аджеба трябва да се провра между 2 трабанта ,3 аудита и 1 жигули , паркирани шахматно ???![]()
![]()
![]()
![]()
Айде грабвайте лопатите и си поразчистете малко местенце за колите и ги разкарайте от пътя , че тази нощ правим последна офанзива ако нищо не се получи , на следващия снеговалеж ще одите пеш , ако трябва и до София![]()
![]()
еми вие там по борисова можехте да грабнете по едно гребълце и да си направите паркоместенце , а не да се цопнете върху платното , не говоря за тебе лично , ама там твоите комшии масово така
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
svilgg написа:BlacK-EviL написа:svilgg написа:Абе незнам кой кво реве обаче , в Русе положението е много усложнено не от друго ами от безразсъдните шофьори дето си изцопаха каруците по главните улици и сега кьорав снегорин неможе да мине отникъде и никой не се сеща да иде и да си махне возилото.Инъче само хленчат че било непочистено.Цяла нощ съм драпал с снегорина по улиците , ама сега се сърдете на себе си ако не сме почистили някъде щото ваще морги пречат. Греблото ми е 3,50 , аз как аджеба трябва да се провра между 2 трабанта ,3 аудита и 1 жигули , паркирани шахматно ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еми вие там по борисова можехте да грабнете по едно гребълце и да си направите паркоместенце , а не да се цопнете върху платното , не говоря за тебе лично , ама там твоите комшии масово така
Ми като няма къде да си спра колата къде да я тикна? Аз само да успея да я махна от паркинга до май месец няма да я върна,а ще спи по тротоарите до Възраждане

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- BlacK-EviL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бавно 32?и цупе
- Мечтае да кара: е92 м3 цупе
RSxRacer написа:svilgg написа:BlacK-EviL написа:svilgg написа:Абе незнам кой кво реве обаче , в Русе положението е много усложнено не от друго ами от безразсъдните шофьори дето си изцопаха каруците по главните улици и сега кьорав снегорин неможе да мине отникъде и никой не се сеща да иде и да си махне возилото.Инъче само хленчат че било непочистено.Цяла нощ съм драпал с снегорина по улиците , ама сега се сърдете на себе си ако не сме почистили някъде щото ваще морги пречат. Греблото ми е 3,50 , аз как аджеба трябва да се провра между 2 трабанта ,3 аудита и 1 жигули , паркирани шахматно ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми като няма къде да си спра колата къде да я тикна? Аз само да успея да я махна от паркинга до май месец няма да я върна,а ще спи по тротоарите до Възраждане
Днес беше голяма офанзива на паркинга зад блока. Бате Ремус мина сутринта с джипа в девстения сняг и хората си повярваха че и те ще успеят .

една е36ца излиза около 1 час с помощ на около 5-6 комший от блока. Последваха и още поне 5-6 опита на други коли но мисля само 1-2 успяха да излязат

Така като гледам всеки който е успял да го напусне паркинга в момента е паркирал по Мидия Енос.
Що се отнася до мен аз немога да изляза до на лято от пряспата в която съм

- svilgg
- ентусиаст
-
62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5