Моторите във форума....?
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- BuLdwAiZeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 93 BMW 325 TD
- Мечтае да кара: BMW E30 ///M3
Re: Моторите във форума....?
Benelli Velvet 150
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
оп и аз съм тука, APRILIA 125 - лето 2009-то
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
b.bonev написа:оп и аз съм тука, APRILIA 125 - лето 2009-то
RX ли е априлията ?
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
georgymk написа:spower написа:http://spower.snimka.bg/hobby/apilia-rx.349018.17196569
http://spower.snimka.bg/hobby/apilia-rx.349018.17196563
ето го и моя мотор, поиграх си до тоиа момент боядисах му гардовете,капаците на двигателя, сложих и тези лепенки отстрани на капаците около резервоара, но нещо задните кори не ми се вързват с тия лепенки, че се чудя какво да му сложа дайте някоя свежа идея
като изкл. това "95" и оня клоун ли къв е там....мен ми харесва
ами там си поиграх на фотошопа да видя как ще е ама не ми хареса това с цифрите сега мисля едни лилави лепенки на алпинстарс да сложа, че да се върже с цвета на мотора ..
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Аз обикалям по чукарите с Хонда Доминатор 650
като изключим няколкото кила в повече съм много доволен от моторетката - катери се навсякъде и не създава проблеми.
като изключим няколкото кила в повече съм много доволен от моторетката - катери се навсякъде и не създава проблеми.

- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Едно време като малко пишлеме карах еи тва ЧЗ 350 кубика ,12 Волтово. Ма като стана време да изкарвам книжка ,го продадох та с тея кинти карах курсовете
,а много си го обичах и много си го бях правил
Сега ми се мота едно балканче из мазето (двигателчето ми е в гардероба зад дрехите - в наилон увито чисто ново след ремонт+ жокери
) и се чуда каога ше го боядиша и сглоба ,да си го закарм на село да го пакетирам и да го разпечата след 30 години
Ето малко снимков материал - пълна промяна

Това е моита стая - 7 ми етаж панелка
След ремонта на двигателя - го запаллих без ауспуси,че не беха готови още
Задавих го и запали много трудно,но понеже се беше напълнил с бензин - като запали се изреза до дупка и след 1 минута половината вход ми беше на етажа - а аз излизам малко пишлеме и гледам наивно и обяснявам че незнам нищо по въпроса

Скоро ще взимам и аз некоя машина да се воза че ми писна с тея задръствания ,ма да ме пусне малко кризата

Сега ми се мота едно балканче из мазето (двигателчето ми е в гардероба зад дрехите - в наилон увито чисто ново след ремонт+ жокери

Ето малко снимков материал - пълна промяна

Това е моита стая - 7 ми етаж панелка

След ремонта на двигателя - го запаллих без ауспуси,че не беха готови още

Задавих го и запали много трудно,но понеже се беше напълнил с бензин - като запали се изреза до дупка и след 1 минута половината вход ми беше на етажа - а аз излизам малко пишлеме и гледам наивно и обяснявам че незнам нищо по въпроса

Скоро ще взимам и аз некоя машина да се воза че ми писна с тея задръствания ,ма да ме пусне малко кризата

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3