Ужас !
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: Ужас !
svilgg написа:Мир да има , аз ще ви почистя
ул.Приста 1,като си долу цъкни да смъкна джеймисона

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
RSxRacer написа:svilgg написа:Мир да има , аз ще ви почистя
грабвам лопатата и идвам .ама поне компания ше ми прайш ли ?

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
svilgg написа:RSxRacer написа:svilgg написа:Мир да има , аз ще ви почистя
грабвам лопатата и идвам .ама поне компания ше ми прайш ли ?
че как иначе бре...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- nabora
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1987 e30
Нашият паркинг с лопатките се поразрина. Колите излизат и после си паркират на същото място. Предполагам ако всички с коли слязат и поработят с лопатите ще може да се използва и паркинга
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Как е в Русе бе колеги, тука на запад се постопи 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Добре бе колеги не мога да разбера защо всеки сняг трябва да става медийно събитие? Първо целия форум реве че иска сняг за да пързаля, после реват че не било почистено... усещате ли се на къде бия? С едни зимни гуми и по лекичко на газта няма да имате некакви проблеми. Вчера от 6 часа бях зад волана и трябва да ви кажа че е34-ката ми е автомат без блокажи и с не кой знае колко хубави зимни гуми, обаче където и да бях просто нямах проблеми. Затова малко акъл трябва и лекичко. Това е, стига сте се оплаквали!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
P1tbuL написа:Добре бе колеги не мога да разбера защо всеки сняг трябва да става медийно събитие? Първо целия форум реве че иска сняг за да пързаля, после реват че не било почистено... усещате ли се на къде бия? С едни зимни гуми и по лекичко на газта няма да имате некакви проблеми. Вчера от 6 часа бях зад волана и трябва да ви кажа че е34-ката ми е автомат без блокажи и с не кой знае колко хубави зимни гуми, обаче където и да бях просто нямах проблеми. Затова малко акъл трябва и лекичко. Това е, стига сте се оплаквали!
Всъщност си прав,аз си преобух колата с нови зимни гуми още някъде декември или януари месец и чакам тоя момент от тогава,супер е,лекичко даваш газ,не се нервиш и момента в който излезеш от вас от паркинга без никакви грижи,караш си из града и си паркираш тук там е супер,просто е доста забавно,радвайте се на снега и по-внимателно с колата и нервите

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Е.Димитров написа:P1tbuL написа:Добре бе колеги не мога да разбера защо всеки сняг трябва да става медийно събитие? Първо целия форум реве че иска сняг за да пързаля, после реват че не било почистено... усещате ли се на къде бия? С едни зимни гуми и по лекичко на газта няма да имате некакви проблеми. Вчера от 6 часа бях зад волана и трябва да ви кажа че е34-ката ми е автомат без блокажи и с не кой знае колко хубави зимни гуми, обаче където и да бях просто нямах проблеми. Затова малко акъл трябва и лекичко. Това е, стига сте се оплаквали!
Всъщност си прав,аз си преобух колата с нови зимни гуми още някъде декември или януари месец и чакам тоя момент от тогава,супер е,лекичко даваш газ,не се нервиш и момента в който излезеш от вас от паркинга без никакви грижи,караш си из града и си паркираш тук там е супер,просто е доста забавно,радвайте се на снега и по-внимателно с колата и нервите
Именно бе колега

- BlacK-EviL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бавно 32?и цупе
- Мечтае да кара: е92 м3 цупе
P1tbuL написа:Е.Димитров написа:P1tbuL написа:Добре бе колеги не мога да разбера защо всеки сняг трябва да става медийно събитие? Първо целия форум реве че иска сняг за да пързаля, после реват че не било почистено... усещате ли се на къде бия? С едни зимни гуми и по лекичко на газта няма да имате некакви проблеми. Вчера от 6 часа бях зад волана и трябва да ви кажа че е34-ката ми е автомат без блокажи и с не кой знае колко хубави зимни гуми, обаче където и да бях просто нямах проблеми. Затова малко акъл трябва и лекичко. Това е, стига сте се оплаквали!
Именно бе колегаНе мога да разбера защо всички се нервят като карат на сняг, а мен това ме успокоява...
Много си обичам снега , но никак не обичам тъпите снегорини дето ми наринаха отстрани камара на нивото на тавана и ширина 1.50м която днес 4 часа разбивах

- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
http://www.youtube.com/watch?v=2zkW8BWU ... re=related Момчета ние тук в Добричко нямаме проблеми
Има 80-90 см сняг ама
.

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
BlacK-EviL написа:Много си обичам снега , но никак не обичам тъпите снегорини дето ми наринаха отстрани камара на нивото на тавана и ширина 1.50м която днес 4 часа разбивах![]()
Е ако искаш специално заради теб да минат хората с фадрома и да натоварят снега в камиони и да се извози извън града , че инъче ще се скършиш ако грабнеш една лопата и си поразчистиш малко.
И само от хорски срам трябва да го направиш , без някой да те подканва.Все пак снегорина е техника и не очаквай какви да е чудеса от него.Без "ръчичка" няма да мине.
Мене не ме бърка да порина малко , но най ме е яд някой после като ми заеме мястото...ама и за това си има лек

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
svilgg написа:BlacK-EviL написа:Е ако искаш специално заради теб да минат хората с фадрома и да натоварят снега в камиони и да се извози извън града
Ами по принцип точно така се прави. Сега е валяло ден или два, а ако вали седмица кво прайм, планини с височината на блоковете?
Ами не знам къде как се прави, но аз съм в Хелзинки от известно време и никога не съм виждал да изнасят сняг с камиони. Стоят си купчините и са сигурно 2метра високи в момента и докато не се стопли да се разтопят ще си стоят, дори и ще растат по-големи.
Не че нещо, ма не виждам как очаквате от снегопочистващите фирми да ви чистят и паркингите, все пак не са част от пътната мрежа, нали така... А и при положение, че едва ли някой си плаща паркоместо в общината от оплакващите се не разбирам как изобщо има претенции кво се случва там ...
Но ... типично за балканите
Не че нещо, ма не виждам как очаквате от снегопочистващите фирми да ви чистят и паркингите, все пак не са част от пътната мрежа, нали така... А и при положение, че едва ли някой си плаща паркоместо в общината от оплакващите се не разбирам как изобщо има претенции кво се случва там ...
Но ... типично за балканите

In Ban We Trust!
У Хелзинки мое и да не изнасят, ма от Севлиево си изнасят. Цял ден гледам един камион как изсипва до обекта камари сняг.
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5