Молба
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- bajo85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Колело Drag
- Мечтае да кара: Е36 M3 turbo
Молба
Здравейте,
Имам нужда от малко помощ. Тя е свързана с технически оглед на БМВ модел Е36 с цел покупка.
Тъй като нямам кой знае какви познания за сега в областта двигатели с вътрешно горене и прочие, моля ако има желащи да ме придружат (в района на град Пловдив) да ми пишат лично съобщение. При активно участие в сделката и позитивни отзиви (смъква не цена, поради технически или други причини, основателни причини за отказ на покупката ...) ще има почерпка или символична сума.
Извинявам се за този тип тема без техническа насоченост но не знам къде другаде да си пусна молбата.
Благодаря предварително на отзовалите се.
Поздрави
Имам нужда от малко помощ. Тя е свързана с технически оглед на БМВ модел Е36 с цел покупка.
Тъй като нямам кой знае какви познания за сега в областта двигатели с вътрешно горене и прочие, моля ако има желащи да ме придружат (в района на град Пловдив) да ми пишат лично съобщение. При активно участие в сделката и позитивни отзиви (смъква не цена, поради технически или други причини, основателни причини за отказ на покупката ...) ще има почерпка или символична сума.
Извинявам се за този тип тема без техническа насоченост но не знам къде другаде да си пусна молбата.
Благодаря предварително на отзовалите се.
Поздрави
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: Молба
Дано ти помогне някой който наистина разбира от БМВ,да попаднеш на хубава кола и да и се наслаждаваш...Успех
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
4 мнения
• Страница 1 от 1