Каруците по пътищата на родината -за ; против

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Re: Каруците по пътищата на родината -за ; против

Мнение от dokie » 25 Сеп 2009, 0:08

В градовете - категорично Против!!! Да не говорим за минирането на пътищата с естествени продукти, освен опасността на пътя и напрежението у другите участници в движението.
На село или по-точно между селата пак си е доста опасно - необозначена, а дори и обозначена каруца нощем на хубав завой = dead end . Със или без светлоотразители нощем нямат място на пътя... денем обаче по селата - няма как - основен компонент... и все пак има и село има и село...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 25 Сеп 2009, 4:22

не вярвям накои да иска каруци и особено циганските ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 25 Сеп 2009, 9:20

колеги, не мислите ли, че каруцарите ще са още по-голяма заплаха ако са зад волана (нещо като бакшишите и голфаджиите)
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 25 Сеп 2009, 9:29

^ В голяма заблуда си. Явно всички визирате циганските каруци в градовете. Има и каруци по селата. Карат се от най-нормални бели хора (аз имам 2ма дядовци с каруци в селата си) . Карат си съвсем разумно, не засичат, не изпреварват в насрещното, не карат нощем!!! , съвсем безобидни са за движението. Незнам защо се заблуждавате че истинските селяни се докосват и за миг до нарицателното "селянин", което се използва в градовете, за да се назовават простаците.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320ci
Мечтае да кара: Е36 с F10 с turbo

Мнение от Бумърчето » 11 Фев 2010, 22:23

Въпроса стана като имаше една игра "развален телефон" съм я играл преди доста години. Задачката е следната: каруца се движи по път за автомобили и развива 10км/ч.След нея се движи ППС със около 70км/ч на завой десен без никаква видимост супер разлат така да го кажа.Пита се в задачата с колко км/ч ППС-то ще удари каруцата или мигновенната реакция на шофьора ще го вкара в друга беля?????ЗА УТОЧНЕНИЕ всички вие сте шофьори предполагам.....и сте чели правилника не само листовки и сте слушали внимателно инструктора по теория на безопастността на джижение по пътищата.
Други въпросчета:Каруцарят какво е чел и има ли тапия за ППС-то си????? и Защо трябва да се превръщаме в неволни убийци на нашите:баби,дядовци,роднини и съотечественици??????
Кой ще ми плати боята поръчана от Мкс Майер специално - Щото ми харесват хубавите неща???
ПО същия безнаказан начин по пътищата се движат коли без номера(Жигули,Москвич,Шкода,Запорожец и др.) Щото видите ли и те били каруци на същите каруцари........ -ЕВОЛЮЦИЯ-лесно е да се кара кола без отговорности.........
А кажете сега и сметнахте ли например какъв ще бъде удара а за гробищата няма да говорим...........
И хора наистина сме на опашката на ЕВРОПА нашите дядовци и баби не трябва да продължават да работят за да продължават да ни хранят а да живеят достойни старини пък това зависи от всички нас........................
Последна промяна Бумърчето на 16 Фев 2010, 23:27, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 12 Фев 2010, 10:12

Аз имам против каруцарите с тен! :bang:
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 12 Фев 2010, 10:47

Абсолютно ПРОТИВ.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 540i

Мнение от kobrata_levski » 12 Фев 2010, 10:49

+1 Без :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 12 Фев 2010, 12:10

предлагам темата да се обедини с тази
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 12 Фев 2010, 19:26

По принцип съм против, обаче вчера ми се наложи да карам една циганска каруца с дърва и трябва да призная, че беше приятно. Гледаш всички отвисоко , а как взима завоите с канатите напред ...не е истина; освен това 4Х4 Horse drive няма грешка, дрифтовете им са незадоволителни, ама люта чушка в "жабката" на коня правела чудеса :roll:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 12 Фев 2010, 19:38

Да трябва да се махнат каруците от улиците в града че стават и бели с тях . По новините имаше такъв репортаж и обещаха че в града ако видят каруца да я махнат или конфискуват което лично мен ме съмнява как "Бай Мангал" ще си даде ПРЕВОЗНОТО СРЕДСТВО ще се стига до Бой :mhihi: :mhihi:
:mhihi: :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320ci
Мечтае да кара: Е36 с F10 с turbo

Мнение от Бумърчето » 22 Юли 2010, 0:46

Коментирайте [url]ЕКСКРЕМЕНТИТЕ[/url] полепнали по вашия автомобил.....Никой не ги чисти и то къде ли не - па да фърга животното куо ши прай.....във Варна серат и гларуси - не се притеснявай те че ще бъдете осрани отгоре или отдолу - ще бъдете пак!!! Свиквайте все пак е Naturale.......
Бях попаднал в т.н. минно поле ,не знам какъв събор е имало ама колата от измита стана осрана.......
Кой им дава право да ползват пътища след като не плащат данъци ,а ако те блъсне круца - Каското Г.О. кой ще плаща а?????

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RadoIvanov » 22 Юли 2010, 10:57

Твърдо против.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 22 Юли 2010, 11:03

По първокласните пътища да се забранят!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Re:

Мнение от PIONEER » 25 Юли 2010, 13:44

LiTtLeRoCk написа:
pampo написа:
LiTtLeRoCk написа:Ето заради такива случай трябва да ги забранят каруците защото колега ако си със 100км/ч и на някой завой ти се изпречи каруца съм сигурен че ще стане белята като искат да си возят плодове или каквото и да е там си има автомобили камионетки и разни други.

Ами няма да караш със 100 км/ч на завай, на който има възможност да ти се изпречи каруца. Принципно не виждам как е възможно да караш в населено място със 100, но това е друг въпрос. Вижте сега спора е безмислен. Във селата съм твърдо ЗА каруците. Градовете и без това са достатъчно опасни с непрестанния си трафик, там няма място за каруци. В селата поне е спокойно и няма каруци дето карат със 100 и застрашават живота на децата които разцъкват по улицата. Аз лично ще си направя къща в някое село в софийска област и няма да имам нищо против да разцъкват каруци там, дори ще ги предпочитам 100 пъти пред автомобилите.
А колкото до камионетките и други подобни, отидете вие със пенсия от 150 лева на месец и си я купете и плащайте всички застраховки и други простотии за нея. Вобще не се поставяте на място на водачите на въпросните каруци. Щом ви пречат да се състезавате по пътищата да ги няма!!! Никога хората не търсят вината за нещо първо във себе си. Казвате си "Аз карам от 15+ години и имам 200 000+ км. Значи съм мноооого добър и ограниченията не важат за мен" и после като излезе каруцата "Ама защо излиза тая каруца на пътя". Не вярвам на очите си като ви чета мненията...
Така или иначе само си чешаме езиците в тая тема, все пак гледайте малко по широко на нещата...
Ти май недовиждаш!Каруците не са само в населените места да не говорим че и на магистралата съм засичал подобни превозни средства.И никога не си позволявам като минавам през селата да карам със 100км/ч но да ми казваш че на път извън населено място да не карам със 100км/ч защото може някой заблуден дядо да се връща с каруца от гости в друго село е леко глупаво.

Ами не можеш да караш със 100км/ч,защото доколкото знам ограничението си е все още 90км/ч.И това ако няма някакъв друг пътен знак да ограничава на по-ниска скорост.Тия неща са направени,защото има каруци,изскачат животни на пътя и т.н.Искате ли да ги отстрелят и животните,защото докато си карате по магистралата с 200 може някой заек,чакал или сърна да изскочи :?: :!:
Изображение
8.32

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата