speedy net софия - "+" и "-"
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
speedy net софия - "+" и "-"
понеже ще си пускам нов нет у нас, исках да видя някои отзиви за speedy net за софия. мисля да се вържа за някой от по малките абонаменти.
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Re: speedy net софия - "+" и "-"
До скоро живеех в Света Тройца и бяха доста добри. То си е до квартал де, но там където ти казвам бяха добри от към скорост и надежност. Т.като си мислех, че мога да получа нещо по-добро в последствие минах на мегалан - ами speedy net в този квартал бяха по-силни от мегалан. Говоря от към скорости, иначе в отношение надежност нямам забележка и към двата. Сега съм в Манастирски ливади - там няма нито speedy, нито megalan 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Ако имаш в квартала ти Мегалан не се двоуми 

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
ае тояно над вратата ми висят кутии на спиди и повернет. не ми се занимава да питам има ли други, мисля от тези двата да е, но спиди имат по-добри тарифи... ако е надежден - скачам. мен точно това ме интересува - да не е нещо през ден да чезне за по три.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Аз съм на Спиди от доста години и в началото спираше от време на време, иначе като скорост супер 
В последната година спира много рядко, я има 2-3 пъти я няма, а и се оправя сравнително бързо, за скорост като че ли малко се задъхва, ама имам съмнения че проблема е в моя телевизор

В последната година спира много рядко, я има 2-3 пъти я няма, а и се оправя сравнително бързо, за скорост като че ли малко се задъхва, ама имам съмнения че проблема е в моя телевизор

Mи принципно преди си бяха голями аматьори, ама сега не ги знам, може и да са дръпнали все пак доста чужди инвестиции се наляха в тея лан мрежи. Попитай ги дали имат оптика до блока ти и също така от къде смятат да ти прекарат кабела, през вратата или през прозореца. Ако е през прозореца, се подготви да имаш проблеми 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Gemar написа:До скоро живеех в Света Тройца и бяха доста добри. То си е до квартал де, но там където ти казвам бяха добри от към скорост и надежност. Т.като си мислех, че мога да получа нещо по-добро в последствие минах на мегалан - ами speedy net в този квартал бяха по-силни от мегалан. Говоря от към скорости, иначе в отношение надежност нямам забележка и към двата. Сега съм в Манастирски ливади - там няма нито speedy, нито megalan
Един френд от Манастирски скоро се е вързал към tbc.bg и сега е много доволен и пълни само хардисковете

- copce
- Потребител
- Кара: Seat Cordoba
- Мечтае да кара: Leon 4x4 1.8T cupra
- Детайли за колата: Hyundai Coupe 2.0 FX 139 hp
Горе доло биват но докат не се светнаха и им ползвах услугите безплатно бях по-доволен
но не очакваи голямо качество горе доло бързо си отстраняват повредите които по едно време бяха ежедневие сега понамаляха абе средна работа

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Спиди са смотана фирмичка. Не може да се очаква нищо качествено от нея...
Търси Мегалан или Фиберлан...
Търси Мегалан или Фиберлан...
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
Мегалан - имат и много добра телевизия 

Човек когато е късметлия, по гърба да му го плъзнеш, в гъза ще му влезе !!!
///peter написа:Ако имаш в квартала ти Мегалан не се двоуми
верно е ... от как са фирма съм към тях и съм повече от доволен.
- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
Па да беше казал в кой квартал си, най-лесно ще стане. Както казват колегите - всички си имат слаби и силни места.
Аз съм изключително недоволен и от към скорост (непостоянна) и от към надеждност (спира често) Идват момчетата като ги повикаш, много са любезни и накрая нищо - просто проблема се е в доставяния сигнал или по трасето.
Сега точно ги сменям след като около 3-4 месеца ги МОЛИХ да си оправят нещата само за да не идват и да ми ровят пак стените някои други
Сега точно ги сменям след като около 3-4 месеца ги МОЛИХ да си оправят нещата само за да не идват и да ми ровят пак стените някои други
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
От толкова негативни отзиви почнах да се замислям дали съм на спийди аз
.
Та мойте впечатления - към тях съм вързан от 4-5 години сигурно (може и повече, не помня) - в началото наистина имаше честичко проблеми, но пък екипите и операторите бяха доста отзивчиви...в последните 2 години нета не ми е спирал нито 1 път от проблем - няма бури, няма светкавици, няма дъжд, сняг и т.н.
Имаше около 5-6 прекъсвания общо, за около 2-3 минути - явно са работили нещо по мрежата. А съм с външен лан кабел през прозореца - сега прекарват уж оптика из моя квартал и ще видим какво ще става...
Като скорост - аз съм на тарифата от 35лв. - свалянето от бг торентите е около 5-6 МБ/сек. без да имам човек от мрежата - тогава вече се дига доста...ъплоадът е около 1.8 МБ/сек. Ето и едно линкче към спийтеста:
Иначе колегите са прави за Мегалан...те май са най-добрите според всичко, което съм чувал - така че ако ги имаш като вариант не се двоуми

Та мойте впечатления - към тях съм вързан от 4-5 години сигурно (може и повече, не помня) - в началото наистина имаше честичко проблеми, но пък екипите и операторите бяха доста отзивчиви...в последните 2 години нета не ми е спирал нито 1 път от проблем - няма бури, няма светкавици, няма дъжд, сняг и т.н.

Като скорост - аз съм на тарифата от 35лв. - свалянето от бг торентите е около 5-6 МБ/сек. без да имам човек от мрежата - тогава вече се дига доста...ъплоадът е около 1.8 МБ/сек. Ето и едно линкче към спийтеста:

Иначе колегите са прави за Мегалан...те май са най-добрите според всичко, което съм чувал - така че ако ги имаш като вариант не се двоуми

37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3