Къде в София продават реплики на маркови часовници?
Модератор: Общи модератори
Re: Къде в София продават реплики на маркови часовници?
Bella написа:Паркираш колата през три преки от заведението и после влизаш вътре с гордно вдигната глава и с лек небрежен жест отмяташ ръка да се види часовника![]()
![]()
![]()
Па ко е на фона на новичкиот ханцунг Adibass - сичките мадами от селското диско са у краката!

- blackrider
- младши ентусиаст
-
Колеги ,що решихте ,че часовника е за мен?НЕ не е за мен.Уважавам оригиналнйте неща. Аз си имам CASIO G-SHOK Black който го купих за 200$ преди повече от година и съм си много доволен. Интересувах се къде в София има реплики. Мерси на колегите които ми отговориха на въпроса,а не на тези които започнаха да обсъждат к'во би станало и какъв селяк ще съм с тази реплика! Не четох мненията на всички вас защото те не ме интересуват. Мерси .
blackrider написа:Колеги ,що решихте ,че часовника е за мен?НЕ не е за мен.Уважавам оригиналнйте неща. Аз си имам CASIO G-SHOK Black който го купих за 200$ преди повече от година и съм си много доволен. Интересувах се къде в София има реплики. Мерси на колегите които ми отговориха на въпроса,а не на тези които започнаха да обсъждат к'во би станало и какъв селяк ще съм с тази реплика! Не четох мненията на всички вас защото те не ме интересуват. Мерси .
Колега аз лично не съм решавал, че часовникът е за теб, нито съм те квалифицирал като селяк

Просто изразих мнение, че един човек, който държи на себе си, яко може да се изложи

Може би е добре да предадеш мнението на всички колеги (ако намериш за уместно)

ми.. и да не е за тебе- всичко написано важи....
а аз лично не бих подарил реплика на никого.
ти си знаеш.
а аз лично не бих подарил реплика на никого.
ти си знаеш.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
Също съм на мнение, че по-добре от по-евтините марки, но истински часовник от колкото "скъпо" менте. Има не лоши часовници за около 400-500лв.
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
Avramov написа:В България като цяло може би има един или два магазина където часовниците са оргинални. Навсякъде са реплики.
Друг е въпроса защо да си вземаш реплика на Франк Мюлер примерно, ако не караш най-малко Е60 М. Ако слезнеш от нещо по-евтино от километри си личи, че е реплика.
ПП: Ако пък толкова много искаш ето ти китайския ebay от където идват всички часовници у нас:
http://www.dhgate.com/wholesale/men-s-w ... c3204.html
доста преувеличено е това с 2та магазина .... има доста лицензирани магазини за швейцарски часвоници навсякъде в страната
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Айде стига храна по репликите... Всичко е въпрос на личен избор...
Аз нося реплика на Tag Heuer SLR защото ми харесва моделът, кефи ме как стои, и на този етап не мога да дам 10-20к евро за оригинален. Не гъзарея или нещо подобно, на всеки попитал казвам, че е реплика...
Реплики..има три вида
1-менте - 20-50 лева. Не ги коментирам, боклуци пълни
2-нормална реплика - 100-200 лева. Готин външен вид, прилично качество. Кофти механизми, така че е по-добре да е с батерия. Не понасят вода.
3-луксозна реплика - 300-500 лева. Такива са повечето, които продават по нашите "фирмени" магазини с максимално надути цени. На око е неразличим от оригинален, отлично качество.
Като отговор на въпроса на колегата къде, в София е най-добре на Илиенци. И като избор, и като цени.
Ал Невски, ако още ги има, са малко и с надути цени.
На Витошка не коментирам, моя часовник за 150 лева там го видях за 400...
Та прецени си, колега... Можеш да си вземеш реплика или часовник от по-нисък клас марка. Всичко се свежда до това какво ти се носи.
А до колегите с възможности и желание за оригинални часовници - НЕ купувайте от България.
Аз нося реплика на Tag Heuer SLR защото ми харесва моделът, кефи ме как стои, и на този етап не мога да дам 10-20к евро за оригинален. Не гъзарея или нещо подобно, на всеки попитал казвам, че е реплика...
Реплики..има три вида
2-нормална реплика - 100-200 лева. Готин външен вид, прилично качество. Кофти механизми, така че е по-добре да е с батерия. Не понасят вода.
3-луксозна реплика - 300-500 лева. Такива са повечето, които продават по нашите "фирмени" магазини с максимално надути цени. На око е неразличим от оригинален, отлично качество.
Като отговор на въпроса на колегата къде, в София е най-добре на Илиенци. И като избор, и като цени.
Та прецени си, колега... Можеш да си вземеш реплика или часовник от по-нисък клас марка. Всичко се свежда до това какво ти се носи.
А до колегите с възможности и желание за оригинални часовници - НЕ купувайте от България.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
BMWPetar написа:Айде стига храна по репликите... Всичко е въпрос на личен избор...
Реплики..има три вида
Защо реши, че Tag Heuer SLR е 10 - 20 к евро. Между 2 и 4 хиляди долара са по сайтовете. В jomashop, ebay и други.
Много готин модел и на мен много ми харесва.
Относнот репликите не са 3 вида ми един - РЕПЛИКА, демек копие, подобие на нещо. Разбирам ,че някой просто много ги кефи модела, или просто им трябва да виждат колко е часа, но това за мен не оправдава реплика на часовник за 20к евро, чиято идея не е нито да показва часа, нито пък да кой зане колко готин модел, идеята му е да демонстрира стил и да е един вид допълнение към останалите "неща" на собственика. Ето, не случайно Breitling for Bentley, Tag heuer за Mercedes SLR. Иначе не ,че някой кой знае колко ще ти гледа часовника, както казва алх, важно е вътрешно да знаеш, че часовникът дето носиш подхожда на личността ти и начина на живот. Купувайки си скъп марков часовник, даваш много пари за някакъв часовник, копувайки си реплика на марков часовник, ги даваш за нищо.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
BMWPetar написа:Айде стига храна по репликите... Всичко е въпрос на личен избор...
Реплики..има три вида
ма колега ,ти уж човек-фотограф ! набито око треа да имаш! кьорав да съм ше позная ,че е реплика. и не е реплика ,а менте ! няма по-реплика и по-не реплика! се едно БМВ ,ма не баш! ми или е БМВ ,или не е!
и в софия си има достатъчно свестни магазини за достатъчно свестни часовници на достатъчно известни марки! щото таг,сертина,омега или ролекс нема да си дадат прават на некой смотльо с хубаво кьоше на витошка. те имат далеч повече изисквания. скоро бях в швейцария видях доста и влизах в доста магазини. часовника ,купен от България си е читав и по номера го намериха и си е ОК. а за сравнения с реплики и истински модели да говорим е дори смешно.
към колегата с въпроса: дано не си решил да подариш нещо такова ,щото тва е по-гнусно ,отколкото сам да се заблуждаваш ,че носиш читав на ръката си.
един читав часовник ще се носи от един ,па от децата и от внуците му-това е реликва! а една реплика ако изкара 10г му е много. и реплики с автомат почти няма,щот трудно се прави.... а да видиш патек филип с цъкаща секундарна стрелка /щото е с кварцов механизъм/ е се едно БМВ с предно да видиш...
Aз честно бих си купил реплика на часовник, който мога да си позволя, просто да си го ползвам като още една всекидневка.
Oт много време се оглеждам за читава реплика на Longines Opposition (черния квадрат), но никъде няма.

А иначе... заканил съм се като постигна едно нещо да си подаря един Maurice Lacroix, по който точа лиги от 10ина години вече.
Но е смешно... ходих в Биад скоро и всеки ганьо с тениска Армани, Гучи или Версаче от битака беше с часовник от Брайтлинг нагоре... просто не е реално
Колега, не знам какво искаш да постигнеш с тази реплика, внимавай да не постигнеш тъкмо обратния ефект.
Oт много време се оглеждам за читава реплика на Longines Opposition (черния квадрат), но никъде няма.

А иначе... заканил съм се като постигна едно нещо да си подаря един Maurice Lacroix, по който точа лиги от 10ина години вече.

Но е смешно... ходих в Биад скоро и всеки ганьо с тениска Армани, Гучи или Версаче от битака беше с часовник от Брайтлинг нагоре... просто не е реално

Колега, не знам какво искаш да постигнеш с тази реплика, внимавай да не постигнеш тъкмо обратния ефект.
Реплики..има три вида
ти какви ги написа... не е истина...
1. репликата е реплика. тази за 500 лева е всъщност най-трагикомична защото за тези пари можеш да си купиш истински класически часовник които всеки които разбира да го оцени (начело с претежателя му). мисли го така- с една реплика можеш само да станеш за смях- има две възможности- гаджето (дето искаш да я впечатлиш) те пита какъв е часовника и ти й казваш "еди какъв си"- тя ахка, след това отива на нета, проверява и вижда че е часовник за $2500 и.. следващия път като и кажеш че нямаш пари за бензин- смях.... другия начин е някой които разбира да му кажеш че часовника ти е "еди какъв си" и... пак да станеш за смях. така че, ти хубаво ще си сложиш ментето на ръката, ама мисли какво става след това.
2. един часовник е въпрос на 1 минута да го разбереш дали е истински- всеки истински часовник идва с гаранционна карта на която пише телефона на производителя, номера на часовника и разни други работи. едно бързо обаждане на производителя за сверка и знаеш какво държиш... ако си сляп де... защото всяка реплика си личи... това не е диамант, че да ти трябва бижутерска леща и знания за да го разбереш дали е истински, какъв е ако е истински или... е кубична циркония.
научете се да носите достойнството вътре в себе си. основна опорна точка е...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Аз бих си купил реплика не за друго ,не заради марката а заради дизайна на някои модели, които не мога да си позвоя например...сега друг е въпроса ако искаш да се правиш на шут...Аз мн обичам и съм фен на часовници и мисля, че това е едиствения мъжки аксесоар, който освен часовник може да се ползва и като бижу.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
няма ли някъде реплики на е93 за по 1000 лв да скокна и аз в кола най-накрая

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Що се заблуждвате, че може да познаете веднага репликата. Един приятел преди две години си дойде от Ню Йорк и донесе три реплики на Ролекс Субмаринер, направо истински. Изпродаде ги за по 800 кинта веднага. Според мен ако се комбинира една такава реплика на Ролекс с реплика на Верту(със съответното качество), върху дрехи Армани(качествена реплика) и кола под наем от премиум клас( за жалост няма реплики на БМВ седма серия), човек като нищо може да парасне някоя чалга певица среден клас или някоя фотомоделка. Защо не и някоя бивша мис България, ако пичът не е някой отявлен тумбак. Е кво им е на репликите ако са средството за постигане на целта. То на чалга певиците циците като са реплика да не би да им простите ако ви паднат....Ако ви се намира добра реплика на Анджелина Джоли за около 100 лева на час, вземам я веднага.
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
ukelichko написа: То на чалга певиците циците като са реплика да не би да им простите ако ви паднат....Ако ви се намира добра реплика на Анджелина Джоли за около 100 лева на час, вземам я веднага.