Mobile.bg, Car24.bg, Cars.bg

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Mobile.bg, Car24.bg или Cars.bg

Mobile
110
81%
Car24
3
2%
Cars
23
17%

Общо гласове : 136
клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Re: Mobile.bg, Car24.bg, Cars.bg

Мнение от amd » 28 Яну 2010, 23:19

Години съм ровил само в mobile.bg и ми беше станал някакъв абсолютен навик, но напоследък повече гледам cars.bg, макар, че пооправиха сайта и на мобиле-то. Но сървъра им е бавен или може би има доста потребители на "клона", но cars.bg се отваря значително по-бързо, което за мен е определящо. Пък и отделно тия платени обяви доста ограничават избора (маса със статус "ОФЕРТА"). Ако не вземат мерки, ще потънат сигурно. Пък и в карс-а се вижда по някоя любопитна новина от автомобилния свят, клипчета и т.н.
BMW only!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 28 Яну 2010, 23:42

amd написа:Години съм ровил само в mobile.bg и ми беше станал някакъв абсолютен навик, но напоследък повече гледам cars.bg, макар, че пооправиха сайта и на мобиле-то. Но сървъра им е бавен или може би има доста потребители на "клона", но cars.bg се отваря значително по-бързо, което за мен е определящо. Пък и отделно тия платени обяви доста ограничават избора (маса със статус "ОФЕРТА"). Ако не вземат мерки, ще потънат сигурно. Пък и в карс-а се вижда по някоя любопитна новина от автомобилния свят, клипчета и т.н.

:yes: последните 20 пъти като го отварях толкова се влаааааачи. Няква нещастна снимка 50-100к по 5 секунди я сваля

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 16 Фев 2010, 10:46

Ама някой изобщо редактира ли го този сайт или само гушкате по 2.40лв на СМС-че отгоре на това от скоро и текста за допълнителната информация вече е 2 реда,айде вземете се в ръце вече бре,само пари знаете да лапкате.И за да не съм празнодумен,ето ти линкче:

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата