Откраднато Ауди!
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Откраднато Ауди!
Здравейте момчета, отдавна не съм поствал нищо, но нали знаете, отпуски, морета ...!Но днес се случи нещо за което ще ви помоля за съдействие!На един приятел му откраднаха колата от Метро /Гурубляне/:
- станало е към 10:20 часа, колата е 100% отмъкната защото я няма по паркингите!Няма застраховка и това допълнително влошава нещата!Молбата ми е като "щъкате " насам-натам да се оглеждате, ето инфо за колата:
Ауди 80 В4, сив металик, седан с алуминиеви джанти спици
регистрационен номер: КН 2199 АМ
Благодаря ви предварително!
Ако някой види или разбере нещо, нека звънне на мен, ето ви двата ми телефона:
0888 999967
0897 870555
Иван!
- станало е към 10:20 часа, колата е 100% отмъкната защото я няма по паркингите!Няма застраховка и това допълнително влошава нещата!Молбата ми е като "щъкате " насам-натам да се оглеждате, ето инфо за колата:
Ауди 80 В4, сив металик, седан с алуминиеви джанти спици
регистрационен номер: КН 2199 АМ
Благодаря ви предварително!
Ако някой види или разбере нещо, нека звънне на мен, ето ви двата ми телефона:
0888 999967
0897 870555
Иван!
::: vankata™ :::
- vankata™
- младши ентусиаст
-
benzin написа:На изхода нали има видеокамера? Предполагам, че полицаите могат да вземат запис от камерата?
До колкото разбрах, колата са я изкарали с някаква фалшива карта на Метро!Моя човек е гледал записа от камерата, вижда се колата как я кара някакъв мъж и как подава карта на служителя и след това отпрашва с мръсна газ.След това моя човек е подал жалба в 7 РПУ, а от Метро казали че нищо не могат да направят защото паркинга бил неохраняем!Та това е последното инфо което имам!
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
кола за 5000-6000 лв без каско..при това Ауди Б4 една доста популярна кола.....
направо си е просела кражбата 

Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Аз още като ми се обади по телефона след случката му казах да я отпише!Тиа коли се крадат най-често за части, никой няма да се занимава да иска откуп за такава кола, поне така мисля!Още повече, че няма застраховка, тя работата ясна, може и вече да са я разчастили в някой гараж.Другия вариант който ми хрумна е да са я задигнали за да я използват за някакво престъпление и после да я запалят по крайните квартали на София!
Но въпреки всичко, надеждата умира последна, та затова ми хрумна да пусна един пост,може да излезе нещо.Още веднъж ви благодаря на всички за ентусиазма и желанието да помогнете!
Но въпреки всичко, надеждата умира последна, та затова ми хрумна да пусна един пост,може да излезе нещо.Още веднъж ви благодаря на всички за ентусиазма и желанието да помогнете!
- Toledo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90
Един подобен случай, завършил с хепиенд :
http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopi ... 2b24696832
http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopi ... 2b24696832
10 мнения
• Страница 1 от 1