Къде в София продават реплики на маркови часовници?
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Къде в София продават реплики на маркови часовници?
alx написа:SKISA написа:предполагам ,че тва е като : гаранция за мобилност! мерцедес дават -неограничена ,а БМВ дават примерно 12г!
това откъде го измисли... най-дългата гаранция е против ръжда.. примерно 10 години...
единствената "неограничена" услуга на мерцедес за която знам е пътна помощ- и то само за оригиналния притежател.
това за което говориш- не мисля, че съществува... или поне никога не съм го чувал.
Ами навсякъде го пише - гаранция за мобилност - неограничена или 30 години

сега прочетох... говориме за едно и също нещо. "гаранция за мобилност" е пътна помощ (до най-близкия ауторизиран сервиз/дилър) и предоставяне на друго превозно средство ако твоето го правят повечко време.
няма нищо общо с резервни части, срок на подръжка или очакван пробег доживот.
докато си в пълна гаранция е удобно, но след това да си носиш колата в дилъра за сервиз е секира.. предпочитам да я дам другаде (специализиран, но не ауторизиран) и да си платя сам колата под наем (ако нямам друга да карам).... пак ще е по-евтино.
докато си в пълна гаранция е удобно, но след това да си носиш колата в дилъра за сервиз е секира.. предпочитам да я дам другаде (специализиран, но не ауторизиран) и да си платя сам колата под наем (ако нямам друга да карам).... пак ще е по-евтино.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
http://www.dressking.net/markovi-drehi/ ... ici/2.html
Това е саит с горе-долу добри реплики, но личното ми мнение е че е по-добре да си вземеш по-евтин модел на някоя голяма марка (или пък втора ръка).
Това е саит с горе-долу добри реплики, но личното ми мнение е че е по-добре да си вземеш по-евтин модел на някоя голяма марка (или пък втора ръка).

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
alx написа:сега прочетох... говориме за едно и също нещо. "гаранция за мобилност" е пътна помощ (до най-близкия ауторизиран сервиз/дилър) и предоставяне на друго превозно средство ако твоето го правят повечко време.
е ми начи съм познал кво е горе-долу! демек ,че доживот часовника ти се ремонтира,щото има марки,които след като слезе модела от производство /не че спийдмастъра ще слезе скоро/ просто ти казват: сори,неаме части ,не го правиме! та и тая доживотна гаранция на омега явно значи точно тва като мобилност при автомобилите. пише го във всеки тест и сравнение в билда...