Къде в София продават реплики на маркови часовници?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Къде в София продават реплики на маркови часовници?

Мнение от acho.rs » 17 Фев 2010, 2:16

alx написа:
SKISA написа:предполагам ,че тва е като : гаранция за мобилност! мерцедес дават -неограничена ,а БМВ дават примерно 12г!

това откъде го измисли... най-дългата гаранция е против ръжда.. примерно 10 години...

единствената "неограничена" услуга на мерцедес за която знам е пътна помощ- и то само за оригиналния притежател.

това за което говориш- не мисля, че съществува... или поне никога не съм го чувал.

Ами навсякъде го пише - гаранция за мобилност - неограничена или 30 години :roll: Не че имам представа каква е тая гаранция , де ....

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Фев 2010, 3:25

сега прочетох... говориме за едно и също нещо. "гаранция за мобилност" е пътна помощ (до най-близкия ауторизиран сервиз/дилър) и предоставяне на друго превозно средство ако твоето го правят повечко време.

няма нищо общо с резервни части, срок на подръжка или очакван пробег доживот.

докато си в пълна гаранция е удобно, но след това да си носиш колата в дилъра за сервиз е секира.. предпочитам да я дам другаде (специализиран, но не ауторизиран) и да си платя сам колата под наем (ако нямам друга да карам).... пак ще е по-евтино.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 17 Фев 2010, 10:47

http://www.dressking.net/markovi-drehi/ ... ici/2.html

Това е саит с горе-долу добри реплики, но личното ми мнение е че е по-добре да си вземеш по-евтин модел на някоя голяма марка (или пък втора ръка).
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 17 Фев 2010, 10:57

Истината! :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 17 Фев 2010, 12:07

alx написа:сега прочетох... говориме за едно и също нещо. "гаранция за мобилност" е пътна помощ (до най-близкия ауторизиран сервиз/дилър) и предоставяне на друго превозно средство ако твоето го правят повечко време.

няма нищо общо с резервни части, срок на подръжка или очакван пробег доживот.

докато си в пълна гаранция е удобно, но след това да си носиш колата в дилъра за сервиз е секира.. предпочитам да я дам другаде (специализиран, но не ауторизиран) и да си платя сам колата под наем (ако нямам друга да карам).... пак ще е по-евтино.

е ми начи съм познал кво е горе-долу! демек ,че доживот часовника ти се ремонтира,щото има марки,които след като слезе модела от производство /не че спийдмастъра ще слезе скоро/ просто ти казват: сори,неаме части ,не го правиме! та и тая доживотна гаранция на омега явно значи точно тва като мобилност при автомобилите. пише го във всеки тест и сравнение в билда...

Потребител
Аватар

Мнение от tapop » 26 Юли 2011, 4:28

Таблица тип с много

Предишна

Назад към Извън Темата