Кои автомивки в София, мият най бързо?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Кои автомивки в София, мият най бързо?

Мнение от benzin » 17 Фев 2010, 13:54

Понеже често нямам време да вися по 1 час да ми мият колата, и я мия на четките на широкото в дружба за 3.50 бързо и евтино :mhihi: но сега в по студените дни не бачка мивката и ми трябват алтернативи, препоръчайте някоя мивка където няма да ме бавят, да се намира в района между младост и центъра :help:
www.bmwпрофесори-bg.net

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Re: Кои автомивки в София, мият най бързо?

Мнение от VesoPesa » 17 Фев 2010, 13:57

ОМВ дружба, или сам или на четките ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 17 Фев 2010, 14:13

омв-то става ама ако е леко изцапана колата, а в повечето случаи е доста изцапана :mhihi: а четки освен тия на широкото на BP другите които ги знам са на Лукойла при летището ама там много бавно действат флегмите :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 17 Фев 2010, 14:17

на омв-то 3-та клетка, затворената, са четки ;)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Фев 2010, 20:41

... а колата ти като е полепена със сол и влезеш на четките... нали знаеш какво става...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 17 Фев 2010, 20:57

.. ааа яя кажете за вътрешно къде ?
че на повечето места и една пахосмукачка не ми пускат като хората.
А все по рядко успявам да си я мия сам.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 17 Фев 2010, 21:41

В мивката с/у карулката на Враждебна в двора на Маргел си мия едната кола.Минимум 40 минути ръчно миене,колата става като нова и момчетата са много точни.Никога не си тръгвам без да им оставя поне 5лв бакшиш!
Вътрешно и външно е 15лв мисля,но съм много доволен!
На четки никога!Безконтактно никога!Обичам си колата,а и имам зет бояджия дето ще ме бие,ако ме види да я мия на такива места! :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 17 Фев 2010, 22:25

Ех, софиянци..да ви имам проблема - нямало къде да си измиете автомобилите.Ами елате при нас в Асеновград. Тук мием на 8лв.вън+вътре и 5лв. само външно и пак се борим за всеки новопривлечен клиент пък вие там чакате по един час на опашки за да Ви измият автомобилите,че даже и нерви имате за това...
Явно в София мивките все още нямат проблема на тези от малките градове- липса на достатъчно клиенти...
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от xristo » 17 Фев 2010, 22:35

slatanic написа:В мивката с/у карулката на Враждебна в двора на Маргел си мия едната кола.Минимум 40 минути ръчно миене,колата става като нова и момчетата са много точни.Никога не си тръгвам без да им оставя поне 5лв бакшиш!
Вътрешно и външно е 15лв мисля,но съм много доволен!
На четки никога!Безконтактно никога!Обичам си колата,а и имам зет бояджия дето ще ме бие,ако ме види да я мия на такива места! :mhihi:
Аз също съм доволен от тях 10 година ходя при тях.Митко,Мариан,Мони,това са хората на които съм гласувал пълно доверие,невероятни професионалисти.Който не вярва нека опита и после да си реши.А за безконтактното имам еди лаф"защо си миеме ръцете със сапун,а не с кореселин"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от xristo » 17 Фев 2010, 22:40

benzin написа:Понеже често нямам време да вися по 1 час да ми мият колата, и я мия на четките на широкото в дружба за 3.50 бързо и евтино :mhihi: но сега в по студените дни не бачка мивката и ми трябват алтернативи, препоръчайте някоя мивка където няма да ме бавят, да се намира в района между младост и центъра :help:
Колега опитай под моста на 4-ти километър :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 17 Фев 2010, 22:44

от студентски като тръгнеш към Младост от дясната страна. Автомивка и малък сервиз.
Толкова много я лъскат, че последния път ми писна да чакам - 50 мин търкане, търкане, търкане.... чак те е срам да не им оставиш бакшиш

След мен се нареди Ролс Ройса на руския посланник ;) това мисля че говори достатъчно

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 17 Фев 2010, 23:52

На фона на горния пост с Ролс Ройс-а малко ... ама да кажа и аз :mhihi: на 5те минути можеш да си миеш сам колата - пускаш 1лев и ползваш - има измиване с шампоан, пяни и некви такива работи, има и само изплакване и като свърши пускаш пак левче :mhihi:
иначе има и прахосмукачки и можеш да си изчистиш колата от вътре. Неудобството е, че трябва сам да си я миеш, но на някои това не им пречи (и на мен).

п.п. а и става сравнително бързо стига да не се налага да чакаш някой :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 18 Фев 2010, 0:42

alx написа:... а колата ти като е полепена със сол и влезеш на четките... нали знаеш какво става...

Аз не знам, може ли да обясниш за невежите..? :oops:
Когато нямам време за автомивка, я пускам на четките в Младост, срещу Мак Донълдс...сякъш там са по-качествени от други, които съм виждала..не че много разбирам.. :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Фев 2010, 0:43

Единствено и само сам си я мия, посмъртно не давам разни да ми барат по колата. Кофтито е, че единствената читава такава мивка в София, която знам е на ОМВ- Рожен. Всичките останали са с ниско налягане и студена вода и нищо не става. Иначе за 4-5лв и 30- 40 мин си мия колата така, както в нито една мивка не могат или по-скоро не искат.
Интересно ми е дали има такива мивки на самообслужване и в др градове, щото съм търсил и в Бургас, Варна и Пловдив, но не съм виждал.
Изображение

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 18 Фев 2010, 1:15

Като цяло трябва доста да си мразиш колата, за да я закараш на четки. :) Мил съм си я веднъж на ОМВ на бул. БГ и на Нестеров, но явно наистина както казва бум-бум са на ниско налягане и нищо не става... или поне ако ти е по-мръсна колата.
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата