Кои автомивки в София, мият най бързо?
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Кои автомивки в София, мият най бързо?
Понеже често нямам време да вися по 1 час да ми мият колата, и я мия на четките на широкото в дружба за 3.50 бързо и евтино
но сега в по студените дни не бачка мивката и ми трябват алтернативи, препоръчайте някоя мивка където няма да ме бавят, да се намира в района между младост и центъра 

www.bmwпрофесори-bg.net
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: Кои автомивки в София, мият най бързо?
ОМВ дружба, или сам или на четките 

омв-то става ама ако е леко изцапана колата, а в повечето случаи е доста изцапана
а четки освен тия на широкото на BP другите които ги знам са на Лукойла при летището ама там много бавно действат флегмите 

www.bmwпрофесори-bg.net
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
на омв-то 3-та клетка, затворената, са четки 

... а колата ти като е полепена със сол и влезеш на четките... нали знаеш какво става...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
.. ааа яя кажете за вътрешно къде ?
че на повечето места и една пахосмукачка не ми пускат като хората.
А все по рядко успявам да си я мия сам.
че на повечето места и една пахосмукачка не ми пускат като хората.
А все по рядко успявам да си я мия сам.
В мивката с/у карулката на Враждебна в двора на Маргел си мия едната кола.Минимум 40 минути ръчно миене,колата става като нова и момчетата са много точни.Никога не си тръгвам без да им оставя поне 5лв бакшиш!
Вътрешно и външно е 15лв мисля,но съм много доволен!
На четки никога!Безконтактно никога!Обичам си колата,а и имам зет бояджия дето ще ме бие,ако ме види да я мия на такива места!
На четки никога!Безконтактно никога!Обичам си колата,а и имам зет бояджия дето ще ме бие,ако ме види да я мия на такива места!

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Ех, софиянци..да ви имам проблема - нямало къде да си измиете автомобилите.Ами елате при нас в Асеновград. Тук мием на 8лв.вън+вътре и 5лв. само външно и пак се борим за всеки новопривлечен клиент пък вие там чакате по един час на опашки за да Ви измият автомобилите,че даже и нерви имате за това...
Явно в София мивките все още нямат проблема на тези от малките градове- липса на достатъчно клиенти...
Явно в София мивките все още нямат проблема на тези от малките градове- липса на достатъчно клиенти...
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
Аз също съм доволен от тях 10 година ходя при тях.Митко,Мариан,Мони,това са хората на които съм гласувал пълно доверие,невероятни професионалисти.Който не вярва нека опита и после да си реши.А за безконтактното имам еди лаф"защо си миеме ръцете със сапун,а не с кореселин"slatanic написа:В мивката с/у карулката на Враждебна в двора на Маргел си мия едната кола.Минимум 40 минути ръчно миене,колата става като нова и момчетата са много точни.Никога не си тръгвам без да им оставя поне 5лв бакшиш!
Колега опитай под моста на 4-ти километърbenzin написа:Понеже често нямам време да вися по 1 час да ми мият колата, и я мия на четките на широкото в дружба за 3.50 бързо и евтиноно сега в по студените дни не бачка мивката и ми трябват алтернативи, препоръчайте някоя мивка където няма да ме бавят, да се намира в района между младост и центъра

от студентски като тръгнеш към Младост от дясната страна. Автомивка и малък сервиз.
Толкова много я лъскат, че последния път ми писна да чакам - 50 мин търкане, търкане, търкане.... чак те е срам да не им оставиш бакшиш
След мен се нареди Ролс Ройса на руския посланник
това мисля че говори достатъчно
Толкова много я лъскат, че последния път ми писна да чакам - 50 мин търкане, търкане, търкане.... чак те е срам да не им оставиш бакшиш
След мен се нареди Ролс Ройса на руския посланник

- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
На фона на горния пост с Ролс Ройс-а малко ... ама да кажа и аз
на 5те минути можеш да си миеш сам колата - пускаш 1лев и ползваш - има измиване с шампоан, пяни и некви такива работи, има и само изплакване и като свърши пускаш пак левче
иначе има и прахосмукачки и можеш да си изчистиш колата от вътре. Неудобството е, че трябва сам да си я миеш, но на някои това не им пречи (и на мен).
п.п. а и става сравнително бързо стига да не се налага да чакаш някой

иначе има и прахосмукачки и можеш да си изчистиш колата от вътре. Неудобството е, че трябва сам да си я миеш, но на някои това не им пречи (и на мен).
п.п. а и става сравнително бързо стига да не се налага да чакаш някой

alx написа:... а колата ти като е полепена със сол и влезеш на четките... нали знаеш какво става...
Аз не знам, може ли да обясниш за невежите..?

Когато нямам време за автомивка, я пускам на четките в Младост, срещу Мак Донълдс...сякъш там са по-качествени от други, които съм виждала..не че много разбирам..

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Единствено и само сам си я мия, посмъртно не давам разни да ми барат по колата. Кофтито е, че единствената читава такава мивка в София, която знам е на ОМВ- Рожен. Всичките останали са с ниско налягане и студена вода и нищо не става. Иначе за 4-5лв и 30- 40 мин си мия колата така, както в нито една мивка не могат или по-скоро не искат.
Интересно ми е дали има такива мивки на самообслужване и в др градове, щото съм търсил и в Бургас, Варна и Пловдив, но не съм виждал.
Интересно ми е дали има такива мивки на самообслужване и в др градове, щото съм търсил и в Бургас, Варна и Пловдив, но не съм виждал.
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Като цяло трябва доста да си мразиш колата, за да я закараш на четки.
Мил съм си я веднъж на ОМВ на бул. БГ и на Нестеров, но явно наистина както казва бум-бум са на ниско налягане и нищо не става... или поне ако ти е по-мръсна колата.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2