Кои автомивки в София, мият най бързо?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Re: Кои автомивки в София, мият най бързо?

Мнение от Vasko » 18 Фев 2010, 3:43

bum_bum написа:Единствено и само сам си я мия, посмъртно не давам разни да ми барат по колата. Кофтито е, че единствената читава такава мивка в София, която знам е на ОМВ- Рожен. Всичките останали са с ниско налягане и студена вода и нищо не става. Иначе за 4-5лв и 30- 40 мин си мия колата така, както в нито една мивка не могат или по-скоро не искат.
Интересно ми е дали има такива мивки на самообслужване и в др градове, щото съм търсил и в Бургас, Варна и Пловдив, но не съм виждал.

Има колега и в Пловдив -на няколко места и в Русе има машинки с левчета или както се наричат 'JETWASH'-ове.Сега ще правят и във Варна .
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vasko » 18 Фев 2010, 4:28

alpina-ma6inata написа:Като цяло трябва доста да си мразиш колата, за да я закараш на четки. :) Мил съм си я веднъж на ОМВ на бул. БГ и на Нестеров, но явно наистина както казва бум-бум са на ниско налягане и нищо не става... или поне ако ти е по-мръсна колата.

Колега, виж тази тема за да не се повтарям :
viewtopic.php?f=4&t=190996
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 92' e36 318is
Мечтае да кара: e46 330ci

Мнение от Deliriumz » 18 Фев 2010, 5:10

За Варна поне 3 места мога дати кажа където можеш даси миеш колата сам с левчета! :yes:
А иначе като цяло най-добре е сам даси я измиеш,но зависи дали имаш това време и си готов дасе мокриш малко или много..

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 18 Фев 2010, 11:43

Я който има опит в "мия си сам колата" да пусне инфо и в ето тази тема:

viewtopic.php?f=10&t=191016

Нека не бъде с 2-3 изречения, ами да е полезно за всички.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Фев 2010, 12:19

Някой може ли да ми каже местата в Пловдив на които има мивки с жетони?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Фев 2010, 15:55

bum_bum написа:Някой може ли да ми каже местата в Пловдив на които има мивки с жетони?

До Еко бензиностанцията на улица Ал.Стамболииски,не ме питай коя е,защото в пловдив знам улиците ама кварталите -не,ориантирам се само по GPS

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 18 Фев 2010, 20:07

мерси за отговорите :D
www.bmwпрофесори-bg.net

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vasko » 18 Фев 2010, 22:05

bum_bum написа:Някой може ли да ми каже местата в Пловдив на които има мивки с жетони?

Колега, тя тази мода преди две години беше нова ама сега тепърва залива Пловдив и трябва да ти кажа,че има на доста места с жетончета. Едното е на светофара преди сточна гара до бензиностанция ''ШЕЛ''-автомивка ''ЛЪКИ''. Там е също и сервиза на Рено -'омникар''Който и да питаш в Пловдив за Сточна гара ще ти обяснят. Другото е в Индустриалната зона -там където се намира ''Профилинк''-автомивка 'ВИКРИС'. Там има пет поста като от мен съвет , мий по възможност на първите три, но не и на последните два, защото са без омекотена вода. Не ме питай от къде знам :))).Има още на едно място в Пловдив с жетончета, но и да ти го обясня не знам дали ще го намериш ако не познаваш Пловдив. Казвам ти за тези двата,защото са на лесно място. За София сега се сетих .. Някой да ходи на Люлин където е Петрол бензиностанцията? Там има с жетончета и другите са на РОМПЕТРОЛ,ама там сега единият Jet не работи.Има нужда от спешен ремонт ....:)

Потребител
Аватар

Автомивка - работа

Мнение от rento » 19 Авг 2011, 21:57

Здравейте

Искам да попитам има ли работа по автомивките в София?
Мисля да си търся работа, в София на автомивка.
Каква заплата взима един работник на Автомивка?

Предишна

Назад към Извън Темата