Дразнят ли ви тези, които се пререждат по светофарите?
Модератор: Общи модератори
Re: Дразнят ли ви тези, които се пререждат по светофарите?
Club BMW написа:Позна се в някой от изброените ситуации ли ?![]()
Много съм спокоен докато шофирам, повярвай ми
О, да...винаги пускам мигач, особенно ако знам, че дразня някой..
Вчера попаднах в една патова ситуация, още ми е пред очите.
Не за първи път ми се случва да спра на пешеходна пътека и до мен да изхвърчи някоя кола..., чудя се кога ли ще стане някоя беля, да ми тежи и на мен на съвестта, заради някой малоумник. Светофара е зелен за мен..правя десен завой, за пешеходците също е зелен...имаше само дете, което чакаше да му направят място...давам му знак да мине и зад мен виждам засилена кола, която ми мина отляво за да мине..., веднага натиснах клаксона, но кел файда...в последния момент видя детето и се качи на тротоара, за да не го удари.. Имаше късмет, че не го превъзхождам физически...Аман..

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Според мен е безсмислено да се пререждаш, вече токова много коли стнаха, че като изпревариш един или колона, пак ще чакаш след други.
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
ditko1 написа:Според мен е безсмислено да се пререждаш, вече токова много коли стнаха, че като изпревариш един или колона, пак ще чакаш след други.
Ще чакаш, ама ще се издигнеш в очите на слепите и ще изглеждаш тарикат, а това е най-важно.Защо иначе караме БМВ, ако никой не ни забелязва, какви сме шофери и каква ни е убава колата.